- 25 Mart 2010
- 4.011
- 3.918
- 49
-
- Konu Sahibi karanfilce
- #1.041
Allahım şu maaş günleri hiç bitmesin yaa...zeytinim teşekkür ederim bugün daha iyiyim...listeyle gitmtk gereksizleri almamızı engelliyor iyi oluyor.cicilerinide güle güle giy canımcnm sabit hat almadan oluyormu ya
bende eve tel istemyrm boşu boşuna fatura ödüyoruz 25 tl her ay
işsizde kalıcam iice dikkat etmek lazım neti de kapatmak istemiyorum ya evde tek başıma ne yapıcam yoksa tv de hiç izlemem ben sevmem
cnm çok geçmiş olsun
buzdolabından kaynaklı olabilir cnm
bir baktır istersen servis çağırıp
bana yazın 35 gelir kışın 40 50 arası geliyor elektrik buzd. sıcaklığını 2 de tutuyrm aslında 1 e düşürmeyi düşündüm ama bozulur yiyecekler diye ellemedim
doğal gaz 160 170 arası
su 21 25 arası geliyor
kızlar selamlar
bu hafta parayı savurdum
2 kot aldım çok ihtiyacım vardı hiç pantalonum yoktu çok eskimişti artık bir tane diye girdim mağazaya indirimde göründe 2 tane aldım daha doğrusu eşimin zoru ile aldım 2. yi birde gömlek beğenmiş bunu da dene dedi eşim beğendi diye krmak istemedim onuda aldık.
eşim şehir dışına çıktı asker kuzenini ziyarete gitti yol parası ıvır zıvır
cepte para kalmadı maaşı bekliyoruz.liste yapıcam birazdan aylık alışveriş için stok yapayım biraz sonra zor olacak bizim için
canım sağol becerdim sanırım.eteğin içine sindi şimdi de mi?bazen onay bekliyo insan..dolap umarım kredi bitene kadar bizimle olur yoksa yanarızGüle güle giy canım aldıklarını...
benim de geçen baya pahalıya aldığım eteği cuma günü okula giymiştim 2 arkadaş beğendi. hele biri giyimci. içim rahatladı biraz. çünkü çok sıradan gibi malı da kötü çıkarsa diye içimde bi şüphe vardı
İnsan indirimden almışsa ve bir de sürekli giyeceği şeylerse(kot, gömlek, bluz gibi) bi kaç tane de alsa üzülmüyor..
Allah kavuştursun canım.
biz de elimizdeki parayı sıfırladık sayılır. bugünlerde ekders ücreti yatcak. sürekli hastanelerdeydim ya biraz düşük yatar ama olsun Allah bereket versin.
eski buzdolapları çok yakıyor.
benimkinin litresi çok yüksek büyük bi dolap ama ben evimde en büyük tasarrufun dolabımın yaptığını düşünüyorum.
İnşallah uzun süre idare eder bizi.
canım siz de idare ettiği yere kadar kullanın. mecbur kalınca da A sınıfı almaya çalışırsınız artık.
hani alıntı ile cevapla yapyoruz ya onun sağında " işaretli bi yer var. ona tıkla başka kişilerde de tıkla, en son yukardan konuya cevap ver e tıkla hepsi tak tak gelir. hepsinin / işareti ile başlayan qoute etiketinin sonundan yazmaya başla canım.canım sağlığın nasıl sıkıntı varmı ?Rabbim cümlemize şifa versin
Ayy buzdolabim elden gidiyormu eyvaaah cokda severim kendisini. Kombide alarm verip duruyo masraflar kapida demekki[/QUOTEvalla biz kombiyi yeni değiştirdik mecburiyetten çünkü zehirlendik :111:buzdolabıda yolda bakalım hayırlısı
biz de "diş hediği" adeti var, hedik dediğim buğday oluyocanım muhtemelen eşin de senden yana olur.
ben de taraftar değilim aslında, ama ne yazık ki moda olmuş.
ama gün gelir evladım olursa ne olur bilmiyorum.
mesela ben kına gecem eğlenceli olur ama erkek asla olmaz diyordum. ve kv zorla vokalist tuttu. ne yaptıysam vazgeçiremedim. nerdeyse ipler kopuyordu. adam arkası dönük şarkı söyledi sonra.
etraf aşırı derece baskı yapmayacaksa bence yapma.
etrafınız dindar bildiğim kadarıyla o gece toplanıp önce bi Kuran okuyabilir sonra da pasta börek yiyebilirsiniz eşiniz dostunuzla.
en nihayetinde kutlu doğumlar da öyle oluyor ya.
