- 25 Mayıs 2013
- 13.879
- 20.176
-
- Konu Sahibi karanfilce
- #11.241
Amin inşallah.
Öğretmen ve öğrencilere de iyi tatillerrr :)
Mebbise girildi mi hemen?Öğretmenlerin +1 dereceleri de hayırlı olsun
baya oldu canım girileliMebbise girildi mi hemen?
teog ne alaka yılda 2 kez olan sıvaın parasından ne olacakkıEminim ki bu yazacağım çok tepki görecek.konu Öğretmen maaşları. Yeni Başlayan bi ÖĞRETMEN ful ek ders + teog nekadar Maaş alabilir. Branş Türkçe
Aynen öyle :)Teog derken kursu kastettiğini düşündüm
hmm anladım canım şimdiAynen öyle :)
teknik öğretmenler 8den mi başlıyor?ben milli eğitimin bu derece işini hiç anlamıyorum.eşim mühendis 8den baslıyor teknikerler 9dan başlıyor.lise mezunu hemşire 10dan önlisans 9dan lisans hemşire 8 den baslıyor.ee bende 4 yıllık mezunu ben niye 9 dan başlıyorum o zaman dimi.haksızlık diğer kurumlara göre bence.6.yılım bende 6/2 oldum.Kızlar ben de 5/3 olmuşum :)
8. Yılım bu yıl. Teknik öğretmen olduğumdan 8 den başlamıştım. Ama hizmet puanım 74
Hizmet puanı tayin isterken çok önemli.Hizmet puanı neyi etkiliyor
Aaa sen yeni evlisin herhalde..hayırlı sabahlar kızlar :)
bereketli huzurlu sağlıklı günler ömürler olsun inşaallah :)
biz eşimle 2 gündür annemlerde kalıyoruz :)
evlendiğimizden beri ilk defa :)
evimiz çok soğuk doğal gaz yok klima da ısıtma da yetersiz kalıyor ve de elektrik çok geliyor..
iki çalışan 8-5 yokuz ama aylık 250 civarları elektrik faturası ödüyoruz maalesef
annemlerde saolsun odun sobası yaktıkları için orada sıcacık oluyoruz :)
buralar soğuk cidden böyle hiç olmamıştı
maaşım pazar günü yatacak inşallah ...
giderlerimiz bu ay fazla maalesef maaştan çok bir şey kalmıyor kenara :)
bereketli olsun bakalım :)
Mühendisin 8 den başlaması normal ama tekniker normal değil.teknik öğretmenler 8den mi başlıyor?ben milli eğitimin bu derece işini hiç anlamıyorum.eşim mühendis 8den baslıyor teknikerler 9dan başlıyor.lise mezunu hemşire 10dan önlisans 9dan lisans hemşire 8 den baslıyor.ee bende 4 yıllık mezunu ben niye 9 dan başlıyorum o zaman dimi.haksızlık diğer kurumlara göre bence.6.yılım bende 6/2 oldum.
Ay canım yaSöylemeden edemicem. Gördüğüm kadar burdaki bayanlar gayet nazik. Bdv ye takılanlar nasıl desem kimseyi rencide etmek istemiyorum biraz asabiler sanki hemen Saldırmaya başlıyorlar :)))
Oooo bi sürü de yemek fikri vermişsin :)3 3gunlukdunya yazıya bayıldım. Haaaarika :)
Haftalık yemek listem:
pazartesi-> pazar gününden kalmış kuru fasülye- pirinç pilavı - turp salatası - turşu
salı-> (misafirim vardı) kadınbudu köfte - patates püresi - kıymalı tarhana çorbası - turp salatası - komposto
çarşamba ->kalan çorba - yoğurtlu makarna - salata- turşu - kalan komposto
perşembe -> kalan çorba (çok kaldı napim :) - bulgur pilavı - turşu - salata - kalan komposto
cuma-> yeşil mercimek çorbası - yoğurtlu patates salatası - turşu
cumartesi-> kalan çorba -kuru dolma - mor lahana salatası
pazar -> ben bilmem beyim bilir (kesin etli bişeyler)
Bu hafta da turp bitirmeye çalışıyordum ki dün misafir gelince bitti çok şükür. Ama eşim turp salatasını çok beğenmiş alayım da bir daha yap diyor
Bir de memleketten getirdiğimiz portakalları bitirmeyi planlıyorum bu hafta. Sıkayım da içelim diye düşünüyorum.