- 24 Kasım 2008
- 2.033
- 2.223
-
- Konu Sahibi karanfilce
- #11.281
canim cok gecmis olsun,Allah korumus.oglusuna da Allah sifa versin.İyi geceler kızlar
Eşim bugün kaza yapmış
Okula giderken araba kaymış
Yolun yanına düşmüş
Araba ters dönmüş
O yol da ıssız üstelik
Kapıya elini atmış
Cok şükür açılmış ve çıkmış arabadan
Burnu bile kanamamis
Gerçi ben hastaneye git yine de dedim ama
Bişeyim yok dedi
Kazayı sabah geçirmiş
Ben paniklemiyim diye eve gelince söyledi
Oğlum da çok hasta
Ateşini düşüremiyoruz
Kreşin bu tatilde etkinlikleri vardı
Sinemaya, bovlinge vs götürdüler
Dağa kaymaya gidiceklerdi
Biz de izin verdik
İçine epey soğuk dolmuş belli ki
Ama eğlenmis bayağı
Bugün göndermedim
Yarın ve öbür gün de yollamiycam
Toparlansin bi
Durumlar böyle
selam canim,geztapocum yaparsin sen canim.insan ilk sefer korkuyor braz ama alstikca cesaretn gelir inan bana.Birde arabanz varsa esin sana hep pratik yaptirsin daha kolay olur sesnin icin.smsdeden hayirli olsun.Hayırlı akşamlar hatunlarSevimli çook geçmiş olsun eşine canım Allah korumuş valla.Allah göstermesin b.idaha .Bilirsin gerçi ama bir sadaka verin canım.karanfilce anne evi ne güzel ye ic yat ohh miss .Kızlar bana cesaret lazım.Sürücü kursuna başvurcam ,maalesef şimdiye kadar nasip olmadı.Ama özgüvenim yok bu konuda başarabilirmiyim bilmiyorum.Ama almak zorundayım .Bu artık ciddi bir ihtiyaç eşim yeni görevine başladığından beri alışverişimiz bazı dışarı işlerimiz aksıyor sıkıntı oluyor.Oturduğumuz yer yeni yerleşim bölgesi bu yüzden çarşı pazar uzak.İste bakalım pazar günü gidip konuşcaz.hayırlısı.Şubat tatilide bitti.Pazartesi maraton başlıyor. sarıpisi sen baya kardasın arkadaşım .Allah ailelerimize zeval vermesin.
Cok buyuk gecmis olsun cnmİyi geceler kızlar
Eşim bugün kaza yapmış
Okula giderken araba kaymış
Yolun yanına düşmüş
Araba ters dönmüş
O yol da ıssız üstelik
Kapıya elini atmış
Cok şükür açılmış ve çıkmış arabadan
Burnu bile kanamamis
Gerçi ben hastaneye git yine de dedim ama
Bişeyim yok dedi
Kazayı sabah geçirmiş
Ben paniklemiyim diye eve gelince söyledi
Oğlum da çok hasta
Ateşini düşüremiyoruz
Kreşin bu tatilde etkinlikleri vardı
Sinemaya, bovlinge vs götürdüler
Dağa kaymaya gidiceklerdi
Biz de izin verdik
İçine epey soğuk dolmuş belli ki
Ama eğlenmis bayağı
Bugün göndermedim
Yarın ve öbür gün de yollamiycam
Toparlansin bi
Durumlar böyle
Geztapo artik kurslar eskisi gibi degilHayırlı akşamlar hatunlarSevimli çook geçmiş olsun eşine canım Allah korumuş valla.Allah göstermesin b.idaha .Bilirsin gerçi ama bir sadaka verin canım.karanfilce anne evi ne güzel ye ic yat ohh miss .Kızlar bana cesaret lazım.Sürücü kursuna başvurcam ,maalesef şimdiye kadar nasip olmadı.Ama özgüvenim yok bu konuda başarabilirmiyim bilmiyorum.Ama almak zorundayım .Bu artık ciddi bir ihtiyaç eşim yeni görevine başladığından beri alışverişimiz bazı dışarı işlerimiz aksıyor sıkıntı oluyor.Oturduğumuz yer yeni yerleşim bölgesi bu yüzden çarşı pazar uzak.İste bakalım pazar günü gidip konuşcaz.hayırlısı.Şubat tatilide bitti.Pazartesi maraton başlıyor. sarıpisi sen baya kardasın arkadaşım .Allah ailelerimize zeval vermesin.
Aman adanaliiim@sevimsiz_25 geçmiş olsun hem eşine hem de oğluna
Yufka ekmeğim, buzluğumdaki yazlık sebzeler (bamya, taze fasülye, mısır, bezelye) bitti.
Şalgamım bitti. (memleket ortaya çıktı)
5 kiloluk sıvı yağım bitti.
Memleketten getirdiğim mor lahana, limon, portakal hariç tüm pazar öteberileri bitti.
Pekmez bitti.
Elma reçelim bitti.
Buzluğumdaki haşlanmış kuru fasülyelerim bitti.
Bir de memlekete gidip gelirken içinden geçtiğimiz Pozantı diye bir yer var (Hayatsu'yun doldurulduğu yer.) Ordan evdeki tüm su bidonlarına ve damacanalara (toplamda 127 lt) su doldurmuştuk. O da bitti
Hatta böyle gidip gelirken doldurduğumuz sular sayesinde Ekim'in başından beri yani 4 aydır şişe suya para vermiyoruz
Ben 1 hafta daha memlekete gidiyorum. Geldiğimden beri toplamda 50 tl'lik market alışverişi anca yapmışızdır ki 20 tl'si bebeğime bez ve ıslak mendil, 30 tl de gıdadır.
Bu sefer memleketimden pazar yapıp gelmeyi düşünüyorum. Sularımı da dolduracam :)
Bakalım başka nelerle dönecem?
Aman adanaliiim@sevimsiz_25 geçmiş olsun hem eşine hem de oğluna
Yufka ekmeğim, buzluğumdaki yazlık sebzeler (bamya, taze fasülye, mısır, bezelye) bitti.
Şalgamım bitti. (memleket ortaya çıktı)
5 kiloluk sıvı yağım bitti.
Memleketten getirdiğim mor lahana, limon, portakal hariç tüm pazar öteberileri bitti.
Pekmez bitti.
Elma reçelim bitti.
Buzluğumdaki haşlanmış kuru fasülyelerim bitti.
Bir de memlekete gidip gelirken içinden geçtiğimiz Pozantı diye bir yer var (Hayatsu'yun doldurulduğu yer.) Ordan evdeki tüm su bidonlarına ve damacanalara (toplamda 127 lt) su doldurmuştuk. O da bitti
Hatta böyle gidip gelirken doldurduğumuz sular sayesinde Ekim'in başından beri yani 4 aydır şişe suya para vermiyoruz
Ben 1 hafta daha memlekete gidiyorum. Geldiğimden beri toplamda 50 tl'lik market alışverişi anca yapmışızdır ki 20 tl'si bebeğime bez ve ıslak mendil, 30 tl de gıdadır.
Bu sefer memleketimden pazar yapıp gelmeyi düşünüyorum. Sularımı da dolduracam :)
Bakalım başka nelerle dönecem?
Boşver canım en iyisini yapıyorsun. Çocuğunun bu çağları geri gelmeyecek._sekerpare_ benim ehliyetim var ama ben kullanamıyorum. en yakın zamanda da direksiyon dersi alacam. ama ne zaman alacam bebekle nasıl olacak hiç bilmiyorum. ama araba kullanmak şart gerçekten.
ciceklientari yumurtalık ilçesi var evet. deniz kenarı hem de. çok güzeldir. gerçi ben hayatımda bir kere gittim. ortaokuldayken o da. ama güzeldi yani :):)
kistin de inşallah önemsiz birşeydir canım.
royem Allah yardımcın olsun canım, Allah bereket versin evine.
karanfilce ben uzun zamandır böyle yapıyorum. bazen sıkılıyorum hep aynı şeylerden ama napim el mahkum. buna da şükür :) aslında çalışsam baya iyi maaşımız var, iyi durumda olacağız ama bebeğimi bırakamıyorum bir türlü
Boşver canım en iyisini yapıyorsun. Çocuğunun bu çağları geri gelmeyecek.
Ahh bi evladım olsa ben de ücretsiz izin kullancam.
Daha ne o zaman geztapoHayırlı akşamlar kızlar.@çiçeklienteri canım otomatik vites bizim otomofil zatendeh deyince gidiyor çüş deyince duruyor.İş benim cesaret edebilmem de...kisti takma kuzum kendiliğinden bile yokoluyo bazen inşallah yokolur .Sarıpisi senin işin bana göre daha kolay.biraz ders alırsın hallolur.royemcim Allah rızkınızı artırsın minnoşun hürmetine inşallah.karanfilce kuzum Rabbim kucağını doldursun inşallah.
Guldurdun ben yaaaHayırlı akşamlar kızlar.@çiçeklienteri canım otomatik vites bizim otomofil zatendeh deyince gidiyor çüş deyince duruyor.İş benim cesaret edebilmem de...kisti takma kuzum kendiliğinden bile yokoluyo bazen inşallah yokolur .Sarıpisi senin işin bana göre daha kolay.biraz ders alırsın hallolur.royemcim Allah rızkınızı artırsın minnoşun hürmetine inşallah.karanfilce kuzum Rabbim kucağını doldursun inşallah.
Allah sana tez zamanda hayirlisiyla versin İnşallah karanfilcemBoşver canım en iyisini yapıyorsun. Çocuğunun bu çağları geri gelmeyecek.
Ahh bi evladım olsa ben de ücretsiz izin kullancam.
Güle güle büyüt miniğiniCanııımmm Allah tez zamanda hayırlı bir evlat versin inşallah kucağına.
Ben de çok bekledim tam tedaviye başlayacaktım, doktorum adet olunca gel dedi. Çok şükür ki adetimi beklerken hamile kalmışım. Rabbim arattırmadı.
Eğer bir problem yoksa önereceğim şey çok mutlu ol. İnanmazsın belki ama o zaman oluyor :)
Adana ya en yakin antepe gittim ama Adana hep aklimda_sekerpare_ benim ehliyetim var ama ben kullanamıyorum. en yakın zamanda da direksiyon dersi alacam. ama ne zaman alacam bebekle nasıl olacak hiç bilmiyorum. ama araba kullanmak şart gerçekten.
ciceklientari yumurtalık ilçesi var evet. deniz kenarı hem de. çok güzeldir. gerçi ben hayatımda bir kere gittim. ortaokuldayken o da. ama güzeldi yani :):)
kistin de inşallah önemsiz birşeydir canım.
royem Allah yardımcın olsun canım, Allah bereket versin evine.
karanfilce ben uzun zamandır böyle yapıyorum. bazen sıkılıyorum hep aynı şeylerden ama napim el mahkum. buna da şükür :) aslında çalışsam baya iyi maaşımız var, iyi durumda olacağız ama bebeğimi bırakamıyorum bir türlü