İnşallah çocuklarım olur ve Rabbim böyle şeyler yapmayı bana da nasip eder.
öncelikle çok geçmiş olsundoğumgünü kutlamak çocukları mutlu ediyor ama kuran okunup özel bir yemek yapılabilir bunun dışındakiler cıkssbaşka bize doğalgaz en son üç haftalık geldi 165 lira su 35 elektrik 50 geldi.yasemin hoşgeldin arkadaşım.karanfilim hatlar karışmış kusura bakma canım yaa...ben bu hafta sonunu bel fığımın azmasından dolayı yine yatakta geçirdim şu anda da yatktan canlı bildiriyorum dokuz şekle girerek yazdığım için yayınımıza bu akşamlık ara veriyoruz
"daha duuuurr" diyosun yaniçaktımda çaktırmadım oluyo öyle konu aralarında karanfilim
Biz oğlumun doğum gününü kendi aramızda kutluyoruz
Gecen yıl sadece kutlamadık hala bozuk atıyoo:18:
laf arasında hep yüzümüze vuruyo
zaten siz benim doğum günümü kutlamadınız niye yapıcakmışım?
zaten doğum günümü kutlamadınız banane getirmiyorum?
zaten doğum günümü kutlamadınız ben gelmem!
Ne ara bukadar büyüdüde atar yapıyo bazen şaşırıyorum
Bu yıl sana süprizler büyük ama söylemesi benden diyip heveslendiriyorum
evi süslicem babası gitar alıcak bende tabu ve monoply(çok istiyodu) (tabuu kendime bahane)
akşama ufak çaplı parti yapılır o gün
sizin çocuğunuz henüz kücük belki gerekmeyebilir ama büyüyünce zorla yaptırtıyolar vallahi.
doğumgünü yerine böyle yerli Türk adetleri daha çok favorimbiz de "diş hediği" adeti var, hedik dediğim buğday oluyo
hedik yapılır, çocuğun başından dökülür, yağlı bişey olmadığı için sorun yok
önüne birkaç parça meslek eşyası konur, kalem, makas, altın vb.
çocuk hangisini seçerse o mesleği yaparmış ilerde
bu adet yapıldıktan sonra çocuk diğer dişlerini ağrısız sancısız çıkarırmış
falan filan işte...
doğumgününü yap, bu uygulamayı da aradan çıkar diyorlar
bakalım, böyle konuşuyom ama belki de ikna ederler
öncelikle çok geçmiş olsun
evet çocuklar çevrede gördükçe hevesleniyorlar
ben de diyom, zaten bunu hatırlamıycak ki
ama videoya çekilip büyüyünce izlettirilebilir evet
"daha duuuurr" diyosun yani
parmaklarında oynatıyorlar bizleri
çok iyi karar vermişsiniz canım şimdiden hayırlı olsun..kızlar bizim oğlan eşimin telefonunu yere vura vura bozdu en sonunda
fark edemiyoruz bazen, bi bakıyoz "zınk", tel.yerde
benimkini de kaşla göz arası alıp ağzına götürüyor, ıslanınca da karşıdakinin sesini duyamıyom
birkaç gün geçince düzeliyor, sanırım içine akıttığı salyalar kuruyor
ben telefonumu eşime verdim, ben de kardeşimin eski telefonunu kullanıyom
ikimizin telefonu da eskiydi, değişmeyi düşünüyorduk ama önce ev alalım, sonra sıra gelsin onlara diyorduk
bahane oldu bu, eşiminkini değişelim, ileride alcaz ne de olsa dedik
maaş alınca peşin alcak kendine
benim için de aylık 100 tl atıcaz kenara
birkaç ay birikince bana da alcaz yani
Allahım şu maaş günleri hiç bitmesin yaa...zeytinim teşekkür ederim bugün daha iyiyim...listeyle gitmtk gereksizleri almamızı engelliyor iyi oluyor.cicilerinide güle güle giy canım
canım sağol becerdim sanırım.eteğin içine sindi şimdi de mi?bazen onay bekliyo insan..dolap umarım kredi bitene kadar bizimle olur yoksa yanarızcanım sağlığın nasıl sıkıntı varmı ?Rabbim cümlemize şifa versin
valla biz kombiyi yeni değiştirdik mecburiyetten çünkü zehirlendik :111:buzdolabıda yolda bakalım hayırlısı
sağol kuşum eyvallahcanım yazdılarının en altında valla ile başlayan kelimen var ya yaseminden alıntı yapmışsın ondan önceki qoute nin ] (köşeli parantezi silinmiş ondan öyle çıkmış.
