BİRİLERİ GEÇMİŞİ UNUTMANIN PİŞMANLIĞIN ÇARESİNİ SÖYLESİN NE OLUR

Yazik cocuklariniza cok üzüldüm suan.
Sizin düzeleceginiz yok.
Siz asktan ondan bundan aglamiyorsunuz zaten..
Olan o kücücük gözyasinizi silen ve güclü durmaya calisan cocuklara oluyor !

Bence kendinize gelin ve toparlanin bu halinizin ne size ne de cocuklariniza faydasi yok. Cok üzüldüm yasadiklariniza tabiki yasamayan bilemez Rabbim dusmanima yasatmasin boyle biseyi.. Ama hayat devam ediyor ne guzel ekonomik ozgurlugunuz var kimseye muhtac degilsiniz guclu bir kadin olqbilirsiniz. Bence ne olursa olsun toparlanabilirsiniz, kadin dedigin guclu olur dimdik ayakta durur sizde oyle yapin lutfen. Rabbim yardimciniz olsun size ancak burdan dua edebilirim...
evet bana dua edin lütfen..çok ihtiyacım var.. üstelik benim adımı anmayan umrunda olmayan bir insan için bu kadar acı çekiyorum.. yalvarıyroum dua edin...artık mutlu olamk istiyoum..

Sizinki takıntıdan çıkmış saplantıya dönüşmüş.Psikologun dediklerini tam anlamıyla yapmıyorsunuz ve bunun için mücadele etmiyorsunuz çünkü bunu istemiyorsunuz..Neyin ne olduğunu idrak etmenize rağmen bir noktaya takılıp kalmışsınız.Psikolog işe yaramıyorsa burada çözüm yoktur.!!!

çocuklarımı çok seviyorum. ama küçük kızım herkese baba diyor. her hafta sonu babasından ayrılırken baba baba diye ağlıyor. büyük zaten sitemiyor babayı.hafta sonu bile görmek istemiyor küçük kızm iin onu zorla gönderiyorum. büyük kzım bile benden akıllı. onunda canı yanıyor ama bana anlatmıyor üzlmüyeyim diye.teyzesiyle konuşurken duydum.benim de canım yanıyor diyo.. o kadın annemin yerine geçti diyor. babam bir gün anneme canım demedi diyor. bir gün makyaj yaptrmadı.bir gün saçını boyatmadı.ama bu kadının her şstedğini yapıyor diyo. çok zülüyorum diyo. bu acıları ben görüyorum yavrumun sabaha kadar baba baba diye ağlayışını baba gitti diyişini ben duyuyorum. kendimi suçluyorum.keşke sabretseydim diyorum bu defa da düşünüyorum düşünyorum sabredecek bieşy kalmadı diyorum olmadı ...affet affet affet olmuyor.zaten adam arkadaşına benim hanım beni affeder ya beni bırakaqmz diyo..kendi yatapğına bein bastı onu bile affetti diyo..suç mu yaptım affettim diye..adam olaydın olmadı. ama çocuklarım kaldı ortada..iki kız çocugunu büyütmerk kolay mı bu çirkin dünyada

adam huyunu biliyormuş demek ki yatakta basıp affetmek burda ilk kez duyduğum şey helal olsun o adama, boşanmadan gelse sen gene alırsın bu adamı eve

evet sır o kadınla mutlu olmasın diye vereblirdim ama çocukları kullanmak istemedim. ama şimdi çocuklarıma zarar veriyorum. çünkü ben kendimi toparlayamadım. evlendği kadının annesi de zaten evlenmelerine önce izin vermemiş. eski karısı evlendiğini öğrenirse sırf kıskançlığından hasetliğinden çocukları üstünüze atar demiş. o yüzden evlenme kızım demiş. ama benimki tabi para ev malk mülk çok. kadın kaçırırmı.. hepsinde benim emeğim var. haram olsdun.Allaha havale ediyorum. böyle düşünmeseinler diye çocukları verditmedim. ama çok kötüyüm. psikolojik oalrak onlara bakamıyorum. onların yanında cam çerçeve kırdım. ağlıyorum. deliriyorum. ölmek istiyorum diyorum. Alalhım benim canımı al dayanamıyorum diyorum. çünkü o adam bana çok çektirdi. ama mutlu acı çeken ben oldum.. ama çocukalrı vereceğim. bende yaşamak istemiyroum zaten..

