- 5 Haziran 2014
- 3.114
- 6.048
-
- Konu Sahibi karanfilce
- #11.641
Hayırlı sabahlar hepinize sevgili arkadaşlarım.Zeynebimin gidişi beni çok sarstı.Evde her işimi yapıyorum ,sağlığımda olabileceği kadar iyi çok sükür .Karanfilcem ,kardeşim benim ...Benim merak etmiş varol canım.Normal yaşantıma döndüm diyorum .Ama mesela tv izlemek müzik dinlemek dostla muhabbet gibi keyif verecek şeyleri yapmaktan kaçtım nedense 15 gündür.Kendimi suçlu hissettim ona ihanet ediyomuşum gibi geldi saçma belki ama....Tam biraz biraz toparlamaya başlarken kızılaydaki patlama.Gencecik fidanlar gelin damat olamadan toprak oldular .Tanımıyorum ama ben bir anneyim tarifi imkansız bir acı duydum.Duyarsız olamıyorum.Benim oğlum olayın gerçekleştiği yere 200 metre uzaklıkta bir binaya dersaneye gidiyor .Teog sınavına 42 gün kaldı.Senetler var 1750 tl ödeme yapıldı tamamı 3000 lira olacaktı.Ciddi fikir ayrılığı yaşadık eşimle ve oğlumla.Onlar terörün yaratmaya çalıştığı korku psikolojisine esir olmayacağız ,hayatımıza devam edeceğiz diye erkeklik yapıyolar.Eşim tevekkül et diyor,ecelin şekli ve saati bellidir diyor.Ben se bizi hayvandan ayıran aklımızdır Allah bize irade vermiş akıl izan vermiş niye kullanmıyoruz diyorum.Elbette ben de inançlı imanlı bir insanım.Ama bir söz var çok severim: Tedbir takdiri bozmaz ,takdirde tedbire engel değildir.Velhasıl ben herşeye rağmen dersaneye göndermiycem kızlar.Eşime dedim kalan senetleri almak için git görüş biran önce dedim.Patlamada eşimin arkadasının kızıda öldü bu arada 20 yaşında kuzum.Arkadaşlar dertler birer imtihan biliyorum ama bazen çok güçsüz düşüyorum.Geçen hafta (kbb uzmanı bir doçente gidiyorum ya vertigo için ). kontrolum vardı.Sol kulaktaki sinirler zedelenmiş kendi kendine toparlar dedi .eve geldim bu da geçer ya hu dedim.Eşimin bir iş değişikliği olmuştu yazmiŞtım.şimdi yeniden bir değis8klik gündemde.VE sorumluluk dahada artacak .Bu sfer bana da danıstı.Artık ne düşüneyim bilemiyorum .Bizde durumlar b9yle kızlar baya darlandım yani.
M maviduvar1 yakin zamanda amasra safranbolu gezdim cok sevdimgünaydın canlar
@geztapo ne yazacağımı ne diyeceğimi bilemdim. şimdilik buralarda bir şey yok ama benim işyerimde de geçenlerde bomba yapımı için kullanılan malzemelerden bulundu. ben de çok korkuyorum ama yapacak bir şey yok maalesef. allah arkadaşına gani gani rahmet eylesin inşallah. arkadaş kaybı daha bi zor sanki. allah yardımcın olsun.
çok da geçmiş olsun canım...
@kayacans ben kıyıyorum paraya gezmek için. ama dışarıda yeme içme konusunda pek cimriyimdir.
evimde mis gibi kahvemi içip kitabımı okumak varken adını bile duymöadığım bi kahveye neden 10-15 tl vereyim. herkesin hayattan aldığı zevk başkadır ben çok gereksiz görüyorum.
19 mayıs tatili için 3 alternatif çıkardım...
Çanakkale
Safranbolu Amasra vs gibi batı karadeniz
ve yunan adası sisam..
henüz eşime danışmadan size yazayım dedim. bunları bireyse ayarlayacağım eğer olursa...
M maviduvar1 yakin zamanda amasra safranbolu gezdim cok sevdim
Eger safranboluya gidersen kalman icin cok guzel bi konak ismi verebilirim sana
Canakkale annemin yazligina yakin oldugu icin sık sık gittim ama gunubirlik
Yunan adasini bilmiyorum
Biz hic yurtdisina cikmadik
Esimle kizim yeme icme konusunda cok hassas oralarda ne yer ne iceriz diye dert ediyolar
Sadece balkanlar turu dusunuyoruz
Orda ac kalmayiz dediler
İnsallah seneye gidicez.
Bir de benim umre ve kudüs hayalim var insallah gerceklesir
merhaba arkadaşlar...
