• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birimiz Hepimiz Hepimiz Birimiz İçin Diyenlerin Deneyimleri

sen hem tartının hemde güzelliğinin resmini çeksen
bana acaip bir hırs gelir:D
bende onu kskanırdm:D

gözünaydn canm

:1::1:
olabilir sende pazar sabah tartlcanm
random öyle tartlcak

oo eskidendi yavrum artk çıkmaz:1:

hüsmen dayı gibi desene:1:

baldamlasımelisle ben özelden msjlaştm
başka bir gruba kabul edilince yazmamaya başlamş
oraya yazıyrmş ama bizide takip ediyormş

takip edene kadar iki selam hatunlar kolay gelsin yazsın bari canım :D:D bakıp bakıp kaçmasınlar :D:D

selam hatunlar kolay gelsin :))

senin 30 kg vermen :nazar: burayı takip ettiriyor bana. ama kimse yediğini yazmıyo. siz çok iyi anlaşıyorsunuz bazen olaya fransız kalıyorum :43:

Son düzenleme:
selam hatunlar kolay gelsin :))

senin 30 kg vermen :nazar: burayı takip ettiriyor bana. ama kimse yediğini yazmıyo. siz çok iyi anlaşıyorsunuz bazen olaya fransız kalıyorum :43:
slm cnm
bende menü yaziyrm ama benimki dukan:))
sana random enbuyuk sırrını vereyim günde enaz 1saat spor:)) gerçekten herşeyin başı spor

selam kızlaaaaaaaarrrrrrrrrr

bugunu de bitirdik hayırlısıyla

bugun öğlen yemeği kötüydü. bi yeşil fasulye yapmışlar basmışlar baharatı ne yedimizi anlamadık. erişte vardı bi de. yemek zorunda kaldım yoksa aç kalıcaktım. aç aç çalışılmıyo yaa :( öğlen öyle olunca akşamı protein yaptım pastırmalı yumurtayla kaşar yedim ihihi

selam kızlaaaaaaaarrrrrrrrrr

bugunu de bitirdik hayırlısıyla

bugun öğlen yemeği kötüydü. bi yeşil fasulye yapmışlar basmışlar baharatı ne yedimizi anlamadık. erişte vardı bi de. yemek zorunda kaldım yoksa aç kalıcaktım. aç aç çalışılmıyo yaa :( öğlen öyle olunca akşamı protein yaptım pastırmalı yumurtayla kaşar yedim ihihi

Slmm
güzel atlatmış genede cnm
bende sade döner istedim
mallar üstüne tereyağı eritip dokmusler
bende mecbur ole yedim ama iyi yürüdüm bugün

haftasonu geldi herkes kaçmış geneeeee

ben bu akşam kendime çay petibör ödülü verdim. çünkü bu hafta hatrı sayılır derece zararlı şeyleri reddetmiştim biliyosunuz küüüüü :)

selam kızlar

keşke cumartesileri de çalışmasam yaa tek pazar yetmiyo hiç
sabah duş aldım tırnaklarımı kestim oje sürdüm dışarı çıktım arkadaşlarımla
geldim ve gün bitti offf sıkıntı basıyo içime
bugun diyet miyet yapmadım
bundan sonra çalıştığım günler dikkat edip pazar gününü kendime bırakıcam
izin günümde de diyet yapmak istemiyorum

selam kızlar

keşke cumartesileri de çalışmasam yaa tek pazar yetmiyo hiç
sabah duş aldım tırnaklarımı kestim oje sürdüm dışarı çıktım arkadaşlarımla
geldim ve gün bitti offf sıkıntı basıyo içime
bugun diyet miyet yapmadım
bundan sonra çalıştığım günler dikkat edip pazar gününü kendime bırakıcam
izin günümde de diyet yapmak istemiyorum

bu sabah tartılcaktn tartıldnmı peki tatlm
son 4 kilon kaldı canm
artk kendini fazla kasma
şuan bile tipin şahane ötesii:54:

hanımlar merhaba
randomlife in burda olduğunu görünce hemen girdim, ondan ilham alıyorumda :D :D hepiniz çok hoşsunuz o yüzden size akıl danışmaya karar verdim yardımcı olursanız çook sevinirim şimdi ben uzun süredir dikkat ediyorum beslenmeme kilo verdim biraz ama şuanki kilomda takıldım kaldım 67 yani ne yaparsam yapayım veremiyorum alıyorum hatta çok çaresiz hissediyorum kendimi ne yapsam bilemedim şok siyetler falan mı yapsam ,evde spor yapıyorum biraz ama spor salonuna mı gitsem kendimi kötü hissettiğim için spor yapmak filanda istemiyorum gerçi, evet size ve tecrübelerinize güveniyorum bana bir akıl verin lütfen

hanımlar merhaba
randomlife in burda olduğunu görünce hemen girdim, ondan ilham alıyorumda :D :D hepiniz çok hoşsunuz o yüzden size akıl danışmaya karar verdim yardımcı olursanız çook sevinirim şimdi ben uzun süredir dikkat ediyorum beslenmeme kilo verdim biraz ama şuanki kilomda takıldım kaldım 67 yani ne yaparsam yapayım veremiyorum alıyorum hatta çok çaresiz hissediyorum kendimi ne yapsam bilemedim şok siyetler falan mı yapsam ,evde spor yapıyorum biraz ama spor salonuna mı gitsem kendimi kötü hissettiğim için spor yapmak filanda istemiyorum gerçi, evet size ve tecrübelerinize güveniyorum bana bir akıl verin lütfen

merhaba
random 30 kilo verdi o bizden daha tecrübeli
ama bizde randomla 1 senedir birlikdeyiz:D
biz böyle durumlarda 1 yada 2 günlük şok diyet yada detoks uyguluyorz
sende deneyebilirsin ve evde spor yapıyorsan 10 15 dk arttır canm

Back
X