- 15 Ocak 2010
- 1.908
- 924
-
- Konu Sahibi karanfilce
- #11.761
o zaman hoş geldin aramıza...Arkadaşlar merhaba
Çokk uzun zamandır yazdıklarınizi okuyorum. Fikir alıyorum seviniyorum üzülüyorum.
Samimiyetiniz beni çok etkiledi.
Beni de alirsaniz aranıza mutlu olurum
HoşgeldinArkadaşlar merhaba
Çokk uzun zamandır yazdıklarınizi okuyorum. Fikir alıyorum seviniyorum üzülüyorum.
Hoşgeldin topiğimize hep bekleriz biz buralardayız.Arkadaşlar merhaba
Geztapo mevcut perdenin yanina tekrar fon nasil olcak anlamadim canim benKızlar günaydın hepiciğinize .Bişey danışcam .şimdi benim bu yeni evim cam ev gibi heryeri camilk taşındığımızdaki mali kriz nedeniyle beyaz pileli çiçek desenli bir perde yaptırdım salona.Oturma ve yatak odalarınada eski evimin perdelerini uydurmaya câlıştım biraz eni dar geldi ama eh idare eder .Şimdi salona bir koltuk takımı ve birde halı alcam (16 yıllık ve kırıklar) renk olarak acı kahve turkuaz düşünüyorum .Mevcut perdenin yanlarına fon mu diktirsem, yoksa diğer odalarda salondaki perdeyi değerlendirip bej rengi dantel tüllerden de salonamı diktirsem karar veremiyorum.Sanki çok açık renk kalacak gibi yemek odam ceviz koltuklar kahve tonu olunca.Biyandan da israf olurmu diye düşünüyorum. Gerçi yedeğe çıkacak perdeyi anneme veririm kullanır ama bilemedim.Çok uzun oldu affedin. uzun yıllar bişeyin hayalini kurunca güzel olsun istiyor insan .
Harcamiyorum diyemem azcik harciyorum.ama sonra yerine koyuyorumeger harcarım diyorsan al cnm bnmde kenarda 2800 var ama TL olarak bankada tutacağım onunla nakit biriktirmeyi düşünüyorum kumbara falan yaptım bundan sonra kumbarada birikenleri altına dönüştüreceğim
Bende altin taki seviyorum ama bakmayi :)Canım ben de tl de idim uzuunnn zamand8r. Sırf takmayı sevdiğim içib bilezik yaptırdım. O da nasibime çıktı. Dolarıise çıksın ya da çıkmasın hedefime koyduğum harcayacağım yer var o yüzden aldım. Değilse tl de kalırdım ben de. Aslında altın vs yapmak bi yönden iyi. Altın yaptığın parayı hiç saymıyorsun varmış gibi.
Harcamiyorum diyemem azcik harciyorum.ama sonra yerine koyuyorum
Benim eşim döviz almak istemiyor herkes alıyo sonra tl değer kaybediyo der
Bankadan altin aldirmaz git esnaftan al esnaf kazansin der
Adam tek başına ekonomiye can verme derdinde :)
Faiz zaten istemiyoruz
Tek secenek fiziki altin yada tl
işte hiç harcamasak, yerine koyma değilde üstüne ekleme yapabilmeyi bi becersek zengin bile olcazda iş onu yapabilmekte
avmlere yada kurumsal firmalara öyle alıştıkki esnafları gercekten unuttuk, bnm esnaf olan bir arkadaşımda ne alacaksan git esnaftan alki karşında muhatap olacağın biri olsun diyor, eşinizde esnaf mı acaba
bnde döviz olarak büyük meblağlar biriktirmeyi hiç düşünmedim. bankadan altına falanda sıcak bakmıyorum bncede en iyisi ya TL yada fiziki altın, ama bu sıralar daha çok altın istiyorum, sanırım herkes altın biriktirince azıcık özendim
ay gelmezmi ya bi sene öncesine kadar altında neymiş derdim ama şimdi biri altın der demez bu görüntü aklıma gelirBir iki ay üstüne koyamam ama sonrasında ödemeler düzene girecek anca o zaman artik
Eşim esnaf değil ama işi gereği arada esnafla muhatap olan biri :)
Çil çil altin herkese cazip geliyo galiba