Şu an ki duygularınızla böyle hissetmeniz normal. Rabbim kimseye kaldıramayacağı yükü yüklemez. Zamana ihtiyacınız var. Geçecek. Rabbim sizin de karşınıza hayırlı bir eş çıkarsın. Siz de mutlu olun inş.

Çocukları verin, bir gün düzelirseniz tekrar alırsınız. O çocukların bozulacak olan düzeni, psikolojileri vs. hiç önemli değil zaten.

Yahu siz kafayı mı yediniz? Çocuklarınız için sizin ayakta durmanız lazım.

ağzıma yüzüme tik geldi valla
böyle boş yas tutanlara Rabbim bi dert verir feleklerini şaşırırlar
Dün bir konu vardı sözlüsü vefat etmis o bayan bile bu kadar çaresiz ve bağnaz yazmıodu herşey olacağına varır yani olmuşla ölmüşe çare yok derler ama konu sahibi resmen saplantı yapmış

Sizin gibi anneleri oldugu icin cocuklariniz ne kadar talihsizmiş. Bu okudugum kacinci konunuz ben acikcasi sizin duzeleceginize inanmiyorum. Resmen bu aciz halinizden besleniyorsunuz. O yuzden halinize üzulmek hic gelmiyor icimden.
amacım ne olabilir..kendimi aciz göstererek..gerçekten acizim.. o zaman söyleyin bana .. teselli için değil.. doğrusunu mu yaptım. boşayarak.. sabretmeyerek.. çocukları babasız bırakarak.. o zaman söyleyin.. anlayın ne kadar aciz olduğumu ... kaç tane konu açtım. yüreğim çok yanıyor.. inanmıyorum deme. bana üzülme ama çocuklarım için ne yapabilirm ..iyi yapmışsın de.. iyi oalcak de.. bilmiyorum ama aciz deme.. acizim evet.aciz olmasam çaresiz olmasam ilk defa bir siteye üye oldum artık etrafımda kimse kalmadı. istiyorum pişmanın deidkçe herkes beni yanlız bıraktı.. bu kadar çaresiz olmasam oturup hiç tanımadığım insanlardan çare beklemem. yorum beklemem.. tamam kendime inanacağım.ben çocuklarımı çok seviyorum. çok hemde.. ne yapmam gerek. söz veriyorum... gerçekten ayağa kalkmak istiyorum o yüzden burdayım. o kadar konu açtım evet. herşeyi yazdım ki insanlar yazıklar olsun sana hala nasıl pişman oluyorsun desinler diye.. düzlemiyorsun diyosun.sen öyle zannet.. buraya yazmadan önce kendimi öldürmek istiyordum adım adım ölüme gidecektim plan yapıyordum. nasıl düzelmiyorum. şu an ölmek sitemiyorum. çocuklarım için.. buradaki tüm yorumları sürekli okuyorum beynime kazıyorum. yüreğime kazıyorum. ama yavaş yavaş geçeçek..göreceksiniz...şu an sadece ölmekten vazgeçtim ama çocuklarıma zarar vermemek için geçiçi oalrak bişeylker yapmaya çalışıyorum.. söyleyin şimdi..mantıklı oaln ne ise onu yapayım..lütfen akıl verin..gerçekten düzelmek istiyorum.. ayağa kalkmak sitiyorum..düzeleceğimde görün bak.. yüreğim o kadar yanıyorki yazıyorum yazıyorum yazıyorum... çok haklısınız... ama lütfen yardım edin..düzelmezsin demeyin... yol gösterin.dua edin

ağzıma yüzüme tik geldi valla
böyle boş yas tutanlara Rabbim bi dert verir feleklerini şaşırırlar

Aynen benimle öyle vallahi. Bir insan nasıl bu kadar aciz ve zavallı olabilir ki? İki tane gül gibi çocuğun var, sağlıklısın hem kendine hem çocuklarına bakabilecek konumdasın ama yok bakamıyor yaşamak istemiyor, neden? Adam olmayan bir adam için, yazıklar olsun başka da bir şey demiyorum o iki çocuğun hayatını bu denli karartmaya hakkı yok. Anne olduğunu, annelik sorumluluğunu unutmuş konu sahibi liseli erkenler böyle birine aşık olur saplantı haline getirir ya ergen çocuklar gibi takılıyor. Çocuklarına çok üzüldüm bir anne olarak içim sızladı o çocukların yaşadığı şeylere.

Dün bir konu vardı sözlüsü vefat etmis o bayan bile bu kadar çaresiz ve bağnaz yazmıodu herşey olacağına varır yani olmuşla ölmüşe çare yok derler ama konu sahibi resmen saplantı yapmış

evlat acısı gören var yaa evladının mezarına toprak atan var anne olmuş bi kadının böyle ergenlik bunalımı yaşamaya hakkı yoktur

kapısına git yalvar o zaman evde bi şilte de bana atın yere, işinizi gücünüzü yapayım yeter ki beyimi göreyim de hu nedir yaa

