- 5 Haziran 2014
- 3.114
- 6.048
- Konu Sahibi karanfilce
- #11.741
Hayirli olsun The BlackKızlar birikimleriniz hayırlı olsun.
İlk iş günüm ve Rabbim'e bin şükür çok iyi geçiyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayirli olsun The BlackKızlar birikimleriniz hayırlı olsun.
İlk iş günüm ve Rabbim'e bin şükür çok iyi geçiyor.
eee her şer' de bi hayır vardır diye boşuna dememişlerGünaydın kızlar
karanfilce ne güldüm ya. kemirdim mi yazmışsın...Allah iyiliğini versin...
ev sahibimiz klozet kağaını ve şohbenin tamir parasını biz çıkarken depozitodan kesmişti. ama öyle kötü bir ev sahibi idi ki sayesinde ev sahibi olduk..
Canım sen gönlünden kopmuş yaptırmışsın. Ama benim mantığıma göre şöyle olmalıydı, sen ev sahibine kapı kollarını göstermeliydin, değiştirmek istediğini söyleseydin o da yok böyle iyi nesi var kapının dese mesela tamam senin göz zevkini bozuyormuş değiştirirdin. Ama normali kötü çıkmış bi malzeme var ortada ve nerden baksan 300-400 tutmuş. Bence ev sahibi almalıydı.Karanfilce biz hem evsahibi hem kiraciyiz biliyosun belki
Ufak tefek seyleri kiraci yaptirir tabi ama demirbas sayilacak seyleri neden kiraci yaptirsin haklisin
Benimde mutfak tezgahim degisecek mesela
Evsahibini bekliyorum
Beni cikarirsa söküp götürecek halim yok
Uzun yillar oturacagimi bilsem mantigim yaptir der belki ama 6 ay sonra çık demeyeceginin bir garantisi yok
Şuan oturdugum evin kapi kollari oksitlenmisti bazilari da bozuldu
Onlari ben degistirdim
Cunku evsahibi bana onlari calisir vaziyette teslim etmisti
Çin malı biseydi, yerine iyi bir markanin taktirdim
Tanesi 45 50 lira
Tam 7 kapi kolu
Gözüme batıyodu artik
Ama gelgelelim bizim kiraci hanim da kapi otomatiginin tamiri icin 10 lira vermemis
Evsahibinden alin demis
Biz pek para icin kimseye agiz actirmak yuzgöz olmak istemiyoruz
Yuvarlanip gidiyoruz oyle iste :)
kesinlikle iyi oldu.eee her şer' de bi hayır vardır diye boşuna dememişler
adam nasıl bezdirdiyse iyi hırs olmuş, ama iyide olmuş
Haklisin canımCanım sen gönlünden kopmuş yaptırmışsın. Ama benim mantığıma göre şöyle olmalıydı, sen ev sahibine kapı kollarını göstermeliydin, değiştirmek istediğini söyleseydin o da yok böyle iyi nesi var kapının dese mesela tamam senin göz zevkini bozuyormuş değiştirirdin. Ama normali kötü çıkmış bi malzeme var ortada ve nerden baksan 300-400 tutmuş. Bence ev sahibi almalıydı.
Ben kiracıyken hiç ağır masraflarımız olmadı. İlk oturmuştuk. 5 yıl oturduk. Bir kaç duvar içi tesisat problemi oldu. Ev sahibine sorup kiradan kestik. 10-20 lira tutan problemleri ise kendimiz verdik. Ki bu da 5 yıl içinde bir kere olmuştur.
O akan pencere kenarlarına kendi çapımızda silikon cektik. Ama aslında sağlam bi usta elinden geçmeliler. Öyle olsa vermezdim parasını.
Biz çıkınca ev sahibi boş bıraktı evi yazın kullanacakmış. Güneyden bi yağmur vursa iceri su dolar. Yazık tahtalar da sıkıntı. Düşünebiliyor musunuz, 5. Kat evi yatay vuran sağnak yagmur su içinde bırakmıştı.
eger harcarım diyorsan al cnm bnmde kenarda 2800 var ama TL olarak bankada tutacağım onunla nakit biriktirmeyi düşünüyorum kumbara falan yaptım bundan sonra kumbarada birikenleri altına dönüştüreceğimKizlar siz dolar altin falan alip bi sekilde paraya yön verdiniz de ben hala tl de duruyorum
2000 lira gibi bi rakam var elimde
Kac aydir bekliyorum
Altin dusukken alsammi napsam
110 un altina dusmez benim dusuncem tabi
Kizlar siz dolar altin falan alip bi sekilde paraya yön verdiniz de ben hala tl de duruyorum
2000 lira gibi bi rakam var elimde
Kac aydir bekliyorum
Altin dusukken alsammi napsam
110 un altina dusmez benim dusuncem tabi
Peki pencereyi açmak zor oluyomu havalandırmak için?Şık duruyo diye heves ettim zaten de işte öyle ağır filan oluyo diye karar veremedim.yardımsız takamam herhalde bende._sekerpare_ ben oturma odamda kullanıyorum. Çok şık duruyor. Tek sıkıntısı yıkanması. Takılması mekanizmalı Perdelere göre daha kolay ancak kruvaze perdedeki o iki parça birlikte. Asarken zorlanıyor insan. Ama yine de değer. Ben pişman değilim
Benim camım içerde kalıyor. Resimdeki gibi. Açmakta sıkıntı yaşamıyorum.Peki pencereyi açmak zor oluyomu havalandırmak için?Şık duruyo diye heves ettim zaten de işte öyle ağır filan oluyo diye karar veremedim.yardımsız takamam herhalde bende.