- 1 Mart 2010
- 44.635
- 113.491
- Konu Sahibi karanfilce
- #1.841
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm belli butiklerim var ara sokaklarida geziyorum guzel seyler buluyorumlcw aynı dusuncelerle ceket alamıyorum
bershka'dan alıyorum esasen ama cıdden pahalı gelıyor yanı 150 tl
ve tek tip
gecen senelerde ceketlerim soyulmaya başlandıgı için atmıştım.
kadıkoyden enreden alıyorsun butıklerdenmı?
seri sonu almak en guzelı ama malesef sezonluk kıyafetlerı almak bıle bızı sarsıyor :d
serı sonlarını hıc gormuyorum bıle ama ıs arkadslarımdan cogu bu sekılde yapıyor
geçen sene 60 tl çizme almıştım ama yırtıldı yani o derece
yada 1 tane olmamalı değiştirmeliki yıpranmasın , bu sene naısl yaparım bilmiyorum zaten sanırım kendime ekim sonu giib alırım bu tip ihtiyaçlarımı diye düşünüyorum
Canım öncelikle bizde gerçekten çok sıkıntılı zamanlar geçirdik yani yaşamamış olarak y orum yapmıyorum.Kızlar günaydın böyle muhabbetin arasına löp diye dalıyorum ama bisürü sayfa kaçırınca dahil olmak zor oluyor. Benim oğlanı dersaneye yazdırdık, eşim kara kara düşünüyor ne yapacağız diye .Benim aslında buraya gelince bazen moralim bozuluyor, harçlıksız geziyorum, kuruşum olmuyor cebimde ne artırması ne biriktirmesi.Gerçekte tanıdığın insanlara para yok, sıkışığım dediğin zaman onlardan bişey bekliyorsun gibi oluyor .Kimseye anlatamıyorsun.Zaten maaşın büyük çoğunluğu kredi ödemesine gidiyor.2600 maaş 1100 kredi telefonlar (herbirinin üzerinde taahhüt var +faturası ) elektrik su bunlar herkesin yaptığı şeyler .Ortalama ayda 100 lira benim sağlık sarf malzemelerim çocuğun dersanesi de 300 lira aylık, kredi kartları 2 tane birini kullanmıyoruz .Sıfırlamıştık ama diğerini mecbur kullanmaya başladık .hep eksiden gidiyoruz .Aldığımız 2004 model bir honda cıvıc .öde öde bitmedi 36 aylığına kredi çekmiştik .Eşim ailesiyle haklı olarak para konusunda yüzgöz olmak istemiyor.Aslında maddi durumları çok iyi gerçi onlar elinden geleni yapıyor ama yetmiyor.Bir çok sağlık sorunlarıma rağmen iş başvurusunda bulundum işletme mezunuyum .Hastalığı duyunca kimse kabul etmiyor.Başvuruda söylemesem olmaz çünkü arada kontrollere gidebilmem için bilmeleri gerekiyor.Kaynanam sağolsun oğlanın dershane taksitine yardım ederiz demişti ama ses çıkmadı.Haftasonu eşim iki gün boyunca kanepeden kalkmadı ,hiçbir laf etmedi öööylee düşündü arpacık kumrusu gibi çok üzülüyor tabi bende.En sonunda patladım bende, satalım şu arabayı yorgan gitsin kavga bitsin dedim . Ben bir borcu ödeyemedi sattı işte dedirtmem bilmem ne baya bir dırdır etti.Neyse ben susutum cevap vermedim sonra sakinleşti konuşmaya başladık.Ben diyorum ki arabanın 12 milyar borcu kalmış, yani faizi ödenmiş kredinin anaparadan da biraz ödenmiş.( tamamı 25 milyardı arabanın ederi ama faiziyle ne oldu bilmiyorum.) Satalım ,bankayı ödeyince kalan parayla da ufak tefek borçları kapatalım hesaba göre tertemiz borçsuz olacaz. 5 bin gibi bir rakamda elimize kalacak .onu peşinat yap 5 binde tekrar çekelim fiat gibi yada renault gibi ayağımızı yerden kesicek bir araba alalım diyorum .Olmazmış bankaya enayi gibi bu kadar faizi niye ödedim ben diyor.Artık düşünmekten kafayı yiycem .Ben sürekli ağrılarla hastalıklarla uğraşırken bile birgün isyan etmedim.Hep gülmeye çalışırım hayattan geri kalmamaya çalışırım.Geçmiştede kendi ailemde bisürü sorunla büyümeme rağmen ...Ama eşim hemen yeise düşüyor ,yelkenleri suya indiriyor.Burası ekonomi topiği bana bir akıl verin çok bunaldım .
