Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

Kızlar hastanedeyim dünden beri
Kontrole geldik
Bebeğin suyu azalmış diye yatırdı doktor
Suni sancı verip dogurtucam dedi
Ama açılma olmadı o kadar saatte
Gece kestiler sancıyi
Sabah devam edicez dediler
Uyuyamadim
Bu sefer süreç uzun galiba
Mesajimi görürseniz dua edin

Rabbim saglikla kucaguniza almayı nasib etsidn Ins.cok tatlı bir heyecan rabbim olmayanlara da yasatsinbu duyguyu

Allah yardimcin olsun canim,insallah sorunumuz alirsin bebegini kucagina..

Allah yardımcın olsun canım..Hayırlısıyla sağlıklı,sıhhatli evladını kucağına alabilmeyi nasip etsin inşallah..
Sende görürsen bize dua et olur mu?
Önce sağlık sonra hayırlı evlatlar için

Allah razı olsun kızlar
İyiyiz çok şükür
Tabi zorlanıyorum
Ama oğlumdan dolayı alışkınım bazı şeylere
Evet uyumayabilir diyordum
Uyumuyor, sabretmeye çalışıyorum
Oglum bu konuda beni terbiye etmiş zaten
Oglum da kreşe gidiyor ya gündüzleri rahatım
Ama bana düşkün zaten
Akşamları genelde onunla ilgileniyorum
O da küçük sonuçta

Hayırlı akşamlar kızlar.Artık hiç bildirim gelmiyor ya sinir oldum.Karanfilcem canım bu merkezi sistem sacmalıkmıs ben onu anladım.Kimseyi memnun edemiyosun ve bence acayip hak geçiyor.inşallah düzene girer biran önce.Bizde durum aynı.Boş daireler olduğu için onlarınkini de bize paylaştırıyolar.saçma sapan bişey.174 lira geldi bize .100 lirada aidat.Royemcim bıcırık nasıl öp benim için.Kar manzarasını ben de özledim.Sevimli güle güle büyüt kuzunu canım benim .Adısı ne?Onun o süt kokan yanaklarını benim için koklarmısınAllahım neolursun evlat hasretiyle yanan gönüllere muratlarını ver.Sta ve karanfilce kardeşleriminde kucağını doldur yarabbim amiiinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…