Sabah erkenden esim ise gitti. Saat 9 oldu afedersiniz kicini kaldiran yok. Oglumun kahvalti saatu genelde 9.30. Kimse orali olmayinca mecburen kendi evladm icin kalktim girdim mutfaga. Birde kavgadan gelenlerin haberi de yok yansitmak istemedim. Ama hasta oldgmu da biliyorlardi test verdim dedim. Bile bile geldiler.
Ha kahvaltiya gelince bide kayinvalidem ben evdeyken asla hic bir ise el atmaz. Ben evdeysem kahvalti yemek temizlik bulask cay camasir hersey bendedir. O sadece ben yokken ogluma kahvalti hazirliyor üzerini bezini degisiyor. Oglen yemek yedirip uyutuyor. Bitti bukadar. Gerisi hep bende
değişik bir kafanız var
kayınvalideniz çocuğunuza bakıyor
evde bir iş zaten yapmasın, neden yapacak ki? niye yapsın...kadın evini köyünü bırakmış çocuk bakıyor size. daha ne yapacaktı?
sizin ona MİNNETTAR olmanız lazım bilmem farkında mısınız?
siz ev işlerinde ortak olacak kişi EŞİNİZ annesi değil. aaa ama pardon eşiniz asker, işi çok ağır, evde bir de bulaşık mı yıkasın..dimi?
siz eşinizle her şey süper iyi, tek sorun ailesi gibi kodlamışsınız kendinizi
hanımefendi eşinizle her şey iyi olsa adam ailesi ile sizi dengeler bir şekilde
böyle sürekli para sürekli huzursuzluk meselesi olmaz.
bunları yönetmesi gereken kişi eşiniz.
siz nasıl bir körsünüz eşinizin suçu ki tüm bunlar (abisinin madde bağımlısı olması değil, bu durumu sizin evlliğinizde bu kadar büyük sorun haline getirmek)
ayrıca anladığım kadarıyla geleneksel-muhafazar-dar görüşlü aile yapıları söz konusu....eş askeri personel (e genelde maddi güçlükler yaşayan kırsal ailelerin çocukları bir hışımla parası iyi, erken meslek sahibi olunuyor diye asker oluyorlar, herkes biliyor) vs. aileleri senelerdir artık biliyorsunuzdur yani. benim sülelemde de kimse otelde kalmaz o şehirde kardeşi varken. bitti. birden çağ mı atlayacaklar 1 gece?..eşinize bunca sene mesafe koyduramamışsınız. bir saatte nasıl olacak o iş? ayrıca kusura bakmayın ama kayınvalide çocuk baksın ama yenge eve gelmesin diye bir dünya yok....aileyse hepsi aile. bu işler böyle. paket program herşey dahil.
e bu adam kimse gidin otelde kalın demeyecek belli.
karşıdakiler de covid movid dinlemiyor aşikar. sanki yeni nişanlı insansınız...tamam değişmesini istediğiniz şeyler olur da bunlar böyle yumurta kapıya dayanınca olmuyor böyle. hele kayınvalide evde çocuk bakarken...
haklı çıkacakken haksız duruma düşürmüşsünüz kendinizi...