He ya çerez abur cubur yiyordum. Yemek yemez findik fistik ceviz lokum o bu yiyerek karnimi doyururdum.Benim ee annem babam memurdu. Ev falan yapılıyordu. Üniversitede küçük bir şehirde okudum. Arkamda kardeşim vardı. Zaten o zamanlar böyle çılgınlık yoktu.
Oğlumun doğumundan sonra almaya başladım ben. Gelirimizin artması benim işteki pozisyonumun değişmesi etkili oldu. Yırtık kotu olan ama sık toplantıya girdiğim için çeşit çeşit ceket almak zorunda olan biri idim.
Fakat bu sırada hem biriktirdik hem taksitler aldık hem gezdik.
Fakat bundan sonra kıyafet işine ara verdim bunu kendimi zorlayarak değil içimdn gelen bir dürtü ile yapıyorum.
Çerez mi???? En iyisi dediğin gibi herşeyin kararında yapmak
Ben hiç burs falan almadım. Öğrenim kredisi almıştım. Onu da sonradan ödemek çok zor geldi.
Maşallah diyorum sana
çeketin güzelmiş ve hakketten neredeyse bedavaymış.Buda lcw indirimden 30tl aldigim Eki Görüntüle 1250583
Üzülme nolur hepte gel burayaKızlar günaydın böyle muhabbetin arasına löp diye dalıyorum ama bisürü sayfa kaçırınca dahil olmak zor oluyor. Benim oğlanı dersaneye yazdırdık, eşim kara kara düşünüyor ne yapacağız diye .Benim aslında buraya gelince bazen moralim bozuluyor, harçlıksız geziyorum, kuruşum olmuyor cebimde ne artırması ne biriktirmesi.Gerçekte tanıdığın insanlara para yok, sıkışığım dediğin zaman onlardan bişey bekliyorsun gibi oluyor .Kimseye anlatamıyorsun.Zaten maaşın büyük çoğunluğu kredi ödemesine gidiyor.2600 maaş 1100 kredi telefonlar (herbirinin üzerinde taahhüt var +faturası ) elektrik su bunlar herkesin yaptığı şeyler .Ortalama ayda 100 lira benim sağlık sarf malzemelerim çocuğun dersanesi de 300 lira aylık, kredi kartları 2 tane birini kullanmıyoruz .Sıfırlamıştık ama diğerini mecbur kullanmaya başladık .hep eksiden gidiyoruz .Aldığımız 2004 model bir honda cıvıc .öde öde bitmedi 36 aylığına kredi çekmiştik .Eşim ailesiyle haklı olarak para konusunda yüzgöz olmak istemiyor.Aslında maddi durumları çok iyi gerçi onlar elinden geleni yapıyor ama yetmiyor.Bir çok sağlık sorunlarıma rağmen iş başvurusunda bulundum işletme mezunuyum .Hastalığı duyunca kimse kabul etmiyor.Başvuruda söylemesem olmaz çünkü arada kontrollere gidebilmem için bilmeleri gerekiyor.Kaynanam sağolsun oğlanın dershane taksitine yardım ederiz demişti ama ses çıkmadı.Haftasonu eşim iki gün boyunca kanepeden kalkmadı ,hiçbir laf etmedi öööylee düşündü arpacık kumrusu gibi çok üzülüyor tabi bende.En sonunda patladım bende, satalım şu arabayı yorgan gitsin kavga bitsin dedim . Ben bir borcu ödeyemedi sattı işte dedirtmem bilmem ne baya bir dırdır etti.Neyse ben susutum cevap vermedim sonra sakinleşti konuşmaya başladık.Ben diyorum ki arabanın 12 milyar borcu kalmış, yani faizi ödenmiş kredinin anaparadan da biraz ödenmiş.( tamamı 25 milyardı arabanın ederi ama faiziyle ne oldu bilmiyorum.) Satalım ,bankayı ödeyince kalan parayla da ufak tefek borçları kapatalım hesaba göre tertemiz borçsuz olacaz. 5 bin gibi bir rakamda elimize kalacak .onu peşinat yap 5 binde tekrar çekelim fiat gibi yada renault gibi ayağımızı yerden kesicek bir araba alalım diyorum .Olmazmış bankaya enayi gibi bu kadar faizi niye ödedim ben diyor.Artık düşünmekten kafayı yiycem .Ben sürekli ağrılarla hastalıklarla uğraşırken bile birgün isyan etmedim.Hep gülmeye çalışırım hayattan geri kalmamaya çalışırım.Geçmiştede kendi ailemde bisürü sorunla büyümeme rağmen ...Ama eşim hemen yeise düşüyor ,yelkenleri suya indiriyor.Burası ekonomi topiği bana bir akıl verin çok bunaldım .
