- 7 Kasım 2014
- 6.967
- 10.830
- 448
- Konu Sahibi Cinarsmomy
Kadın pozitif kapıyı çarpıp nereye gidecek? Ne otel alır, ne uçak ne otobüs...Boşanmalisin. Boyle bir evliligi devm ettirmek cok anlamsız. Sende de hata cok ama. Tamam memur kari koca zengin olmaz bu ulkede, ama bi bakici tutacak paran da vardir yani, kayinvalideyle yasmaayi kabul etmen cok sacma. Onlar baya sana biz ne iyilikler yapiyoruz yaranamiyoruz kafasi yasiyorlardir simdi. Kayınvalide lle yasmak ne demek, evliligine dinamiti dösemissin zaten. Ondn once de 2 sene esinle ayri yasamissin, zaten oyle sana aman aman bi bağlılığı kaldigini sanmiyorum. Ben de memurdum bu tarz durumlri yaşama ihtimalini goze alamadim, evlenirken istifa ettim. Bence evlilik bagini kopmaya sürükleyen seyler bunlar. Madem cok uzak bi ilde oturuyorlar, yasadiklari yer kucuk ilceyse bile, tedavi icin neden kendi yasadiklari il merkezine degil sizin yaşadığınız yere geliyorlar, cunku siz yuz vermissiniz. Esiniz size su lafları ettikten sonra kapiyi carpip çıkmanız gerekirken sabah bi de hizmet etmissiniz. Baya hatalisiniz bastan sona. Bosanip kurtulmanizi tavsiye ederim
Ayrıca o şehirde kimsesi de yok. Yapması gereken hiç bu tartışmalara girmeden odasına kapanmaktı...