• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birimiz Hepimiz Hepimiz Birimiz İçin Diyenlerin Deneyimleri

hayırlı geceler 4.günüm
bugünkü menüm
yeşil elma

kahvaltı
1yumurta
1salatalık
peynir
2ceviz
5 zeytin
2çeri domates
yşil biber
yeşil çay

ara
4kayısı
2ceviz

öğlen
çorba
kabakyemeği
4çatal makarna

ara
sütlü kahve şekersiz
yarım paket light kepekli bisküvi

akşam
yarım kase light puding
bolca cevizli salata(yeşil biber,pul biber,göbek,salatalık,havuçlu)

ara
4dilim ananas

toplam su =2lt
spor =50 dk yürüyüş

bu topik çok sessizleşti
kendim çalıp kedim sölicem artık:24:

tatlım sen kaç kilosun ve hedefin ne? bir de uyguladığın belirli bir diyet var mı yoksa az az yiyerek mi yapıyorsun benim gibi?

Son düzenleme:
evet canım topik çok sessiz kimse diyet modunda değil ve genelde feysbuk sayfasında takılıyorlar ben feysbuk hesabımı kapattığım için buradan yazıyorum mecbur.

kapattığına sevindim böle yalnız devam etmek zorunda kaldım sanıyodum.diyet arkadaşı olmalı kesinlikle tek zor oluyo sanki

05şubat pazartesi yani bugünkü menüüüm
sabah
yeşil çay

kahvaltı
2dilim çavdar ekmeği
salata

ara
4kayısı
2ceviz

öğlen
çorba
yağsız fırında tavuk

ara
küçük kase light puding
2ince kepekli bisküvi

akşam
çorba
yoğurtlu karıbaharlı havuç salatası

ara
yarım fincan az kahveli şekersiz süt
kahve diyemiyorum çünkü kahve çok azdı içinde amaç süt içmek çok fazla d vitamini eksikliği varmışta

toplam su=2.5lt
spor =50dk yürüyüş

diyete başladığımda 73kiloydum
şimdi 72.7 gösteriyo
çok kötü hissediyorum kendimi kilo vermem lazım :18:

05şubat pazartesi yani bugünkü menüüüm
sabah
yeşil çay

kahvaltı
2dilim çavdar ekmeği
salata

ara
4kayısı
2ceviz

öğlen
çorba
yağsız fırında tavuk

ara
küçük kase light puding
2ince kepekli bisküvi

akşam
çorba
yoğurtlu karıbaharlı havuç salatası

ara
yarım fincan az kahveli şekersiz süt
kahve diyemiyorum çünkü kahve çok azdı içinde amaç süt içmek çok fazla d vitamini eksikliği varmışta

toplam su=2.5lt
spor =50dk yürüyüş

canım benim günlüğüm var bir de. oraya da yazıyorum. bu menü güzel olmuş keşke bi de sabah birazcık peynir ekleseydin.
çorbaları ne kadar yediğin de önemli. yani aslında diyet olayında motto '' ne yediğin değil, neyi ne kadar ve nasıl yediğin önemli'' cümlesi. 1 kase çorba 1 dilim ekmeğe eşit. karbonhidrat bakımından çok zengin. ben o nedenle çorbanın ölçüsünü hep 1 bardakla sınırlı tutarım.
bir de söylemek istediğim bir şey var canım... zeytin, ceviz, fındık, fıstık vs gibi besinler ''yağ grubu besinleri''dir. yani kahvaltıda hem 5 zeytin hem 2 ceviz yersen, diğer ara öğünlere de kuruyemiş vs koyarsan günlük yağ limitini sanki biraz aşarmışsın gibi geliyor bana. gerçi diyetisyene gittin mi nasıl bir şey oldu bilmiyorum tabi. sonuçta ben doktor değilim de... ben pek besin gruplarını karıştırmamaya çalışıyorum ve kahvaltı dışında ekmek tüketmemeye çalışıyorum. ekmek yerine diğer öğünlerde 2 kaşık pilav ya da makarna ya da 1 kase çorba tüketiyorum ve işe yatıyor bu. hatta akşam ekmek ya da ekmek grubundan besin tüketmemeye çalışıyorum.
evime 1 tane mutfak tartısı aldım sinbodan 20 tl ye... o çok işimi görüyor gerçekten. ben takıntılı bir insan olduğum için gramları bile hesap ediyorum malesef...

