Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

Cnm belli butiklerim var ara sokaklarida geziyorum guzel seyler buluyorum
Pendige gidiyorum
Avmleri geziyorum
Hicde ne ayakkabi ne canta ed ceketlerimde soyulma olmadi dandik olduklari halde
Canatacim var mesela evime yakin cantami ordan baska yerden pek almam hepsi 10-20 tl onlardanda resim atarim
Polaris,deichman,flo,enes kundura mutlaka evde vardir herbirinden ayakkabim
Ve indirimler sansima hep denk gelir
Deichmandan 14,tl gibi komik bi rakama abiye ayakkabi buldum mesela tek kalmisti ve dantel asik oldum resmen alirken kasiyer bile tuhh ben nasil gormemisim dedi
Kuzenimde bilir benle takilir alisveriste am iste begenemiyorum kolay kolay orası ayrı dert

Canım öncelikle bizde gerçekten çok sıkıntılı zamanlar geçirdik yani yaşamamış olarak y orum yapmıyorum.

oğlun için dilerimki tüm bunlara değer ve derslerinde çok başarılı olur.
bende oğlumu özel okula verdim bu sene.. yalnız o verme süreci ödeyebilirmiyim ödeyemezmiyim diye diye 2 ay boyunca kafayı sıyırcaktım.
birz hesapladım genelde evdeki hespa çarşıya uymaz.
dedim gerekirse sigarayıda bırakacağım ekleyeceğim ödeyeceğim.
sizinde yapabileecğiniz bu tip fedakarlıklar varsa eminim sizde yaparsınız.
araba meselesine gelince modeli düşük kendisi pahalı bir araba olmuş civic'ler genedel pahalı oluyor zannediyorum.
yani verebileceğim bir tavsiye yok neden çalışamıyorsun sarglık sorunun neydi biliyorsamda suanda unuttum , destek olmak istiyorsundur illaki mutlaka düzelir durumlar diye düünüyorum.
aylık geliriniz ne buarada?

He ya çerez abur cubur yiyordum. Yemek yemez findik fistik ceviz lokum o bu yiyerek karnimi doyururdum.
Evde zulalardim. Parayi ona yatirirdim.

çeketin güzelmiş ve hakketten neredeyse bedavaymış.
ama dediğin gibi biraz kalın.
sen benden önce alacaksın diye düşünüyorum çeketi hoş bende ekim sonuna kadar almazsam almayı düşünmüyorum zira sonradanda montlar çıkarılmıyor soguyor iyiden iyiye havalar,
buarada çalışmıyorsun ? oglun kaç yaşındaydı?

Üzülme nolur hepte gel buraya
Ben anlatsam ohooo dersin
Benim esim kardeslerinin borcunu oduyo
Dukkanimizi onlar batirdi yiyerek esimde enayi gibi borcu ustlendi kardesleri ya sahip cikcak aklinca
Su bitecek olan kredimi o iste icim acıyo ama susuyorum yutuyorum ALlah sorsun hesabını dedim
Rızkımı yiyen rızkından olsun dedim

Bakma dertmi yok mu belli etmiyoruz
Ben okadar cok seyle mucadele veriyorum ki anlatamam
Kardesleri annesi yuzunden belki 50bin tl paramiz gitti bir de uzerine yuvami yikmaya calistilar
Daha uzerinde ardimda bi babam yok bayadir kusum hemde ayni binadayiz kendi dairemden beni kovdu neler neler

Allaha sigindim
Rabbim yuzume guldu evime bereket verdi giden herseyimi yavas yavas topluyorum

Suan kimseden bisi istemiyorum huzur saglik elimden geldigincede birikim

Once sagligini dusun

Son düzenleme:
ben hepsini begendim.
ama ben neden görmüyorum ayol bunları?
ikinci sıradakı kısa bot ile kotonden aldığn botlar gecen senede cok modaydı, sanıyorumkı bu senede gayet moda olacak.
ben sezonda cok alamıyorum kendime demri baş
tek başlarına sabaştıkları için seneye ne değiştirmelik oluyor nede idareten , yeni alıyorum yenı aldıgımıda canına okuyorum yarabbi şükür para bitti

Calismiyorum cnm oglum 9 yasinda ben 30
Genc annelerdenim
Evt alicam galiba senden once resimlerim
50tl bulabilcem mi acaba diye bakiniyorum

İndirim takip edince baya karda oluyosun
3 tane hirka aldim mesela fabrika satis magzasindan collezione 10 tlden
Geziyorum oyle

Ben uzun sure giyiyorum surekli degisik giydigimden ve calismiyo oldugimdan yipranma olmuyo temiz kullanmaya calisiyorum

kendi babandanmı bahsediyorsun?
dilerim en kısa zamanda küslüğünüz son bulur

kardeşlere gelince yapıcak pek bişin yok aslında tamamen eşinin savaşması gereken bişi ama madem iş yoluna girmiş canını sıkma.

ee yakınmıki sana oralar?
hiç indirim takip etmiyorum
almıyorum almıyorum canıma tak edince bulduguma yapışıyorum.
oglun baya baya büyükmüş
ben 27 yasındayım 4,5 yaşında daha

buarada şu smilelerı eklemek istememiştim. gayri ihtiyari çıktı onlar orada

Evt cnm barısmayı dusunmuyorum o da halinden memnun

Hihi buyudu kuçümenim
Annesinin sıpası
Bi fabrika satıs magzası var bi kac marka satıyo böyle
Bazen esim outlet alisveris merkezlerine goturuyo ama sen gez ben seni alırım diyo
Alısveris sevmeyen erkek vol 1[/QUOTE][/QUOTE]

