- Konu Sahibi Cinarsmomy
madde bağımlılığı ayrı bir konu, konu sahibinin abisi bu durumda olsa eşi evine alırmıydı. insanlar kendi ailesi kapsamında bu gibi konulara normal bakarken eşi de olsa başka bir aile ferdinin tutumunu haklı olarak tü kaka olarak algılıyor. Allah yardımcınız olsun zor bir süreç sizin için eşinizde çok bencil siz kesin tavrınızı belirlemezsiniz daha çok üzülürsünüz. hastayım diyorsunuz normal grip te değil covid 1 günü 2 günü mü var.. toplum olarak cahilliğimiz bencilliğimizle yarışır.Eşinize şu yönden hak verdim sadece.Dediği gibi aynı durumda sizin ailenizden biri olsa böyle yapar mıydınız?
Yenge eğer sadece 1-2 günlüğüne geldiyse,kocasını görüp gidecekse gereksiz olmuş aslında.
Sizin yerinizde olsam yenge beni aradığında gel ama covidim yataktan çıkamıyorum diyip kendimi odaya kapatır,sabahta kahvaltı hazırlamazdım.
Onca restin üstüne kahvaltı hazırlamanız kendi lafınızı yutmanız anlamına gelmiş.
Çocuğuma kimse kahvaltı hazırlamazdı demişsiniz.E kayınvalideniz çocuk için orada değil mi zaten? Neden misafirlere ve torununa o kahvaltı hazırlamadı ki?
Diğer konularda haklısınız.
Kaç yaşına gelmiş adamın borçlarını siz mi ödeyeceksiniz,çocuk gibi eline harçlık mı vereceksiniz?Eşinizin ailesi cidden garip.Bütün aile bir olmuş kazık kadar adamın etrafında dönüyor.Onlar böyle yaptıkça o abinin sorumsuzluğu düzelmez zaten.
Kesinlikle işinizden ayrılmayın.Bu intihar olur.Öyle bir durum seçenek bile olamaz.Kendi anneniz gelsin bir süre baksın oğlunuza o sırada da bir bakıcı ayarlarsınız.Boşanma davasını açarsınız.
Konuşun eşinizle açık açık ya bu durumlar artık son bulsun ya da ben ayrılmak istiyorum diye.
yokmuydu koca şehirde bir otel yada missafirhane çok mu zordu 2 günlük oda parası vermesi, bunun yerine eşi boşamakla tehdit çözüm değil.