- 2 Nisan 2014
- 2.222
- 3.582
-
- Konu Sahibi karanfilce
- #11.721
Hayırlı olsun canımKızlar birikimleriniz hayırlı olsun.
İlk iş günüm ve Rabbim'e bin şükür çok iyi geçiyor.
Tam olarak kaçtal aldın doları canım?The Black yeni işin hayırlı olsun canım.
Royem, çok geçmiş olsun tatlım...
Kızlar merhaba...
öyle yorgunum ki...
Buraya bile giremez oldum...gündüz çok yoğun ve yorucu geçiyor...akşam da çocukların ödevi, yemek yap, sofra kur sofra topla nasıl kendimi yatağa attığımı bilmiyorum...akşam bir de veli toplantısı vardı...teog yaklaştı stres hat safhada...
Artık haftalık alışverişe geçtim kızlar...bakalım hangisi daha iyi olacak, aylık mı, haftalık mı? ay sonu belli olur ve ona göre hareket ederim...dün 40 küsur tuttu market alışverişi...kahvaltılık falan aldım...bugün buranın pazarı var ama geçen haftadan daha sebzem ve meyvem var...sadece eksilen ne ise onları alır geçerim bugün marketten...çarşamba olduğundan markette de indirimli oluyor hem de seçiyorsun...kışlıkları nihayet bitirdim bu arada...
Bugün bir miktar dolar aldım ben de...şu an uygun...aldım attım unuttum diğer birikimler gibi..
Şu an yine gelenler oldu daha sonra tekrar görüşürüz kızlar..
2.88'den aldım canım.Tam olarak kaçtal aldın doları canım?
Ben dee2.88'den aldım canım.
1 ay önce aldığımda 2.95'ten almışım. O yüzden şu an düşük. Firsat bu fırsat. Biraz önce bir haber okudum orada 3'un üzerine çıkacağı yazıyordu. Nasip tabi. Bakalım.Hayırlısı...Ben dee
dün 2.82 ile kapamış günü akşam daha iyi oluyormuş almak için öyle dediler banada1 ay önce aldığımda 2.95'ten almışım. O yüzden şu an düşük. Firsat bu fırsat. Biraz önce bir haber okudum orada 3'un üzerine çıkacağı yazıyordu. Nasip tabi. Bakalım.Hayırlısı...
Ben nakit olarak bankadan alıyorum. O yüzden akşam almam mümkün değil. Ayrıca öyle dediklerine bakma almaya gidince hep daha fazlasını söylüyorlar.dün 2.82 ile kapamış günü akşam daha iyi oluyormuş almak için öyle dediler banada
evet elden aldığımızda hep yüksek oluyor internetten alanlar olmuş onlardan duydum bendeBen nakit olarak bankadan alıyorum. O yüzden akşam almam mümkün değil. Ayrıca öyle dediklerine bakma almaya gidince hep daha fazlasını söylüyorlar.
Karanfilce biz hem evsahibi hem kiraciyiz biliyosun belkiBenim kv çok garip insan yaaa..
Kendi oturduğu ev yaklaşık 15 yıllık bi bina.
Yazın tuvaletini kırdırdı. Tuvalet kağıtları iyice taşlaşmış içinde porçöz döke döke derz diye bişeybırakmamış.
Bunların bir de 30 yıllık bi binaları var kirada. 10 yıl kendisi 20 yıldır da hiç değişmeden aynı kiracı oturmuş. Kiracıya nasıl öfkeleniyor. Neymiş tuvaleti tıkanmış da yıktırılmak zorunda kalınmış kp ödemiş. Eee sen 15 uılda halletmişin ki 10 yıl da sen kullanmışsın.
Bu tarz zamanla eskiyen şeylerin ben ev sahibinin ödemesi gerektiğini düşünüyorum arkadaşlar yanlış mı düşünüyorum. Bi adam 20 yıl bi evde kiracı kalıp da zamanla demirbaş, tesisat tarzı şeylerde deforme olmuşsa adamın suçu ne? Bizimkilerdeki mantık şu: sen kullandın sen eskittin sen yenile!
Bizim eski oturduğumuz evin pencereleri içeri su alıyordu. Yaptırılması gerekti, kv siz kullanıyorsunuz siz yaptırmalısınız dedi. Yahu ben oturdum da kemirdim mi pencere diplerini yapan iyi yapmamış. Uzun süre ben oturdum diye ben mi yapmalıyım .
Allahtan ki bizim ev sahibimiz onlar gibi değildi. O kadar ısrar ettik boya parasını verip çıkacaktık hakları da ama yine de almadılar.
Gecmis olsun royemThe Black ,yeni isin hayirli olsun canim :)
Selam canlar,iyi bir gün diliyorum hepinize.kizim hasta,Ben halsiz ve yorgun aksama yemek secen ve yemek bekleyen bir koca.stresdeyim anlayacaginiz.
Hic sterlinim olmadiSelamlar iyi geceler herkese kızlar. Sterlin hakkında ne düşünüyorsunuz sterlin biriktiren alan var mı bu aralar. 400 lira geldi beklemediğim bi yerden de bu sefer sterlin mi yapsam dedim?