- 24 Ağustos 2015
- 3.222
- 3.863
- Konu Sahibi karanfilce
- #11.221
merhaba
konuyu baştan sona okuma kararı almıştım. baya ilerledim. 1057. sayfadayım :)
ben bu konuyu çok sevdim ama son zamanlarda baya boşlanmış sanırım.
gelelim konumuza
1.5 ay boyunca memleketteydim. Geldiğimde de 1 hafta misafirim vardı. Şimdi boştayım.
Memleketten 550 tl para (kızımın dişi çıktı, diş hediyesi bu paralar) ve 2 çeyrekle döndüm
Ayrıca yine kızıma bir sürü kıyafet hediye geldi. Memleketten bir komşumuz da kendi torunun oynamadığı oyuncaklardan verdi bir poşet dolusu. Oyuncaklar hem çok kaliteli hem de iyi durumdalar. Kızımın oyuncak masrafı 3-4 yaşına kadar yok. Eşimin ablası kendi kızlarının küçülen kıyafetlerinden verdi bir poşet. Allah ondan razı olsun. Kızımın kıyafetlerinin yarısı ondan.
Ben evde olmadığım için 75 tl gelen elektrik faturam 31 tl gelmiş :)
Kayınvalidem 6 poşet mantı verdi. Ayrıca yufka ekmek verdi. Eşim ben evde değilken hiç ekmek almamış, onu yemiş. Ben geldiğimden beri de hiç ekmek almadık. 2 ay daha yeriz biz o ekmekleri. (4 aylık ekmek masrafımız yok)
Eve dönünce pazar yaparım demiştim. Annem ve kayınvalidem (hangisi ne koydu bilmiyorum) havuç, pırasa, ıspanak, soğan, mor lahana, turp, elma, portakal, limon, greyfurt koymuşlar. Pazar yapmama gerek kalmadı. :)
Ayrıca kurabiye kalıbı, kahve, kolonya, tshirt, çanta, bana ve eşime deodorant gibi hediyelerle döndük.
Ordayken kızıma ne bez ne ıslak mendil almadım :) Hatta birer pakette eve getirdim.
Böylece memleketten baya karlı durumda döndüm.
Sonuç: Biz böyle böyle ev aldık :):):):)
MaşaAllah sona yaklaşmışsınız ben de niyetlenmiştim hepsini okumaya ama gırsatım pek olmuyor
Okurken aldığınız notlar varsa paylaşır mısınız
Bu arada ne güzel aileniz var maşaAllah