Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

sağolun kızlar.
canım valla gerçekten hiç bitmesin maaş günleri
ayın son günleri çok zor geçiyor
alışveriş listesini hem gereksiz ürün almamak için hemde stokta malzeme bulundurmak iin tutuyorum cnm
bari mutfak masrafım birkaç ay çok fazla olmasın
neyseki doğalgazdn yavaş yavaş kurtulucaz

biz de "diş hediği" adeti var, hedik dediğim buğday oluyo
hedik yapılır, çocuğun başından dökülür, yağlı bişey olmadığı için sorun yok
önüne birkaç parça meslek eşyası konur, kalem, makas, altın vb.
çocuk hangisini seçerse o mesleği yaparmış ilerde
bu adet yapıldıktan sonra çocuk diğer dişlerini ağrısız sancısız çıkarırmış
falan filan işte...
doğumgününü yap, bu uygulamayı da aradan çıkar diyorlar
bakalım, böyle konuşuyom ama belki de ikna ederler

öncelikle çok geçmiş olsun
evet çocuklar çevrede gördükçe hevesleniyorlar
ben de diyom, zaten bunu hatırlamıycak ki
ama videoya çekilip büyüyünce izlettirilebilir evet
"daha duuuurr" diyosun yani
parmaklarında oynatıyorlar bizleri

kızlar bizim oğlan eşimin telefonunu yere vura vura bozdu en sonunda
fark edemiyoruz bazen, bi bakıyoz "zınk", tel.yerde
benimkini de kaşla göz arası alıp ağzına götürüyor, ıslanınca da karşıdakinin sesini duyamıyom
birkaç gün geçince düzeliyor, sanırım içine akıttığı salyalar kuruyor

ben telefonumu eşime verdim, ben de kardeşimin eski telefonunu kullanıyom
ikimizin telefonu da eskiydi, değişmeyi düşünüyorduk ama önce ev alalım, sonra sıra gelsin onlara diyorduk
bahane oldu bu, eşiminkini değişelim, ileride alcaz ne de olsa dedik
maaş alınca peşin alcak kendine
benim için de aylık 100 tl atıcaz kenara
birkaç ay birikince bana da alcaz yani

doğumgünü yerine böyle yerli Türk adetleri daha çok favorim
çok iyi karar vermişsiniz canım şimdiden hayırlı olsun..
nasıl bişey düşünüyorsunuz?
akıllı mı ileri zekalı mı yoksa benimki gibi bön bön bakandan mı
Ay ne iğrenç espriydi.
eşim general mobile discovery aldı tavsiye ederim. fiyatı uygun baya.

olmuş olmuş oluyor maşallah :)
bazen arkadaşlar siliyor yanlışlıkla bazı kodları sonra her alıntı yapanda yanlış çıkıyor.
düzelttim şimdi bak bunu da

canım yazdılarının en altında valla ile başlayan kelimen var ya yaseminden alıntı yapmışsın ondan önceki qoute nin ] (köşeli parantezi silinmiş ondan öyle çıkmış.
(bildiklerimi paylaşayım dedim meslek hastalığı)

sağol kuşum eyvallah

şimdi dr dan geldim 10 gün ilaç tedavisi sonrada fizik tedavi başlıcaz hayırlısı

sağol kuşum eyvallah

şimdi dr dan geldim 10 gün ilaç tedavisi sonrada fizik tedavi başlıcaz hayırlısı

çok geçmiş olsun canım inşallah rahatlatır seni..
sen sormuştun dimi sağlığımı kaçırtmışım canım kusura bakma.. şimdilik iyiyim elhamdülillah.. İnşallah daha da iyi olurum,oluruz

benim adam geç kalcak nasıl ama iyi çene yapıyom
bugün size sorcaktım ne pişirsem diye..
sonra buzluğu açınca aklıma geldi. bamya çıkarttım yanına pilav. bir de mücver yapcam inşallah.
ben dereotunu sadece mücvere yaparım geçen bir bağ fazla geldi yıkadım buzluğa attım şimdi çıkagelcek.

kizlar merhaba,hepinize cok tesekkur ediyorumAllah tum isteyenlere bu guzel duyguyu tattirsin insallah.Ben malum sersem gibiyim,simdilik guzel uyuyor bebisimiz masallaf,zorla uyandirip emzirmeye calisiyorum,birde goguslerim yara oldu cok fena agiriyor,disimi sika sika emzirmeye calisiyorum,arada firsat buldukca bende uyuorum falan,simdilik iyi gidiyoruz.sizler de iyisiniz umarim....

biz de iyiyiz canım çok şükür..
Aallah yardım etsin işlerin kolaylaşsın inşallah..
fındığı öp yerimize

bizimkiler zaten bön bön bakanlardandı
ama bize yetiyordu şimdilik
abim de bize general mobile tavsiye etti
biz aslında ikimize de samsung s3 mini düşünüyorduk, bize uygundu fiyat olarak
çok pahalı bi tane alacağımıza ikimize daha uygun bişeyler alalım diye düşündüğümüz için yani
general mobile ne kadar ki?

canım daha eşim alalı 3 ay filan oldu. yani uzun sürede kalitesini bilemiycem.
ama tam fiyat performans ürünü diye tavsiye ediyorlar.
düşün ilk çıktığında 500 lerdeyken şimdi 700 lerde fiyatı ki normalde teknolojik ürünlerin fiyatı giderek düşer.

benim de bi sıpa gelse de bozsa telefonu maşallah varmış ya taş gibi.. çelik kasa bi de.