Türkiye de bir çok yeri gezdim...ülkemiz cennetten bir köşe gerçekten...o kadar güzel yerler var ki gezilip görülecek..benim de eşim gezme delisi... :) üç çocukla harala gürele ordan oraya hiç üşenmez... bir de ben aynı yerde fazla kalmayı sevmiyorum yani git bi otele 3 gün kal bana göre değil... biz çıkıyoruz her akşam yolumuz nereye düşerse orda kalıyoruz genelde...bu bazen beş yıldızlı bir otel,bazen tarihi bir konak,bazen sevimli bir pansiyon,bazen bir arkadaş evi, her yer olabiliyor yani.. :)
Safranbolu yakın olmasına rağmen gitmek isteyip gidemediğim sadece geçtiğim bir yer.. bir hafta sonu kaçamağı düşünüyorum bu aralar... memnun olduğunuz konağın ismini özelden atarsan sevinirim canım...çocuklar olduğu için kalacağımız yerler konusunda daha seçici davranıyoruz mecburen..
yurt dışı düşündüğümüzde de, istisnasız her zaman, bizi ortak heyecanlandıran, kalbimizi coşturan, her defasında ilk kez gidiyormuş gibi farklı duygular yaşatan, maddi manevi dinlendirip,arındıran,sakinleştiren yerde buluyoruz kendimizi... :)
Kudüs ü ben de istiyorum, çocuklar biraz büyüsün..
Bende gezmeye hic üşenmem ama otel tatilinden hic hoslanmam
O kadar amacsiz o kadar sacma bi tatil anlayisi yok benim gozumde
Ye ic yat havuza gir denize gir cik
Beni hepten sinir stres sahibi yapiyo
Kizim istedigi icin bir kez gittim bi daha tovbe
Sonradan o da pisman oldu
Kaydirakli havuz icin yakinlarda biyerlere gunubirlik goturuyorum o kadar
Tatil gezip dolasmak tarihi yerler gormek dogayla icice olmak yoresel seyler yemektir bizim icin
Otelde kalmak zulum
Ayakkabiyla odanin icinde dolasmak zorunda olmak
Yataktan inerken ayaklarim yere degmesin diye ugrasmak
Banyo terliginin islanmasi
Yanlislikla o terlikle odaya gelinme ihtimali
Gerginlik sebebi bizim icin
Konaklarin bu yani cok guzel
Ev gibi
Tertemiz
Ayakkabilarini cikarip girmek
Ahsap evde uyumanin dinlendiriciligi yeter birkere
Nerde huzur buldugunuzu anladim
İnsallah bize de nasip olsun
( konak adini atiyorum ozelden)
ben o tarafa hiç gitmedim. yani kastamonuyu gördüm ama gezdim denecek kadar değil.M maviduvar1 yakin zamanda amasra safranbolu gezdim cok sevdim
Eger safranboluya gidersen kalman icin cok guzel bi konak ismi verebilirim sana
Canakkale annemin yazligina yakin oldugu icin sık sık gittim ama gunubirlik
Yunan adasini bilmiyorum
Biz hic yurtdisina cikmadik
Esimle kizim yeme icme konusunda cok hassas oralarda ne yer ne iceriz diye dert ediyolar
Sadece balkanlar turu dusunuyoruz
Orda ac kalmayiz dediler
İnsallah seneye gidicez.
Bir de benim umre ve kudüs hayalim var insallah gerceklesir
Canım Çanakkale'ye ben iki kez gittim. İkisi de günü birlik idi. Biri kendi arabamizla biri turla. Turla gidince özellikle sehitlikleri gezerken çok iyi oluyor rehber anlatımı falan gözünde canlanıyor her şey. Herkes mutlaka görmeli. En son geçen yıl gittim turla. Aman Yarabbim mahşer yeri gibiydi. Nisan ayıydi. Sakın sakin gezilmeli. O kadar çok tur vardı ki gelen zamanımız yolda geçti. Aşırı bir kuyruk vardı. Sehitlikler Eceabat ilçesinde. Yani karşıya geçiliyor feribotla. Orada da çok beklendi. Çanakkale yi tam gezemedik yani il merkezini. Merkezde Aynalı çarşı falan var. Truva Atina da nasip olmadı. zaman yetişmedi programda vardı oysa gidemedik. Çok modern güzel bir şehir. 3 gün falan ayirsaniz yerer. Kaz dağlarının mis gibi havasını da alırsınız. Yol üzerinde güzel bir yer var tepede orada çay için. Ezine den de mutlaka peynir alın canım.bir yudum mutluluk çanakkaleyi gezmek için kaç gün gerekir canım