- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- Konu Sahibi karanfilce
- #1.001
ooo sizde baya idarelisiniz
bende herşeyi büyük alırım çok karlı oluyor uzun süre gidiyor
yağ çok az kullanırım pasta börek pek yapılmaz tembelim azcık 5 litre yağ 3 3.5 ay zorlarsam 4 ay gider
bimin demlik çaylarından alıyoruz idareli oluyor 2 paket 1 ay yetiyor ama normal çay istiyorum artık deneme yapıcam evde stoklarım var normal çayda var bir paket ondan deneyim bir karlımı olacak
yumuşatıcı kullanmıyorum sıvı deterjan kullanıyorum sadece kazaklara havlulara nevresimlere
omo almıştım 5 kg ne zamanın omosu herhalde 1 yıl oldu iç çamaşırlarına sık değişen kıyafetlere onları kullanıyorum.
tavuk kıyma hep parça parça aldım artık evde olunca kendime fikirler üretiyorum aylık alırım zaten çok etçi bir aile değiliz tavuk çok daha az tüketiliyor kuşbaşı alırım biraz tavuğu yemeklere.
ıvır zıvır içeçek çekirdek fln çok tutuyor 60 70 tutuyor
çekirdeği artık açık alıyorum 1 aylık 5 6 tl tutuyor yoksa paket paket bereketi olmuyor
o kartlar çok iyi oluyor canım eşime de ramazanda veriyorlar hediye kartı inş. bu yılda verirler
bakliyatımı fln alıyorum.
kredimiz çok değil ama az da değil o korkutuyor ama ne yapalım kirada olsa vercektik zaten
kredi kartı ödememiz 250 300 tl onlar faturalar başka masraf yok bu ay yüklü gelecek ama kombi 2 olan diğer hesaba yansımış eyvah eyvah..
net çok tutuyor ya 57 tl
d smart 12 tl
tel 23 tl
ben bu teli nasıl düşürcem kullanmıyorum ki sırf net için yani boşu boşuna
nette çok yüksek zaten
bulaşık mak. deterjanımda bimden
kullananlar memnun değil çiziyr fln diyorlar ben memnunum zaten ben iyice akıtıp koyuyorum mak.da uzun ömürlü oluyor öyle
50 tablet bana 5 ay fln gidiyor
bu aralar süte taktım aylık alacaklarım arasında ama sütçü bulamıyorum
çok yoğurt tüketiyoruz
sütü de dondurucuda saklıcam böyle yapanlar varmış 1 litre 1 litre koyarım dedim
yumurtalarda bizim orda bir teyze var evinin alt katında satıyor 15 tane organik 3 tl ordan alıyorum
ayy canım ben 10 yumurtayı 7.5 tl ye alıyorum :111: