Selam canlar,
Geztapom,Allah sabir versin tekrardan.Hepimiz Allaha emanetiz,seni anliyorum insan kendi evladi,ailesi olunca paronoyak oluyor.
Canlar ,ne güzel gezi planlari yapmissiniz.Bu sene ailemi ziyarete gitmek istiyorum ama ayni zamanda baska bir yerde basbasa tatli de yapmak istiyoruz.Hesap kitap yaptim,kendimizi zorlaAcagina karar verdik.o yüzden bi sene Aile ve türkiye tatili seneye ertelendi.
Ben tarihleri yerleri cok ama cok severim.safranbolu gidip görmek istedigim ilk yerlerden.o tarihi evleri caddeleri beni cok heyecanlandiriyor.insallah kizimla beraber yürüyecegiz o yollari :)
Son zamanlarda Alacatiya da gitmeyi cok istiyorum.kapodokya orasi muhtesem zaten,Gecen bi restoranda,kapadokya rwsimleri ve balonlari vardi.kizimin Hemen ilgisini cekti,bir gün gidicez dedim ona.Bakalim kismet,zaman bize ne getirir bilemem,insallah isdediklerimizi yapabiliriz.
Ama tatil planlarimi askiya almadim,Burda ,Almanyada da gezip görülecek cok yerler var.hele hava günesliyse o zaman cok keyfini oluyor.yasadigim yerde danimarka yakin arabayla cikip,geze geze dolasmayi düsunuyoruz.Insallah .