Eşimden ayrıldım. ikinci kez hemde.12 yıllık evlilik bitti. çok affetim.çok mücadele ettim ama hala keşke diyorum. Aldattı hakaret etti.Yıllarca çalıştım banka kartımı eline verdim. Ev mal mülk aldık. hiç emeğimin karşılığını alamadım. Ama o evlendi. üstelik hemen 3-4 ay sonra..ve çok mutlu.şimdi deliriyorum.onu ödüllendirdim boşayarak.üstelik elimde o kadar delil varken 2 ayda kaç tane kadın hatta kendi itirafları neler neler..ama hiçbirini kullanmadım. aylık 500 TL nafaka birde evim var. iki kız çocugum.büyük kız çocugum 12 yaşında hergün beni teselli ediyor.anne ne olur diyor düzel artık.o değmezdi sen çok mücadele ettin diyor. Ama hep onunla ilgili iyi şeyler aklıma geliyor.Hatta ayrıldıktan sonra hemen tekrar aradım yuvana gei dön diye.çcuklar için deidm. ben evleniyorum dedi. ne çabuk unuttun 12 yılı deidm. sana tavsiyem hep kötü şeyler aklına gelsin dedi. ama gelmiyor. neden pişmanım neden gurursuzum neden özlüyorum. neden hala onu takip ediyorum.neden hala evlendi belki boşanırdı geri döner diye umut ediyroum. çok sıkıntı çektim çok..ama hep kendimde de suç buldum. değerini bilemedim dedim. kıymetini bilemedim dedim. ama o da hiç mücadele etmedi. aldattığını öğrendim affettim.hemen zaman kaybetmeden başka birini buldu. hep böyle yaptı. sonra da karşıma geçip gerçekleri öğrenmek hata idi. ben seni arada sırada aldatıyordum.her zaman dğeildi .tüm erkekler aldatıyor eşini dedi. sen hata yaptın dedi. ve gerçekleri öğrendiğim için eşşekler gibi pişman oldum.ama neler öğrendim neler.adam yıllardır beni aldatıyor.konuştuğu kadınları 3 yıldır tanıyor . biriyle buluşyor ..daha önceki aldığım yerden alayınm diyor.. bu kadar şey yaşadım neden arkadaşlar unutamıyorum.. şimdi çocuklarımada bakamıyorum.ilk sıralarda ölmeyi çok düşündüm.hatta dünde yine nerdeyse artık bu düşünceler pişmanlık gitmiyor.ölüeyim kurtulayım deidm. bu acıları kızlarıma aileme yaşatmamın anlamı yok dedim.benim bu halimi hergün görüp acı çekeceklerine bir gün ağlarlar iki gün ağlarlar eninde sonunda unuturlar dedim.ama küçük kızm öyle bir sarıldı ki 3 yaşında sanki hissetti..yemiyorum.içmiyorum.gülmüyorum. 7 ay oldu. hala pişmanım diyorum.pişmanım dedikçe etrafımdakiler delirmişsin diyorlar.ama yapamıyorum. onu yeni eşiyle hayal ediyorum kafayı yiyrum.kzım her haftasonu gidiyor.soru yağmuruna tutuyorum.ona nasıl davranıyor seviyormu filan filan.. kızım da anne babam çok mutlu artık onu unut diyor. o haketmiyor diyor.sen elinden geleni yaptın diyor.ama bnu şu kuşbeynimin içine yerleştiremiyorum. artık çocukları ona vermeyi düşünüyorum. kendimle ilgilide buraları terkedip kardeşimin yanına istanbula gitmeyi düşünüyorum. başka çarem kalmadı. aslında ölmeyi istiyorum ama buna Allah bir kere izin vermeid. şimdi ölmeyi denesem öldürmeyen Allah öldürmüyor sakat filan kalırım diye düşünüyorum. ne olur bana psikolaga git demeyin..aylardır gidiyorum. ama beynimdeki düşüncelerin oluşmasına engel olamıyorum.hep aklımda o var.hep onu rüyamda görüyorum. hep geri gelebilecek umuduyla bekliyorum. üstelik yaptıkalrını herkes biliyor. çevremdekiler ailem kzım dahi birleşirseniz ben evden kaçarım diyor.ailem bizi sil diyor.sana bu kadar acı yaşatan insana nasıl dönersin diyor. arkadaşlarım biz böyle bir ahlaksız adamı evimize almayız senle görüşmeyi keseriz diyorlar. yani bu şehirde bu işyerinde yaşayamam çalışamam o kadar .bunlara rağmen keşke gelse boşansada pişşman olsa da benim kıymetimi anlasa da gelsin diyorum. üstelik gelirse 3.gelişi olacak. ama hep ben istedim. ikinci birleşmeyide ben zorladım. neden kabul etmiyorum adam beni sevmiyor.yalvarıyorum yardım edin..bana geçmişi unutmanın pişman olmamamın yollarını söyleyin.. onu hanımnyla düşünüyorum.hayat kuramıyorum kendime..arkadaşlar ne olur yardım edin..çok pişmanım...çok acı çekiyorum. çok..yardım edin. hatta beyne elektro şok uygulayıp geçmişi sildiriyorlarmış. bunu mu yaptırsam bilmiyorum...hep iyi şeyler aklıma geliyor. kötü şeyleri düşünemiyorum. unutmak mutlu olmak yaşamak istiyorum.. yardım edin..
Herşeyden önce çocukların için kendini toparlaman lazım bak 3 yaşında bebeğin nasıl sana ihtiyacı var onlar için silkelen ve asla üvey anne eline verme çocuklarını bak sakat değilsin bişi değilsin çocuklarına neden bakamayasın sonra yıllar sonra çocukların anne neden demesin vicdan azabı çektirme kendine bi hobi edin kurslara yazıl emin ol psikologdan daha iyi gelir