Ablaları ben size oğlumu şikayet edicem

İkizler burcu erkeği kendisi(malum adları çıkmış) şimdiden baskın taraf olma çabasında..

Bir yere mi gidilcek tamam diyo dakkasına cayıyoo
Bişey istiyo sonra cayıyo
Çok arkadaş seçiyo
İstemediği insanları evimize davet etmememi istiyo(süreklide izah ediyorum oğlum onlar misafirimiz evimize gelen herkese istesekde istemesekde iyi davranmalıyız diye)
Neden onların geleceğini bana söylemedin? odamı dağıtmalarını sevmiyorum! onunla oynamak istemiyorum! gibi gibi bir sürü şeyler çıkarıyo
Bazen çok bunalıyorum
Bir yere gitsek bizimle gelmek istemiyo(zorlayınca ağlıyo)

Çok da uslu bir çocuk

Ama bizi sürekli yönetmeye çalışması ve verdiği kararlardan dönmeme inadı bazen beni benden ediyo.
Çok bozuluyorum.

Okulda gezileri var gidelim dedi bugün blet alıcaktım sabah ben gitmicem diyo of of of

Bu ikizler burcu erkeklerin tüm versiyonları böylemi şimdiden başlı başına bi olay

sağol kuşum eyvallah

cnm geçmiş olsun

kızlar benim sorum kaynadı galiba telefon bağlatmadan net nasıl kullanabilirim
sabit hat olmadan kullanılabiliyormu bilgisi olan var mı?

trlelli cnm hiç çevremde ikizler burcu yok bilemedim şimdi ama
çayını demlesen kekini yapıp oğluşunla keyif yapıyormuş gibi çaktırmadan onun bu huyundan hoşlanmadığını dile getirsen saçma mı olur alınır mı
yani eve gelen misafiri en iyi ağrlamak dinimizde önemlidir ya da neden geziden vazgeçtin fln dertleşme havasında sende ona düşüncelerini söyle cnm çocuklar alınganda olabiliyor yaşı kaç ergenliğe fln mı giriyor acaba o zamanlarda böyle olur bir dediği biri tutmaz
çevremdeki çocuklardan biliyorum hep onların istekleri olsun istiyorlar
iş yerindeki ark.larımda anlatıyorlar bu şekilde

canım benim o konu hakkında hiç bilgim yok ya :26: olsa inan söylerdim.
biz kablonet kullanıyoruz.

tr_lellicim, beni yanlış anlama ama acaba şımarmış olabilir mi? bir de tek çocuk ya.
aslında anlattıklarını bir öğretmen gözüyle incelediğimde şımarmış bi çocuk özelliği görüyorum.(bir de ergenlerde olur ama ergenlik için daha erken sanırım)
Ama yazılarla tam anlayamayız en iyi sen gözlemler ve sen anlarsın. eğer bi şımarma söz konusuysa biraz tavrını koyman ve ciddi durman gerekli. bu evin sadece onun değil hepinizin olduğunu misafirlerin de önemli bi yerinin olduğunu anlatman gerekebilir. Ayrıca evi yönetenin anne baba olduğunu bilmeli, bunu kırmadan incitmeden hissettirmelisiniz.
tüm bunları dikkat çekmek için de yapıyor olabilir. kaliteli vakit geçiriyor musunuz birlikte..
velhasıl birden fazla da etken olabilir.
en iyi sen bilirsin.

Son düzenleme:

Son düzenleme:

Zamaninda kullanmistim bu telefondan.oglum sagolsun cope atmisti emekliyodu o zamanlar.hicbirseye yanmamda icindeki fotolara yanarim.bebekligine ait coj fotosu yok.bugun yarin derken cikartamamistik.
Gozum kapali tavsiye ederim cok saglam bir telefon

Allah anali babali buyutsun hayirli evlat hayirli bir kul ve hayirli bir insan olmayi nasip etsin insallah
ne guzel kokuyodur o simdi.bugunler cok cabuk gececek hemencecik buyuyolar kiymetini bilin bu gunlerin.bana herkes aman yanlizsin alistirma kucaga falan derdi.biz hic indirmedik kucagimizdan babasi aksam gunduz ben.onun etkisi diye dusunuyorum mutlu bir cocuk olarak yetisti.ilerde ne olur bilmem ama henuz 6 yasinda ama biz uzulmeyelim diye elinden geleni yapiyo.hem dedigim gibi cok cabuk buyuyolar keske biraz daha bebek kalsaydida birazcik daha kucagimda kalsaydi.cok afedersiniz dana gibi oldu simdi bende ufak tefegim sigmiyo kucaga

benim oglum adina hali hazirda bireysel emekligi var (100 lira) simdi birde kumbara hesabi actirayim diyorum.esim besi yukseltsen daha iyi olur diyo bense kumbara aliskanligi gelissin istiyorum.hemde bes gibi para yatirma zorunlulugun yok.18 yasina kadar istesenizde dokunamiyosunuz.siz olsaniz ne yaparsiniz.ikilemde kaldim.parayi harcamadan biseyler yapmam lazim.yoksa bu aralar kek kaliplarina falan taktim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…