diyete başladığımda 73kiloydum
şimdi 72.7 gösteriyo
çok kötü hissediyorum kendimi kilo vermem lazım :18:

biraz azimle olur :)) zamanla menülerin daha da düzelecektir.

opidiiiik evet yine geçip giden bir gün ve yine ben burdayım.
bugün karnım deli gibi acıktı. sürekli bastırmak için sürahiye yollandım, çay may içtim.
gelelim menüye:

kahvaltı:
  • 1 yumurta
    2 dilim tam bugday ekmeği
    3 siyah zeytin
    30 gr light peynir
    form çayı
    yeşillik

ara: 1 armut
ara: 1 kuru kayısı- 5 çiğ badem

öğle:
  • 3 köfte
    bol yeşil salata (yağsız)
    1 bardak ayran

ara: 5 badem

akşam:
  • 1 kepçe sulu köfte
    1 bardak ayran
    1 sarma- 1 dolma

akşam yemeğinden hemen sonra da 2 çay kaşığı fıstık ezmesi yedim.. allahım bugün doymak bilmiyorum ben yemin ederim ya! neden böyle oldum anlamıyorum.
bunun dışında gün içinde 2 kupa form çayı ve 2 lt su içtim. ayrıca 1buçuk saat de yürüdüm.

mükemmel bi liste olmamakla birlikte fena da değil. davranışlar 21 günden sonra alışkanlığa dönüşürmüş. daha dün bir bugün iki... elbette gittikçe daha iyi olacak.
yarın menüde balık vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar nihohoho :35::35::35: balığı seviyorum güzel kardeşim. balık çok güzel. balık çok mis. en çok da fırında balık seviyorum. haydi öptüm şimdilik hepinizi :))

tatlım sen kaç kilosun ve hedefin ne? bir de uyguladığın belirli bir diyet var mı yoksa az az yiyerek mi yapıyorsun benim gibi?
diyetisyene gittim aslında ..ilk 5kilo hedefim sonra Allah ne verdiyse yani bi 5kilo daha versem mutlu olurum..
canım benim günlüğüm var bir de. oraya da yazıyorum. bu menü güzel olmuş keşke bi de sabah birazcık peynir ekleseydin.
çorbaları ne kadar yediğin de önemli. yani aslında diyet olayında motto '' ne yediğin değil, neyi ne kadar ve nasıl yediğin önemli'' cümlesi. 1 kase çorba 1 dilim ekmeğe eşit. karbonhidrat bakımından çok zengin. ben o nedenle çorbanın ölçüsünü hep 1 bardakla sınırlı tutarım.
bir de söylemek istediğim bir şey var canım... zeytin, ceviz, fındık, fıstık vs gibi besinler ''yağ grubu besinleri''dir. yani kahvaltıda hem 5 zeytin hem 2 ceviz yersen, diğer ara öğünlere de kuruyemiş vs koyarsan günlük yağ limitini sanki biraz aşarmışsın gibi geliyor bana. gerçi diyetisyene gittin mi nasıl bir şey oldu bilmiyorum tabi. sonuçta ben doktor değilim de... ben pek besin gruplarını karıştırmamaya çalışıyorum ve kahvaltı dışında ekmek tüketmemeye çalışıyorum. ekmek yerine diğer öğünlerde 2 kaşık pilav ya da makarna ya da 1 kase çorba tüketiyorum ve işe yatıyor bu. hatta akşam ekmek ya da ekmek grubundan besin tüketmemeye çalışıyorum.
evime 1 tane mutfak tartısı aldım sinbodan 20 tl ye... o çok işimi görüyor gerçekten. ben takıntılı bir insan olduğum için gramları bile hesap ediyorum malesef...