çocuklarımı çok seviyorum. ama küçük kızım herkese baba diyor. her hafta sonu babasından ayrılırken baba baba diye ağlıyor. büyük zaten sitemiyor babayı.hafta sonu bile görmek istemiyor küçük kızm iin onu zorla gönderiyorum. büyük kzım bile benden akıllı. onunda canı yanıyor ama bana anlatmıyor üzlmüyeyim diye.teyzesiyle konuşurken duydum.benim de canım yanıyor diyo.. o kadın annemin yerine geçti diyor. babam bir gün anneme canım demedi diyor. bir gün makyaj yaptrmadı.bir gün saçını boyatmadı.ama bu kadının her şstedğini yapıyor diyo. çok zülüyorum diyo. bu acıları ben görüyorum yavrumun sabaha kadar baba baba diye ağlayışını baba gitti diyişini ben duyuyorum. kendimi suçluyorum.keşke sabretseydim diyorum bu defa da düşünüyorum düşünyorum sabredecek bieşy kalmadı diyorum olmadı ...affet affet affet olmuyor.zaten adam arkadaşına benim hanım beni affeder ya beni bırakaqmz diyo..kendi yatapğına bein bastı onu bile affetti diyo..suç mu yaptım affettim diye..adam olaydın olmadı. ama çocuklarım kaldı ortada..iki kız çocugunu büyütmerk kolay mı bu çirkin dünyada
Çocukların yanında ağlayıp zırlayıp çerçeve kırarsan kocişim de kocişim diye tabi ki onların da baba hasreti büyüdükçe büyür..Onlar unutsa sen unutturmazsın zaten.
E EBRU 72 diye bi abla var buralarda ulaş da bi feyz al.

Yazik cocuklariniza cok üzüldüm suan.
Sizin düzeleceginiz yok.
Siz asktan ondan bundan aglamiyorsunuz zaten..
Olan o kücücük gözyasinizi silen ve güclü durmaya calisan cocuklara oluyor !
düzelmek istiyorum.lütfen böyle demeyin.. lütfen yardım edin.. sizin yorumlarınız çok önemli.. inanın beni teselli ediyor.. o akdar çaresisim düşünün hiç tanımadığım insanlardan çare bekliyroum. dua ediyorum.. ben çocuklarım için düzeleceğim. diğer akadaşta öyle demiş.. acizsiniz düzelmessiniz demiş.. lütfen ben ayağa kalkmak istiyorum .bana üzülmeyin ama iki çocuk için neler yapabilirm ne doğru..söz yapmaya çalışacağım. bu söyledikleriniz çok ağır geldi bana.. onları çok seviyorum. lütfen yardım edin...bana diyinki haklısın doğru yaptın. sen suçlu değgilsin.. iyiki boşandın diyin yada haksız olsam bile öünme bakmam lazım.. ben düzelmek istiyorum.

evlat acısı gören var yaa evladının mezarına toprak atan var anne olmuş bi kadının böyle ergenlik bunalımı yaşamaya hakkı yoktur

kapısına git yalvar o zaman evde bi şilte de bana atın yere, işinizi gücünüzü yapayım yeter ki beyimi göreyim de hu nedir yaa
Evet ne çaresiz dertleri olanlar var konu sahibi kocam diye ağlıyo ,evde 2 yavrusu annem bizi babam kadar sevmiyo diye ağlıyo varmı böyle bir kafa yapısı.
Gerçekten çok şaşkınım bu ruh haline

Neymis bu aşk , neymiş bu koca ya?
Romeo ile juliet bu kadar abartılmıyor yani bu nedir Allah aşkına?
Takıntılısınız siz hastasınız normal bir insan böyle olamaz, olmamalı!!!

Neymiş cocuklarımı babasız bıraktım. Bırak Allah aşkına adamın yanına gitmek için bahane uydurma kendine.
Ne babasız büyüyen çocuklar var pırlanta gibi.
Ha senin yanında onların da pek şansı yok.

düzelmek istiyorum.lütfen böyle demeyin.. lütfen yardım edin.. sizin yorumlarınız çok önemli.. inanın beni teselli ediyor.. o akdar çaresisim düşünün hiç tanımadığım insanlardan çare bekliyroum. dua ediyorum.. ben çocuklarım için düzeleceğim. diğer akadaşta öyle demiş.. acizsiniz düzelmessiniz demiş.. lütfen ben ayağa kalkmak istiyorum .bana üzülmeyin ama iki çocuk için neler yapabilirm ne doğru..söz yapmaya çalışacağım. bu söyledikleriniz çok ağır geldi bana.. onları çok seviyorum. lütfen yardım edin...bana diyinki haklısın doğru yaptın. sen suçlu değgilsin.. iyiki boşandın diyin yada haksız olsam bile öünme bakmam lazım.. ben düzelmek istiyorum.
Boşanarak en iyisini yapmışsın tabi birde buna tasdikmi istiyosunuz, adam sürekli aldatmış varlık içinde yokluk çektirmiş bu evlilik sürse ne olurdu psikolog bile çare olamamış size kk ne yapsın elektro şok makineside yokki baglayıp unutturalım siz zaten gayet iyi görüosunuz herşeyin farkında olarak yapıyosunuz

