- 21 Temmuz 2008
- 17.354
- 54.160
-
- Konu Sahibi karanfilce
- #11.681
Canım senin durumun biraz stres kaynaklı gibi geldi. Bende de oluyor bazen. Her şeyi kafana takma biraz large ol. Eve sen de esin de iş ve stres getirmeyin. Ben eskiden eve dosya getirirdim. Şimdi cubbemi çıkardim mi tamam. Onun haricinde bol bol Felak ve nas sürelerini oku. Yine ben çok sıkıntıda olursam ya Latif ya Rauf esmasını okuyorum. Çok rahatlatıyor.Merhaba kızlar
Sana anlatmak istediğim birşey var.
Yaklaşık 2 aydır göğüs ve Boğaz bölgemde Ağrı'larım oluyor. Bazen nefes alamıyorum.
Her türlü doktora gittim. Türlü filmler ultrasonlar çektirdim. Mümkün değil bulunamadı.
Kas Ağrı'sı vs. Diyerek ilaç verdiler. O da fayda etmedi.
Evimizde de acayip bi negatif hava var. Sebebsiz yete bi bağrışmalar oluyor. Bakıp kalıyorum.
Burada tanıdığım bi reiki uzamanı var. Anlattım. İşte bana birşeyler yaptı. Göğüs bölgende aşırı negatif enerji var dedi. Sen de çok fazla nazar var dedi. Nazar zaten göğüste ağrı yaparmış. Tifüs bezi Oray'a olduğu içim.
Ben bundan Nasıl kurtulabilirim. Dua falan ne okusam. Baktım netten ama buldum birşeyler ama belki tecrübe eden vardır aranızda.
Aslınsa ben de çok zikir okurum.Canım senin durumun biraz stres kaynaklı gibi geldi. Bende de oluyor bazen. Her şeyi kafana takma biraz large ol. Eve sen de esin de iş ve stres getirmeyin. Ben eskiden eve dosya getirirdim. Şimdi cubbemi çıkardim mi tamam. Onun haricinde bol bol Felak ve nas sürelerini oku. Yine ben çok sıkıntıda olursam ya Latif ya Rauf esmasını okuyorum. Çok rahatlatıyor.
İnşirah süresini bol bol okuyun çok rahatlatır. Ayrıca Ya Rafı esması enerjinizi yükseltir nazara karşı birde evinizde adaçayı tütsüsü yapın pek çok kişiden duydum uyguladım gerçekten işe yarıyor.Merhaba kızlar
Yaklaşık 2 aydır göğüs ve Boğaz bölgemde Ağrı'larım oluyor. Bazen nefes alamıyorum.
Her türlü doktora gittim. Türlü filmler ultrasonlar çektirdim. Mümkün değil bulunamadı.
Evimizde de acayip bi negatif hava var. Sebebsiz yete bi bağrışmalar oluyor. Bakıp kalıyorum.
Burada tanıdığım bi reiki uzamanı var. Anlattım. İşte bana birşeyler yaptı. Göğüs bölgende aşırı negatif enerji var dedi. Sen de çok fazla nazar var dedi. Nazar zaten göğüste ağrı yaparmış. Tifüs bezi Oray'a olduğu içim.
Ben bundan Nasıl kurtulabilirim. Dua falan ne okusam. Baktım netten ama buldum birşeyler ama belki tecrübe eden vardır aranızda.
Adaçayı ni yakıyorsun sönünce tüm evi gezdiriyorsun özellikle evin köşelerine tut, sonra 10-15 dk bekleyip evi havalandır. Haftada bir yapın İnternetten de araştırabilirsin. Tabi inanma meselesi bu bende işe yaradı inşallah sizde tüm negatif enerjiyi temizlersiniz evinizden.
Merhaba kızlar
kızlar cevaplarınız ve önerileriniz için çok teşekkür ederim.
ben kendime göre çok mutlu bi insanım. çok şükür rabbim bana istediğim herşeyi verdi. aklımdan geçen hayalini kurduğum ne varsa er ya da geç oldu çok şükür.
söylediklerinizin tümünü uygulamaya çalışacağım. evimi ailemi ve kendimi bu durumdan kurtarmaya çalışacağım.
çok sağol canım inşallah.eminiz ki senin gibi inançlı ve güçlü bi insan bunu başaracaktır..
Rabb im ferahlık versin papatyacım
İnşirah suresini oku papatyacim bol bol.Merhaba kızlar