- 25 Mart 2010
- 4.011
- 3.918
- 49
- Konu Sahibi karanfilce
- #1.041
Allahım şu maaş günleri hiç bitmesin yaa...zeytinim teşekkür ederim bugün daha iyiyim...listeyle gitmtk gereksizleri almamızı engelliyor iyi oluyor.cicilerinide güle güle giy canımcnm sabit hat almadan oluyormu ya
bende eve tel istemyrm boşu boşuna fatura ödüyoruz 25 tl her ay
işsizde kalıcam iice dikkat etmek lazım neti de kapatmak istemiyorum ya evde tek başıma ne yapıcam yoksa tv de hiç izlemem ben sevmem
cnm çok geçmiş olsun
buzdolabından kaynaklı olabilir cnm
bir baktır istersen servis çağırıp
bana yazın 35 gelir kışın 40 50 arası geliyor elektrik buzd. sıcaklığını 2 de tutuyrm aslında 1 e düşürmeyi düşündüm ama bozulur yiyecekler diye ellemedim
doğal gaz 160 170 arası
su 21 25 arası geliyor
kızlar selamlar
bu hafta parayı savurdum
2 kot aldım çok ihtiyacım vardı hiç pantalonum yoktu çok eskimişti artık bir tane diye girdim mağazaya indirimde göründe 2 tane aldım daha doğrusu eşimin zoru ile aldım 2. yi birde gömlek beğenmiş bunu da dene dedi eşim beğendi diye krmak istemedim onuda aldık.
eşim şehir dışına çıktı asker kuzenini ziyarete gitti yol parası ıvır zıvır
cepte para kalmadı maaşı bekliyoruz.liste yapıcam birazdan aylık alışveriş için stok yapayım biraz sonra zor olacak bizim için
canım sağol becerdim sanırım.eteğin içine sindi şimdi de mi?bazen onay bekliyo insan..dolap umarım kredi bitene kadar bizimle olur yoksa yanarızcanım sağlığın nasıl sıkıntı varmı ?Rabbim cümlemize şifa versinGüle güle giy canım aldıklarını...
benim de geçen baya pahalıya aldığım eteği cuma günü okula giymiştim 2 arkadaş beğendi. hele biri giyimci. içim rahatladı biraz. çünkü çok sıradan gibi malı da kötü çıkarsa diye içimde bi şüphe vardı
İnsan indirimden almışsa ve bir de sürekli giyeceği şeylerse(kot, gömlek, bluz gibi) bi kaç tane de alsa üzülmüyor..
Allah kavuştursun canım.
biz de elimizdeki parayı sıfırladık sayılır. bugünlerde ekders ücreti yatcak. sürekli hastanelerdeydim ya biraz düşük yatar ama olsun Allah bereket versin.
eski buzdolapları çok yakıyor.
benimkinin litresi çok yüksek büyük bi dolap ama ben evimde en büyük tasarrufun dolabımın yaptığını düşünüyorum.
İnşallah uzun süre idare eder bizi.
canım siz de idare ettiği yere kadar kullanın. mecbur kalınca da A sınıfı almaya çalışırsınız artık.
hani alıntı ile cevapla yapyoruz ya onun sağında " işaretli bi yer var. ona tıkla başka kişilerde de tıkla, en son yukardan konuya cevap ver e tıkla hepsi tak tak gelir. hepsinin / işareti ile başlayan qoute etiketinin sonundan yazmaya başla canım.
Ayy buzdolabim elden gidiyormu eyvaaah cokda severim kendisini. Kombide alarm verip duruyo masraflar kapida demekki[/QUOTEvalla biz kombiyi yeni değiştirdik mecburiyetten çünkü zehirlendik :111:buzdolabıda yolda bakalım hayırlısı