Abla sen kocani ozbek bi kadinla kendi yataginda bastiginda kusura bakmayin rahatsiz ettim diyip odadan ciktin mi sende o kapasite var.
amacım ne olabilir..kendimi aciz göstererek..gerçekten acizim.. o zaman söyleyin bana .. teselli için değil.. doğrusunu mu yaptım. boşayarak.. sabretmeyerek.. çocukları babasız bırakarak.. o zaman söyleyin.. anlayın ne kadar aciz olduğumu ... kaç tane konu açtım. yüreğim çok yanıyor.. inanmıyorum deme. bana üzülme ama çocuklarım için ne yapabilirm ..iyi yapmışsın de.. iyi oalcak de.. bilmiyorum ama aciz deme.. acizim evet.aciz olmasam çaresiz olmasam ilk defa bir siteye üye oldum artık etrafımda kimse kalmadı. istiyorum pişmanın deidkçe herkes beni yanlız bıraktı.. bu kadar çaresiz olmasam oturup hiç tanımadığım insanlardan çare beklemem. yorum beklemem.. tamam kendime inanacağım.ben çocuklarımı çok seviyorum. çok hemde.. ne yapmam gerek. söz veriyorum... gerçekten ayağa kalkmak istiyorum o yüzden burdayım. o kadar konu açtım evet. herşeyi yazdım ki insanlar yazıklar olsun sana hala nasıl pişman oluyorsun desinler diye.. düzlemiyorsun diyosun.sen öyle zannet.. buraya yazmadan önce kendimi öldürmek istiyordum adım adım ölüme gidecektim plan yapıyordum. nasıl düzelmiyorum. şu an ölmek sitemiyorum. çocuklarım için.. buradaki tüm yorumları sürekli okuyorum beynime kazıyorum. yüreğime kazıyorum. ama yavaş yavaş geçeçek..göreceksiniz...şu an sadece ölmekten vazgeçtim ama çocuklarıma zarar vermemek için geçiçi oalrak bişeylker yapmaya çalışıyorum.. söyleyin şimdi..mantıklı oaln ne ise onu yapayım..lütfen akıl verin..gerçekten düzelmek istiyorum.. ayağa kalkmak sitiyorum..düzeleceğimde görün bak.. yüreğim o kadar yanıyorki yazıyorum yazıyorum yazıyorum... çok haklısınız... ama lütfen yardım edin..düzelmezsin demeyin... yol gösterin.dua edin
Kendi hayatimdan ornek vereyim babamda annemi aldatti annem calisan bir bayan 2 kardesiz bizde. Anne bosan hic kahrini cekme dedik bu yil boşandi. Anneme hala kizariz niye onceden bosanmayip bizi hep huzursuz aile ortaminda yetistirdiniz diye. Annemde simdi cok rahatim gencligime uzuluyorum keske onceden bosansaydim diyor.
Sizin hicbir sucunuz yok cocuklar babasiz kaldi duzenleri bozuldu dogru ama bunlar asilmayacak seyler degil. Siz kocanizin gidip baska bir kadinla evlenip mutlu olmasini hazmedemiyor gibisiniz. Ya birakin ne hali varsa gorsun mutlu olsada ilgilenmeyin mutsuz olsada. Adam sizi defalarca aldatmis saygi gostermemis yapabilecegi her kotulugu yapmis bunlar bile eski kocanizdan vazgecmenizi saglamiyor.

X