aslında tüm vitaminlerim eksik tırnaklarım falan kırılıyo kansızlık d b die gidiyo çorbayı zaten zorla içiyorumki iştahımı kessin.
ama doktor eğer bi yanlışlıkyaparsa bilmem
biraz azimle olur :)) zamanla menülerin daha da düzelecektir.

opidiiiik evet yine geçip giden bir gün ve yine ben burdayım.
bugün karnım deli gibi acıktı. sürekli bastırmak için sürahiye yollandım, çay may içtim.
gelelim menüye:

kahvaltı:
  • 1 yumurta
    2 dilim tam bugday ekmeği
    3 siyah zeytin
    30 gr light peynir
    form çayı
    yeşillik

ara: 1 armut
ara: 1 kuru kayısı- 5 çiğ badem

öğle:
  • 3 köfte
    bol yeşil salata (yağsız)
    1 bardak ayran

ara: 5 badem

akşam:
  • 1 kepçe sulu köfte
    1 bardak ayran
    1 sarma- 1 dolma

akşam yemeğinden hemen sonra da 2 çay kaşığı fıstık ezmesi yedim.. allahım bugün doymak bilmiyorum ben yemin ederim ya! neden böyle oldum anlamıyorum.
bunun dışında gün içinde 2 kupa form çayı ve 2 lt su içtim. ayrıca 1buçuk saat de yürüdüm.

mükemmel bi liste olmamakla birlikte fena da değil. davranışlar 21 günden sonra alışkanlığa dönüşürmüş. daha dün bir bugün iki... elbette gittikçe daha iyi olacak.
yarın menüde balık vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar nihohoho :35::35::35: balığı seviyorum güzel kardeşim. balık çok güzel. balık çok mis. en çok da fırında balık seviyorum. haydi öptüm şimdilik hepinizi :))

bildirim
tam beğencektim akşam yemeği ve sonrası fazla gb geldi
3 şubat 2013 pazar günü kilom: 63.1
7 şubat 2013 perşembe günü kilom: 60.9

tebrik ediyorum:46:
fazla vermişsin anlayamadım ben yanlış okumuyorum dimi:nazar:

burada oğlum amaliyat oldu dün ve diyete ara verdim yardımcım yoktu yine hastanede başım dönünce yemek zorunda kaldım ne bulduysam
yarın devam etcem bu gece yemem zatn ama sabahım bozuktu
artık yarın yola devam ....inşallah

valla evet cankuşlarım nedense hızlı verip alıyorum ama bu hiç iyi bişey değil :S şuan 62.7 deyim. memleket beni çok bozdu çoook:@

Ben diyet yapamıyorum. Çok uğraştım ama hem çalış hem diyet hem spor yap. Ben eve gelince elimi kaldırıcak halim olmuyo ki. Ben de yine ne varsa doğada var dedim bitkisel birşey deniyorum. Durum iyi görünüyor pro actol kullanıyorum. 28 gün oldu 2 kiloya yakın verdim. Ben de isterim sağlıklı yiyeyim sonra sporla aktif olayım ama mümkün değil. Hem iş hem ev hem eş hem koca kendime bakamıyorum başka türlü :(

evet bugün diyet açısından çok fena bir gündü
okulda toplantı vardı sabah 8 den 5 e kadar okuldaydım
ve ne bulduysam mideye indirdim epey kalorili beslendim
ama yarın söz veriyorum çok dikkatli olacam

bugün akşam yemeğinde zeytin yağlı taze fasülye ve 1,5 dilim çavdar ekmeği,1 kasede yoğurt yedim
yarın sabah çok dikkat etmeye çalışacam
inşallah yarını kaçamaksız atlatırım

.

Son düzenleme:
günaydınnnnnnnnnn tekrar sahalardayız :)

şu an çavdar ekmeğinden tost, haşlanmış yumurta ve şekersiz çayımla kahvaltımı yapıyorum kızlar.