Calismiyorum cnm oglum 9 yasinda ben 30çeketin güzelmiş ve hakketten neredeyse bedavaymış.
ama dediğin gibi biraz kalın.
sen benden önce alacaksın diye düşünüyorum çeketi hoş bende ekim sonuna kadar almazsam almayı düşünmüyorum zira sonradanda montlar çıkarılmıyor soguyor iyiden iyiye havalar,
buarada çalışmıyorsun ? oglun kaç yaşındaydı?
Ben uzun sure giyiyorum surekli degisik giydigimden ve calismiyo oldugimdan yipranma olmuyo temiz kullanmaya calisiyorumben hepsini begendim.
ama ben neden görmüyorum ayol bunları?
ikinci sıradakı kısa bot ile kotonden aldığn botlar gecen senede cok modaydı, sanıyorumkı bu senede gayet moda olacak.
ben sezonda cok alamıyorum kendime demri baş
tek başlarına sabaştıkları için seneye ne değiştirmelik oluyor nede idareten , yeni alıyorum yenı aldıgımıda canına okuyorum yarabbi şükür para bitti
kendi babandanmı bahsediyorsun?Üzülme nolur hepte gel buraya
Ben anlatsam ohooo dersin
Benim esim kardeslerinin borcunu oduyo
Dukkanimizi onlar batirdi yiyerek esimde enayi gibi borcu ustlendi kardesleri ya sahip cikcak aklinca
Su biicek olan kredimi o iste icim acıyo ama susuyorum yutuyorum ALlah sorsun hesabını dedim
Rızkımı yiyen rızkından olsun dedim
Bakma derdimi yok mu belli etmiyoruz
Ben okadar cok seyle mucadele veriyorum ki anlatamam
Kardesleri annesi yuzunden belki 50bin tl paramiz gitti bizim uzerine yuvami yikmaya calistilar
Daha uzerinde ardimda bi babam yok bayadir kusum hemde ayni binadayiz kendi dairemden beni kovdu neler neler
Allaha sigindim
Rabbim yuzume guldu evime bereket verdi giden herseyimi yavas yavas topluyorum
Suan kimseden bisi istemiyorum huzur saglik elimden geldigincede birikim
Once sagligini dusun
ee yakınmıki sana oralar?Calismiyorum cnm oglum 9 yasinda ben 30
Genc annelerdenim
Evt alicam galiba senden once resimlerim
50tl bulabilcem mi acaba diye bakiniyorum
İndirim takip edince baya karda oluyosun
3 tane hirka aldim mesela fabrika satis magzasindan collezione 10 tlden
Geziyorum oyle
Evt cnm barısmayı dusunmuyorum o da halinden memnunkendi babandanmı bahsediyorsun?
dilerim en kısa zamanda küslüğünüz son bulur
kardeşlere gelince yapıcak pek bişin yok aslında tamamen eşinin savaşması gereken bişi ama madem iş yoluna girmiş canını sıkma.
çok uzun yıllardır 16 yıldır şekerim var ve artık insülin pompası denen bir cihazla yaşıyorum buna bağlı olarak vücuttaki sinir uçlarında hasar var ve ağrılar çekiyorum .BUNDAN BAŞKA bel ve boyun fıtığı tansiyon ve astımım da var .Fakat yinede bugünüme bin şükür elim ayağım tutuyor hayatımı kendim idame ettiriyorum .maaş 2600 -2700 arası yani eve giren gelirin tamamı bu.cıcıv ler pahalı gerçekten birde otomatik vites olduğu için.canım seni iyi biliyorum ben taa yeniden doğdum nickinden beri ...sağolasın derdimi paylaştığın için .sigara eşimde bende kullanmıyoruz.keşke sende bıraksan.dün marketten 1 kilo pirinç 1 kilo mercimek 1 lt.lik süt aldım 12 lira tuttu kasada beklerken bir genç önümdeydi parlıament aldı bir paket 11 lira ...Düşünsen ben aldıklarımla bir ay yemek yapıcam ama o maks.iki günde bitircek o paketi ...Canım öncelikle bizde gerçekten çok sıkıntılı zamanlar geçirdik yani yaşamamış olarak y orum yapmıyorum.
oğlun için dilerimki tüm bunlara değer ve derslerinde çok başarılı olur.
bende oğlumu özel okula verdim bu sene.. yalnız o verme süreci ödeyebilirmiyim ödeyemezmiyim diye diye 2 ay boyunca kafayı sıyırcaktım.
birz hesapladım genelde evdeki hespa çarşıya uymaz.
dedim gerekirse sigarayıda bırakacağım ekleyeceğim ödeyeceğim.
sizinde yapabileecğiniz bu tip fedakarlıklar varsa eminim sizde yaparsınız.
araba meselesine gelince modeli düşük kendisi pahalı bir araba olmuş civic'ler genedel pahalı oluyor zannediyorum.
