- 24 Kasım 2008
- 2.033
- 2.223
-
- Konu Sahibi karanfilce
- #11.021
evim emin kim canım anlayamadım onu daBugün listeme uydum ve dolma biber yaptım, yanına tarhana çorbası ve yoğurt vardı.Aferin bana.
Dün ne güzel yeni aldığım temizlik malzemelerim ile temizlik yapacaktım ki, elime cam battı.Bu aralar benden kan çıkacak herhalde.Rabbim az az çıkartıyor, adak kurbanım vardı, onu keseceğiz bu yüzden.
Dün bankalara gittik ve para biriktirmek için neler yapılabileceği ile ilgili fikir aldık ama faizi işin içinden çıkarınca yatırım fonları kalıyor geliyor.Sonra evim emine gidip görüştük.İnşallah bozdurduğumuz altınları yerine koyabiliriz.
Sen daha dogurmadinmi kizTopiğe can gelmiş
Emin evim bi cesit ev sahibi olma sistemievim emin kim canım anlayamadım onu da
Ben gecen ay basi 110 dan bozdurdumBu ay bir miktar altın alasım gelmişti. Artmış hemen
Bizim disarida yemek yedigimiz tek bi mekan varBu ay disarida yemek yeme hakkimizi doldurduk .Ben pek disarida yemek yemek istemiyorum,hep midem bulaniyor.Hani guzel bir kebabciya Gitsek neyse.esim hamburgeri gibi fast Food tarzi seyleri seviyor.sirf ,soylenmemek icin birsey demedim ana bundan sonra illa disarida yiyeceksek iyi guzel birseyler yedir bize dedim.pizza,hamburger Ben kendim evde de yapiyorum.cok da guzel oluyor.
Ona ragmen,cok sukur bir muktar para bi ay kenara attik.insallah ocsktan itibarende Ben kendi maasima dokunmadan biriktiricem.
Onun haricinde,ekstra kucuk bir birikim planim var.insallah basarabilirsem,borcumuzun bir kismini kapatmayi dusunuyoruz.Dugunler var,onun icin taki Parasida lazim.
Bir suru abiye kiyafetim var icine sigmiyorum.Biraz bogazimi tutup Kilo versem o kiyafetlerden birini giyer cok masraf etmemis olurum.ama olmuyor bir turlü ya
Sirf kiyafete girmek icin degil ,biraz Kilo versem iyi olurdu.
Su ,sut ve cok Az tavuk yada kiyma almam lazim.
Bu ay istedigim gibi mutfak parami kullananadim.Ay sonuna eksiye dusmeden girebilirsem cok iyi olacak.Bakalim
Yok daha doguramadimSen daha dogurmadinmi kiz
Bizde bildiginiz yere gidiyoruz.Arada yenir bunda sorun yok,sorun benim mutfak icin ayirdigimiz butceden kullanmakti.Bu ay ekstra ihtiyac alisverisi arti faturalar olunca anca ayirdigim mutfak butcedinden kullanmak istemedim.neyse idare edicen artik :)Bizim disarida yemek yedigimiz tek bi mekan var
12 yildir ordan baska yerde bisey yemeyiz
Kahvalti icin arada gittigimiz baska bi yer
Gezip dolasirken acikirsak bilinen bi yerde ekmek arasi atistiririz
Ben en cok simit yemeyi severim disarda
Hava soguksa cayla degilse gazozla
Ruhum fakir sanirsam
ayy bilmiyordum:)Emin evim bi cesit ev sahibi olma sistemi
Banka kredisi yerine kullanilan bisey
İyiyim sağol canım sen nasılsın?Sdinleniyorum
lce,nasilsin :)
Ayy burda hava kapali ve karaDinleniyorum.
isari cikicaz.
Bugun kumbaraya 2tl 40 kurus attim.
Dinlen canim hakkindir.Ben de iyiyim sagol.zaten kis mevsimi eskisi gibi degil,gecen gun yeni yenisil Kari tanimadigindan bahsetmsti.Bizim burda bir gun bile surmedi,yagmasiyla erimesi bir oldu.sirf kizim tanisin gorsun diye hemen attik kendimizi disarilara.İyiyim sağol canım sen nasılsın?
Topikleri geziyordum :)
Bugün boş günüm. Biraz temizlik yapıyorum biraz dinleniyorum
Bizim burada hava güzel. Ama hiç dışarı çıkmak istemiyorum.
Evini özlüyorum zati.
Bizim buralara kar henüz gelemedi. Çok özledim geçen yılki kışı
Sizin sisteminiz cok degisikmis,keske herkes kendi kullandiklarini odese.ne kadar kullanacagin da sana kalsa.zor ve sinir bozucu bir durum..Evet ..Bir de şunu söyleyeyim kızlar, bizim evler 130 m2 kapıcının 60 m2 ve kapıcının evi iki dairenin yatak odasının üstünde güney cephede. Biz 118 TL yakmışız o 170 TL
El insaf...
Yazık..
Ben b fatura daki haksızlıkları görünce sinirlenip ben de her yeri yakacam dedim ama bugün oldu vicdanım elvermedi.
Hemen kıstım güneş de geldi ya sıcak basınca.
İnsanlar nolmuş böyle kızlar?