şu ticker ım güncellemediğim için silinmiş gitmiş ya :))))) yenisini yapiyim diyorum ama uzun süredir tartılmıyorum ben. bi de yumurtalıklarımda kist çıktı benim. onun için ilaç kullanıyorum ve ilacın kağıdında şişlik ve gaz yapacağı yazıyor. o yüzden tartılırsam fazla çıkıcam gibi geliyo, moralim bozulmasın diye tartılmıyorum. şu 1 aylık spor dönemi bitene kadar da tartılmayı düşünmüyorum haberiniz olsun :)))

birazdan dünkü menümü ve sporumu yazıcam renk gelsin sayfamıza :51:

dünkü menüm:

sabah uyanınca 2 bardak su

kahvaltı: çavdar ekmeğinden tost, haşlanmış yumurta, çay.

ara: 10 tane fındık

öğlen: 1 kepçe mercimek çorbası, tavuk döner(ekmeksiz tabi ki), 1 kase yoğurt, 1 dl ekmek (çooook ince bir dilimdi, aslında yememeliydim ama akşama kadar çok acıkıyorum biraz karnım doysun diye yedim)

ara: 1 kase yoğurt

akşam: 1 kepçe çorba, 5 tane falan etli sarma, salata.

evet menülerim her zamanki gibi dolu dolu :)) yediklerimi biraz daha azaltmaya çalışıcam. biraz fazla yiyorum sanki.

sporum: 20+15 dk bantta yürüyüş ve ara ara koşma :) , 20 dk bisiklet, 20 dk eliptik bisiklet, 50 tane mekik, her 2 yana da 50şer tane sopa çevirme.

su: her gün fiks 2 lt içiyorum.

şu ticker ım güncellemediğim için silinmiş gitmiş ya :))))) yenisini yapiyim diyorum ama uzun süredir tartılmıyorum ben. bi de yumurtalıklarımda kist çıktı benim. onun için ilaç kullanıyorum ve ilacın kağıdında şişlik ve gaz yapacağı yazıyor. o yüzden tartılırsam fazla çıkıcam gibi geliyo, moralim bozulmasın diye tartılmıyorum. şu 1 aylık spor dönemi bitene kadar da tartılmayı düşünmüyorum haberiniz olsun :)))

birazdan dünkü menümü ve sporumu yazıcam renk gelsin sayfamıza :51:

Canım çok çok geçmiş olsun.Ne güzel yaa tartılmıosun hele ki diyet spor eşliğinde tartılmazsan bir ay sonra inanılmaz bi düşüş yaşarsın bence çok tatlı olur =) bende pazartesi sendormundan kurtuluyum diye diyete çarşamba başladım :)

dünkü menüm:

sabah uyanınca 2 bardak su

kahvaltı: çavdar ekmeğinden tost, haşlanmış yumurta, çay.

ara: 10 tane fındık

öğlen: 1 kepçe mercimek çorbası, tavuk döner(ekmeksiz tabi ki), 1 kase yoğurt, 1 dl ekmek (çooook ince bir dilimdi, aslında yememeliydim ama akşama kadar çok acıkıyorum biraz karnım doysun diye yedim)

ara: 1 kase yoğurt

akşam: 1 kepçe çorba, 5 tane falan etli sarma, salata.

evet menülerim her zamanki gibi dolu dolu :)) yediklerimi biraz daha azaltmaya çalışıcam. biraz fazla yiyorum sanki.

sporum: 20+15 dk bantta yürüyüş ve ara ara koşma :) , 20 dk bisiklet, 20 dk eliptik bisiklet, 50 tane mekik, her 2 yana da 50şer tane sopa çevirme.

su: her gün fiks 2 lt içiyorum.

Canım sen bu kiloya zaten fakir menülerle gelmedin dolu dolu ama sporlu mis gibi menülerle geldin oyüzden abartılcak bişey yok bence menün güzel

Back
X