- 5 Haziran 2014
- 3.114
- 6.048
-
- Konu Sahibi karanfilce
- #11.201
Bugun ev silme supurme toz alma banyo akitma disinda bi isim yoktu
Bide dus aldim uzandim
Yemek isimde yok sayilir
Bi corba yapmam gerek o kadar
Sabah esim kizim gidince yattim 8.30 da
10 da uyandim ama zor kalktim
Karabasan basti beni
Dua okuya okuya zor attim.kendimi yataktan
Evde tekken sabah uykusu uyursam hep oluyo nedense
Zaten sevmiyorum o saatlerde uykuyu
Bioritmime uymadigindan beyin eror veriyo sanirim
Ayni sey yillaaaar once bizimde basimiza geldiarkadaşlar öğleden sonra yaşadığım bişeyi paylaşcam nolur akıl verin banabankaya çok sinirliyim
benim bi kredi kartım vardı ve ben tüm taksitleri,borçları ödeyip kartı bikaç ay önce kapattırmıştım, o bankanın internet bankacılığını da kapattırmıştım, tamamen ilişiğimi kesmiştim ve kartı da kesip çöpe atmıştım
bugün ekstre borcu var diye msj geldi, müşteri hizmetlerini aradım, bu taksitler ödenmemiş gözüküyo diyo ama ben borcumun bittiğini teyit ettirerek kapatmıştım hesabı, kullanılabilir limitim x tl, kalan borç sıfır görünüyodu
aklımın işi değil ya kaç ay sonra ödenmemiş borç niye çıkar ki kızlar, eğer borcuma dahilse niye toplu para yatırırken gözükmedi ki
72 tl ödeme yapmalıymışım uff
Elektrik sobasi mi kullaniyosunuz233 tl elektrik faturası geldikten sonra ki ben = mum ışığında battaniye altında eşle sarılarak uzanma :)
maddiyat romantizme engel değil sebeptir o kadar :)
Elektrik sobasi mi kullaniyosunuz
Cok gelmis
amin canım hepimize inşalalhZamlar geldi bu ay Allah bereket versin kızlar
merhaba
konuyu baştan sona okuma kararı almıştım. baya ilerledim. 1057. sayfadayım :)
ben bu konuyu çok sevdim ama son zamanlarda baya boşlanmış sanırım.
gelelim konumuza
1.5 ay boyunca memleketteydim. Geldiğimde de 1 hafta misafirim vardı. Şimdi boştayım.
Memleketten 550 tl para (kızımın dişi çıktı, diş hediyesi bu paralar) ve 2 çeyrekle döndüm
Ayrıca yine kızıma bir sürü kıyafet hediye geldi. Memleketten bir komşumuz da kendi torunun oynamadığı oyuncaklardan verdi bir poşet dolusu. Oyuncaklar hem çok kaliteli hem de iyi durumdalar. Kızımın oyuncak masrafı 3-4 yaşına kadar yok. Eşimin ablası kendi kızlarının küçülen kıyafetlerinden verdi bir poşet. Allah ondan razı olsun. Kızımın kıyafetlerinin yarısı ondan.
Ben evde olmadığım için 75 tl gelen elektrik faturam 31 tl gelmiş :)
Kayınvalidem 6 poşet mantı verdi. Ayrıca yufka ekmek verdi. Eşim ben evde değilken hiç ekmek almamış, onu yemiş. Ben geldiğimden beri de hiç ekmek almadık. 2 ay daha yeriz biz o ekmekleri. (4 aylık ekmek masrafımız yok)
Eve dönünce pazar yaparım demiştim. Annem ve kayınvalidem (hangisi ne koydu bilmiyorum) havuç, pırasa, ıspanak, soğan, mor lahana, turp, elma, portakal, limon, greyfurt koymuşlar. Pazar yapmama gerek kalmadı. :)
Ayrıca kurabiye kalıbı, kahve, kolonya, tshirt, çanta, bana ve eşime deodorant gibi hediyelerle döndük.
Ordayken kızıma ne bez ne ıslak mendil almadım :) Hatta birer pakette eve getirdim.
Böylece memleketten baya karlı durumda döndüm.
Sonuç: Biz böyle böyle ev aldık :):):):)
merhaba
konuyu baştan sona okuma kararı almıştım. baya ilerledim. 1057. sayfadayım :)
ben bu konuyu çok sevdim ama son zamanlarda baya boşlanmış sanırım.
gelelim konumuza
1.5 ay boyunca memleketteydim. Geldiğimde de 1 hafta misafirim vardı. Şimdi boştayım.
Memleketten 550 tl para (kızımın dişi çıktı, diş hediyesi bu paralar) ve 2 çeyrekle döndüm
Ayrıca yine kızıma bir sürü kıyafet hediye geldi. Memleketten bir komşumuz da kendi torunun oynamadığı oyuncaklardan verdi bir poşet dolusu. Oyuncaklar hem çok kaliteli hem de iyi durumdalar. Kızımın oyuncak masrafı 3-4 yaşına kadar yok. Eşimin ablası kendi kızlarının küçülen kıyafetlerinden verdi bir poşet. Allah ondan razı olsun. Kızımın kıyafetlerinin yarısı ondan.
Ben evde olmadığım için 75 tl gelen elektrik faturam 31 tl gelmiş :)
Kayınvalidem 6 poşet mantı verdi. Ayrıca yufka ekmek verdi. Eşim ben evde değilken hiç ekmek almamış, onu yemiş. Ben geldiğimden beri de hiç ekmek almadık. 2 ay daha yeriz biz o ekmekleri. (4 aylık ekmek masrafımız yok)
Eve dönünce pazar yaparım demiştim. Annem ve kayınvalidem (hangisi ne koydu bilmiyorum) havuç, pırasa, ıspanak, soğan, mor lahana, turp, elma, portakal, limon, greyfurt koymuşlar. Pazar yapmama gerek kalmadı. :)
Ayrıca kurabiye kalıbı, kahve, kolonya, tshirt, çanta, bana ve eşime deodorant gibi hediyelerle döndük.
Ordayken kızıma ne bez ne ıslak mendil almadım :) Hatta birer pakette eve getirdim.
Böylece memleketten baya karlı durumda döndüm.
Sonuç: Biz böyle böyle ev aldık :):):):)
maşallah süphanallah !
hepsinden Allah razı olsun:)