- 25 Mart 2010
- 4.011
- 3.918
- 49
-
- Konu Sahibi karanfilce
- #11.261
Bu topiğin sahibini yıllardır takip ediyorum .Asla kalp kırmaz Allah razı olsun burdaki sabit arkadaşların hepsi öyledirler sağolsunlar canlarım benim.Ne yapim korkuttular bdv Hatunları benikaranfilce
Hizmet puanı tayin isterken çok önemli.
Ona göre okullara yerleştiriliyor.
Ben ilk atanırken KPSS den çok yüksek puanla atanabileceğim en iyi yere atandım. O yüzden şimdi hizmet puanım çok düşük.
Tamam şu an hizmet puanına ihtiyacım yok ama olabilir de.
Aaa sen yeni evlisin herhalde..
Mühendisin 8 den başlaması normal ama tekniker normal değil.
4 yıllıkların bazılarının işi ağır oluyor hemşire ve meslek öğretmenlerini de ona dahil etmişler.
Atölye dersleri filan oluyor ya. yıpranma payı gibi filan.
Ama o kadron 1 e düştüğünde emekli oluyordun eskiden o zaman önemliydi. Şimdi pek bi işe yaramıyor.
Ay canım ya
Demek o yüzden mi öyle sordun
orda genelde öyle oluyor.
Oooo bi sürü de yemek fikri vermişsin :)
Ama ben annemlerdeyim
meslek öğretmenleri de ona göre ekders alıyor aslında canım.yani ben yüksek lisans yaptım hiç bi şeye yaramadı milli eğitimde ekdersime bile yansımadı.bilmiyorum adaletsizlik olduğunu düşünüyorum.Mühendisin 8 den başlaması normal ama tekniker normal değil.
4 yıllıkların bazılarının işi ağır oluyor hemşire ve meslek öğretmenlerini de ona dahil etmişler.
Atölye dersleri filan oluyor ya. yıpranma payı gibi filan.
Ama o kadron 1 e düştüğünde emekli oluyordun eskiden o zaman önemliydi. Şimdi pek bi işe yaramıyor.
Aslında insanın yiyeceği hayvana verilmezmiş. Önce insanın yemesi daha makbulmüş.Kızlar yemekleri israf olmasın diye az yapıyorum ama yinede bitiremiyince buzluğada konulcak gibi bişey değilse o zaman hayvanlara veriyorum .İsraf olmuyo diye düşünüyorum zira anında bitiriyolar.Soteye saklanıp gözetliyorum çünkü.
meslek öğretmenleri de ona göre ekders alıyor aslında canım.yani ben yüksek lisans yaptım hiç bi şeye yaramadı mil
enstitü ya da önlisans mezunu öğretmenler varken aramızda hatta alakasız bölümlerden mezun olup öğretmen olanlar varken bizlere haksızlık yapıldığını düşünüyorum.mesleki doyumumu azaltan seyler bunlar ne yazıkki.
doğru canım haklısın bu ara bereket hıc yok bızde belki de bu yuzden. bana farklı bi açıdan bakmamaı sağladın bu sayede gercekten iyi oldu kendime gelmem için.şükretmek lazım doğruCanım dünya adaletin hükümran olduğu bi yer değil biliyorsun. Eğer adaletli bir yer olsaydı dünya balinalardan önce aylan bebeğe koşarlardı.
Milli eğitimde de çok eksiklikler var evet.
Benim çevremde çok farklı kurumlarda çalışanlar var. İnan öyle bozuk atama tayin maaş sistemleri var ki. Meb yine içlerinde bi nebze daha iyisi.
Yine de bir işimiz olduğu için tr standartlarına göre iyi bir maaşa sahip olduğumuz için şükredelim.
Şükür nimeti artırıyor. İsyansa bereketi kaçırıyor. Tabi haksıksızlıklara sessiz kalmayalım ama kendi kendimize hayıflanmak da bişeyi değiştirmiyor kendimizi üzmekten başka.
Canım ben şükretmeyi çok seviyorum.doğru canım haklısın bu ara bereket hıc yok bızde belki de bu yuzden. bana farklı bi açıdan bakmamaı syediğinde,u sayede gercekten iyi oldu kendime gelmem için.şükretmek lazım doğru
Nazar oldu topikimiz :)Hepiniz tatilde misiniz kızlar?
Hiç Sesiniz çıkmıyor
Oyy yavrum yaKırkımız çıktı kızlar
Kayinvalidem evine geçti
Ben kızımla ilgileniyorum gündüz
Oğlum iyi ki kreşte diyorum
Bi yandan da üzülüyorum
Daha çok küçüktü
Ama bizi mecbur bıraktı
Şimdi de bana vurmaya başladı
Bi yandan sarılıp öpüp seni çok seviyorum anne diyor
Kardeşini kıskandıgi için olabilir tabi
Ama oğlum kardeşinden önce de huysuzdu
Akşamları eşim evde durmaya çalışıyor artık
Buralar cok soğuk
-32lerdeyiz günlerdir
Çarşamba günü gidip doğum paramı aldık
Aldığımız gibi de borçlara gitti
Temmuzda eminevime borcumuz biticek inşallah
Sonra da elden aldığımız borçları veririz birkaç ay
Sizleri okuyorum
Yine yazarım inşallah
Kızlar ben de 5/3 olmuşum :)
8. Yılım bu yıl. Teknik öğretmen olduğumdan 8 den başlamıştım. Ama hizmet puanım 74 [/QUOTEKaranfilce R düsurmustur senin puanini