çok uzun yıllardır 16 yıldır şekerim var ve artık insülin pompası denen bir cihazla yaşıyorum buna bağlı olarak vücuttaki sinir uçlarında hasar var ve ağrılar çekiyorum .BUNDAN BAŞKA bel ve boyun fıtığı tansiyon ve astımım da var .Fakat yinede bugünüme bin şükür elim ayağım tutuyor hayatımı kendim idame ettiriyorum .maaş 2600 -2700 arası yani eve giren gelirin tamamı bu.cıcıv ler pahalı gerçekten birde otomatik vites olduğu için.canım seni iyi biliyorum ben taa yeniden doğdum nickinden beri ...sağolasın derdimi paylaştığın için .sigara eşimde bende kullanmıyoruz.keşke sende bıraksan.dün marketten 1 kilo pirinç 1 kilo mercimek 1 lt.lik süt aldım 12 lira tuttu kasada beklerken bir genç önümdeydi parlıament aldı bir paket 11 lira ...Düşünsen ben aldıklarımla bir ay yemek yapıcam ama o maks.iki günde bitircek o paketi ...

trlelli canım sana da stresler üzüntüler yaşatanlar olmuş .Sen mazlum oluyosun bu durumda ...Mazlumun ahı kimsede kalmaz Rabbim koymaz ,eden bulur.Ben halen devam edegelen ailevi (kendi annem babam) sorunlardan bahsetmedim bile .Ama kendi geçim derdime öyle bir düştümki artık onları bile düşünemiyorum bazen.Rabbim hepimizin rızkını helalinden bol versin ne diyim ...

benim hiç bir zaman babamla sorunum olmadı ama
abımle cok büyük bir kavgamız oldu temmuz ayında
hakketten daha fazlası birbirimizi öldürmek olurdu yada yaralamak bıcaklamak filan
çok üzdük annemle babamızı
onlarla küsmedik ama arada kaldılar
bence ben haklıydım halada aynı sekılde dusunuyorum
fakat babam 10 gun önce kalp krizi gecirdi
kalp damaları tıkakılymış
babam bızı 1 ay once barıstırmıstı ama genede agız ucuyla ancak ve ancak ıyı aksamlar dıyorudk o kadar
ne cocukalrla konusuyorduk ne evlerine gittik ne evlerimize geldiler

hoş zaten öncesindde abim bana kardelim gibi davranmıyordu ama neyse.
daha sonra hastanede hiç bişey olmamaış gibi davranmaya başladık halad aöyle devam ediyoruz.
yaşananlar ıkı taraf ıcın unutulmaz seyelr oldu
zannetmıyorumkı evlerıne gıdelım evlerımıze gelsınler.
sadece babam ıcın yoksa ben asla konusmazdım cok kızgındım ve kararlıydım ama.
o yuzden yarın obur gun pişman olacaksan bence hiç uzatma sen evlat olarak

Ca

Canım ben cok vicdanlîyım ama babam oyl degil
Annemi cok uzdu senelerdir dostlarinimi anlatim sevgililerinimi pis arkadaslarinımı annecimin elindekini avucundakini siddet kullanarak almasınımı bi suru sey
Ben anneme arka ciktım
Ezdirmedim
Ona rest cektim kafa tuttum diye beni kovdu
Uzerime yurudu falan falan o babaysa bende evladım
Elalem kadar degerim yok
K
Mevzu derin tatlım
Boylesi daha iyi

çok gecmiş olsun
seker hastası bir iş arkadasımız vardı
arada fenalasıyordu sık sık doktora gıtmesı gerekıyordu ama hıc sorun olmamıstı
bahsettıgın pompa sürekli seninlemi oluyor ?
ağır bir işte çalışmaman gerek 1000 tl alsan genede size ilac gibi gelir aslında
bence iş aramanın ardınıb ırakma bellimi olur belki küçük bir dukkan olur ne bilim mesela babam arada eleman alıyor az verıyor ama o yanı oluru
haftalık 150 tl haftanın 6 gunu
sabah 10 aksam 5
oyle yanı belkı olur
sıgraya ıcmıuyorum buarada yanı paket almıyorum arada esımden bır ıkı tane ıcıyorum o ama tamamen bırakamadım
dun kubarama para atacaktım 10 tl
bır arkadasın dogum guuydu para toplandı aksamda ogluma şok'tan puzzle aldım gitti 15 kagıt

anlıyorum
peki sen babanın evındemı oturuyorsun?
ben babamın evınde oturuyorum abımde bu kavgada benı ve ıc guveysı kocamı evden kovdu
bende onu ve karısını ve karısının yuzsuz annesını
yanı anlıcan bızde gerı donusu omlayan yollardan gıttık
hıcbırsey eskısı gıbı olmayacak asla bılıyorum cokta uzuluyorum oldugu gıbı kabul ettım artık babam ıcın
bbız hafta sonu evde badana yaptık ufak tefek ve mutfak duvarını duvar kagıdı ıle kapladık
ev savas alanı gıbı ayaklarım gerı gerı gıdıyor aksam oldumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…