Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

Eminim ki bu yazacağım çok tepki görecek.konu Öğretmen maaşları. Yeni Başlayan bi ÖĞRETMEN ful ek ders + teog nekadar Maaş alabilir. Branş Türkçe

Maaş 2500 tl ise ( evli bekar çocuk var mı yok mu varsa sayısı hatta yaşları bunlar farkettiriyor)
Haftada 15 saat ayda 60 saat ek derse girse 600 tl
Teoga en fazla kaç ders girilebiliyor bilmiyorum
1 ders 20 tl olarak hesaplayın

Kızlar ben de 5/3 olmuşum :)
8. Yılım bu yıl. Teknik öğretmen olduğumdan 8 den başlamıştım. Ama hizmet puanım 74

hayırlı sabahlar kızlar :)

bereketli huzurlu sağlıklı günler ömürler olsun inşaallah :)

biz eşimle 2 gündür annemlerde kalıyoruz :)
evlendiğimizden beri ilk defa :)

evimiz çok soğuk doğal gaz yok klima da ısıtma da yetersiz kalıyor ve de elektrik çok geliyor..
iki çalışan 8-5 yokuz ama aylık 250 civarları elektrik faturası ödüyoruz maalesef

annemlerde saolsun odun sobası yaktıkları için orada sıcacık oluyoruz :)
buralar soğuk cidden böyle hiç olmamıştı

maaşım pazar günü yatacak inşallah ...
giderlerimiz bu ay fazla maalesef maaştan çok bir şey kalmıyor kenara :)

bereketli olsun bakalım :)

Kızlar ben de 5/3 olmuşum :)
8. Yılım bu yıl. Teknik öğretmen olduğumdan 8 den başlamıştım. Ama hizmet puanım 74
teknik öğretmenler 8den mi başlıyor?ben milli eğitimin bu derece işini hiç anlamıyorum.eşim mühendis 8den baslıyor teknikerler 9dan başlıyor.lise mezunu hemşire 10dan önlisans 9dan lisans hemşire 8 den baslıyor.ee bende 4 yıllık mezunu ben niye 9 dan başlıyorum o zaman dimi.haksızlık diğer kurumlara göre bence.6.yılım bende 6/2 oldum.

Söylemeden edemicem. Gördüğüm kadar burdaki bayanlar gayet nazik. Bdv ye takılanlar nasıl desem kimseyi rencide etmek istemiyorum biraz asabiler sanki hemen Saldırmaya başlıyorlar :)))

3 3gunlukdunya yazıya bayıldım. Haaaarika :)

Haftalık yemek listem:
pazartesi-> pazar gününden kalmış kuru fasülye- pirinç pilavı - turp salatası - turşu
salı-> (misafirim vardı) kadınbudu köfte - patates püresi - kıymalı tarhana çorbası - turp salatası - komposto
çarşamba ->kalan çorba - yoğurtlu makarna - salata- turşu - kalan komposto
perşembe -> kalan çorba (çok kaldı napim :) - bulgur pilavı - turşu - salata - kalan komposto
cuma-> yeşil mercimek çorbası - yoğurtlu patates salatası - turşu
cumartesi-> kalan çorba -kuru dolma - mor lahana salatası
pazar -> ben bilmem beyim bilir (kesin etli bişeyler)

Bu hafta da turp bitirmeye çalışıyordum ki dün misafir gelince bitti çok şükür. Ama eşim turp salatasını çok beğenmiş alayım da bir daha yap diyor

Bir de memleketten getirdiğimiz portakalları bitirmeyi planlıyorum bu hafta. Sıkayım da içelim diye düşünüyorum.

Hizmet puanı neyi etkiliyor
Hizmet puanı tayin isterken çok önemli.
Ona göre okullara yerleştiriliyor.
Ben ilk atanırken KPSS den çok yüksek puanla atanabileceğim en iyi yere atandım. O yüzden şimdi hizmet puanım çok düşük.
Tamam şu an hizmet puanına ihtiyacım yok ama olabilir de.
Aaa sen yeni evlisin herhalde..
Mühendisin 8 den başlaması normal ama tekniker normal değil.
4 yıllıkların bazılarının işi ağır oluyor hemşire ve meslek öğretmenlerini de ona dahil etmişler.
Atölye dersleri filan oluyor ya. yıpranma payı gibi filan.
Ama o kadron 1 e düştüğünde emekli oluyordun eskiden o zaman önemliydi. Şimdi pek bi işe yaramıyor.
Söylemeden edemicem. Gördüğüm kadar burdaki bayanlar gayet nazik. Bdv ye takılanlar nasıl desem kimseyi rencide etmek istemiyorum biraz asabiler sanki hemen Saldırmaya başlıyorlar :)))
Ay canım ya
Demek o yüzden mi öyle sordun
orda genelde öyle oluyor.
Oooo bi sürü de yemek fikri vermişsin :)
Ama ben annemlerdeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…