(bildiklerimi paylaşayım dedim meslek hastalığı)
sağol kuşum eyvallah
şimdi dr dan geldim 10 gün ilaç tedavisi sonrada fizik tedavi başlıcaz hayırlısı
kizlar merhaba,hepinize cok tesekkur ediyorumAllah tum isteyenlere bu guzel duyguyu tattirsin insallah.Ben malum sersem gibiyim,simdilik guzel uyuyor bebisimiz masallaf,zorla uyandirip emzirmeye calisiyorum,birde goguslerim yara oldu cok fena agiriyor,disimi sika sika emzirmeye calisiyorum,arada firsat buldukca bende uyuorum falan,simdilik iyi gidiyoruz.sizler de iyisiniz umarim....
doğumgünü yerine böyle yerli Türk adetleri daha çok favorim
çok iyi karar vermişsiniz canım şimdiden hayırlı olsun..
nasıl bişey düşünüyorsunuz?
akıllı mı ileri zekalı mı yoksa benimki gibi bön bön bakandan mı
Ay ne iğrenç espriydi.
eşim general mobile discovery aldı tavsiye ederim. fiyatı uygun baya.
bizimkiler zaten bön bön bakanlardandı
ama bize yetiyordu şimdilik
abim de bize general mobile tavsiye etti
biz aslında ikimize de samsung s3 mini düşünüyorduk, bize uygundu fiyat olarak
çok pahalı bi tane alacağımıza ikimize daha uygun bişeyler alalım diye düşündüğümüz için yani
general mobile ne kadar ki?
sağol kuşum eyvallah
şimdi dr dan geldim 10 gün ilaç tedavisi sonrada fizik tedavi başlıcaz hayırlısı
cnm geçmiş olsun
kızlar benim sorum kaynadı galiba telefon bağlatmadan net nasıl kullanabilirim
sabit hat olmadan kullanılabiliyormu bilgisi olan var mı?
trlelli cnm hiç çevremde ikizler burcu yok bilemedim şimdi ama
çayını demlesen kekini yapıp oğluşunla keyif yapıyormuş gibi çaktırmadan onun bu huyundan hoşlanmadığını dile getirsen saçma mı olur alınır mı
yani eve gelen misafiri en iyi ağrlamak dinimizde önemlidir ya da neden geziden vazgeçtin fln dertleşme havasında sende ona düşüncelerini söyle cnm çocuklar alınganda olabiliyor yaşı kaç ergenliğe fln mı giriyor acaba o zamanlarda böyle olur bir dediği biri tutmaz
çevremdeki çocuklardan biliyorum hep onların istekleri olsun istiyorlar
iş yerindeki ark.larımda anlatıyorlar bu şekilde
cnm geçmiş olsun
Evet aliniyomus.benimde arkadasim soyledi.postaneye gidelim hallederiz diye.bende onu bekliyorum gitmek icin
canım daha eşim alalı 3 ay filan oldu. yani uzun sürede kalitesini bilemiycem.
ama tam fiyat performans ürünü diye tavsiye ediyorlar.
düşün ilk çıktığında 500 lerdeyken şimdi 700 lerde fiyatı ki normalde teknolojik ürünlerin fiyatı giderek düşer.
benim de bi sıpa gelse de bozsa telefonu maşallah varmış ya taş gibi.. çelik kasa bi de.
Eki Görüntüle 1007147
karanfilciğim sağol cnm yinedecnm geçmiş olsun
Evet aliniyomus.benimde arkadasim soyledi.postaneye gidelim hallederiz diye.bende onu bekliyorum gitmek icin
garfield cnm sen o zaman gidince yapabilirsen bana da haber verirmisin
ya boşuna 25 tl ödemek istemiyorum açıkcası
ahh benim telim 6 7 yıl oldu
bozulana kadar devam
istiyordum bir telefon almak ama vazgeçtim zaten artık alamam
çok para vermeği de mantıklı bulmadım hepsinin modası geçiyor
fotoğraf çeksin alo dedim mi yetsin tamamdır
kizlar merhaba,hepinize cok tesekkur ediyorumAllah tum isteyenlere bu guzel duyguyu tattirsin insallah.Ben malum sersem gibiyim,simdilik guzel uyuyor bebisimiz masallaf,zorla uyandirip emzirmeye calisiyorum,birde goguslerim yara oldu cok fena agiriyor,disimi sika sika emzirmeye calisiyorum,arada firsat buldukca bende uyuorum falan,simdilik iyi gidiyoruz.sizler de iyisiniz umarim....