yani verebileceğim bir tavsiye yok neden çalışamıyorsun sarglık sorunun neydi biliyorsamda suanda unuttum , destek olmak istiyorsundur illaki mutlaka düzelir durumlar diye düünüyorum.
aylık geliriniz ne buarada?
trlelli canım sana da stresler üzüntüler yaşatanlar olmuş .Sen mazlum oluyosun bu durumda ...Mazlumun ahı kimsede kalmaz Rabbim koymaz ,eden bulur.Ben halen devam edegelen ailevi (kendi annem babam) sorunlardan bahsetmedim bile .Ama kendi geçim derdime öyle bir düştümki artık onları bile düşünemiyorum bazen.Rabbim hepimizin rızkını helalinden bol versin ne diyim ...Üzülme nolur hepte gel buraya
Ben anlatsam ohooo dersin
Benim esim kardeslerinin borcunu oduyo
Dukkanimizi onlar batirdi yiyerek esimde enayi gibi borcu ustlendi kardesleri ya sahip cikcak aklinca
Su bitecek olan kredimi o iste icim acıyo ama susuyorum yutuyorum ALlah sorsun hesabını dedim
Rızkımı yiyen rızkından olsun dedim
Bakma dertmi yok mu belli etmiyoruz
Ben okadar cok seyle mucadele veriyorum ki anlatamam
Kardesleri annesi yuzunden belki 50bin tl paramiz gitti bir de uzerine yuvami yikmaya calistilar
Daha uzerinde ardimda bi babam yok bayadir kusum hemde ayni binadayiz kendi dairemden beni kovdu neler neler
Allaha sigindim
Rabbim yuzume guldu evime bereket verdi giden herseyimi yavas yavas topluyorum
Suan kimseden bisi istemiyorum huzur saglik elimden geldigincede birikim
Once sagligini dusun
benim hiç bir zaman babamla sorunum olmadı ama
abımle cok büyük bir kavgamız oldu temmuz ayında
hakketten daha fazlası birbirimizi öldürmek olurdu yada yaralamak bıcaklamak filan
çok üzdük annemle babamızı
onlarla küsmedik ama arada kaldılar
bence ben haklıydım halada aynı sekılde dusunuyorum
fakat babam 10 gun önce kalp krizi gecirdi
kalp damaları tıkakılymış
babam bızı 1 ay once barıstırmıstı ama genede agız ucuyla ancak ve ancak ıyı aksamlar dıyorudk o kadar
ne cocukalrla konusuyorduk ne evlerine gittik ne evlerimize geldiler
hoş zaten öncesindde abim bana kardelim gibi davranmıyordu ama neyse.
daha sonra hastanede hiç bişey olmamaış gibi davranmaya başladık halad aöyle devam ediyoruz.
yaşananlar ıkı taraf ıcın unutulmaz seyelr oldu
zannetmıyorumkı evlerıne gıdelım evlerımıze gelsınler.
sadece babam ıcın yoksa ben asla konusmazdım cok kızgındım ve kararlıydım ama.
o yuzden yarın obur gun pişman olacaksan bence hiç uzatma sen evlat olarak
çok gecmiş olsunçok uzun yıllardır 16 yıldır şekerim var ve artık insülin pompası denen bir cihazla yaşıyorum buna bağlı olarak vücuttaki sinir uçlarında hasar var ve ağrılar çekiyorum .BUNDAN BAŞKA bel ve boyun fıtığı tansiyon ve astımım da var .Fakat yinede bugünüme bin şükür elim ayağım tutuyor hayatımı kendim idame ettiriyorum .maaş 2600 -2700 arası yani eve giren gelirin tamamı bu.cıcıv ler pahalı gerçekten birde otomatik vites olduğu için.canım seni iyi biliyorum ben taa yeniden doğdum nickinden beri ...sağolasın derdimi paylaştığın için .sigara eşimde bende kullanmıyoruz.keşke sende bıraksan.dün marketten 1 kilo pirinç 1 kilo mercimek 1 lt.lik süt aldım 12 lira tuttu kasada beklerken bir genç önümdeydi parlıament aldı bir paket 11 lira ...Düşünsen ben aldıklarımla bir ay yemek yapıcam ama o maks.iki günde bitircek o paketi ...
anlıyorumCa
Canım ben cok vicdanlîyım ama babam oyl degil
Annemi cok uzdu senelerdir dostlarinimi anlatim sevgililerinimi pis arkadaslarinımı annecimin elindekini avucundakini siddet kullanarak almasınımı bi suru sey
Ben anneme arka ciktım
Ezdirmedim
Ona rest cektim kafa tuttum diye beni kovdu
Uzerime yurudu falan falan o babaysa bende evladım
Elalem kadar degerim yok
K
Mevzu derin tatlım
Boylesi daha iyi