- 1 Mart 2010
- 44.618
- 113.456
-
- Konu Sahibi karanfilce
- #1.021
cnm ben hazırımda Rabbim ne zaman verirse o zaman artık
3 yıl olacak evleneli hep hazır olmadığımı hissettim erteledim
çocuk gerçekten çok büyük sorumluluk
insanlar senin gibi düşünmüyorlar sahip çıkmıyorlar (çevremde o kadar çok görüyorum ki ilgisiz anne babalar içim acıyor )
o yüzden çok kolaymış gibi hadi ne zaman ne zaman
Rabbim nasip etsin olsun inş.
ama insanda özel birşey bırakmamak için caba içindeler
Royemmm
Allah analı babalı büyütsün, sizlere hayırlı evlat etsin inşallah..
nabersiniz kızlar
dün yine eve uğramadığım günlerden biriydi. bu haftasonu bir dinlenesim var ki sormayın.
ne yapmaya karar verdin canım modem işini.Simdi arkadaslar ben internete mobil ap ile tablettren giriyorum.komsum boyle ikide bir kontor alacagina bizimle ortak kullan vereyim sifresini dedi faturayi ortak odemek odemek sartiyla kabul ettim.fakat cekmedi.modemi degistircekler simd.benim sorum o modemi benimmi almam gerekiyo yoksa onuda ortakmi almaliyim.cok samimiyiz benden istemez simdi ama kimsenin hakki kimseye gecmesin istiyorum.sonucta benim icin degistircek
yine güldürdün beni Allah iyliğini versin.zeytincim saol cnm süt dişleri yerine gelir ama kök dişleri gelmez dedi bide çocuk doktoruna göstericem şuan ilaç kullanıyoruz
Karanfilim saol cnm bereketi hepberaber olsun inşallah
Gecen yıl kurban kesemedik biz çok üzülmüştümbu yıl daha sabah eşime dedim ki kurban parasını bana vericeksin yazdan biriktiricem bende duracak dedim. Tamam dedi (akıllı ol adam aklını alırım diyede ekledim)
Ben biriktirince oluyo işte bişiler yoksa hiç bişi yok.
Sevgililer gününde 55 tl baymış minnacık parfüme kokusuda bi köttüü bi kötüü bişe diyemedim.
Öyle bir anlattıkii
ben: Kim sattı sana bu parfümü
eşim: beğenmedin mi?
ben:yoo blakis hoşmuş da seni o elemanlar kandırmıştır sen seçmemişsindir.
eşim: vallahi ben seçtim onlar kandırmak istediler 3-5 tane çıkardılar ben dinlemedim onları
ben: tamam oldun sen (bee adam dinlesene sen ne anlarsın parfümden)
Çok hevesli anlattı çok büyük bişe yapmış gibi Uganda cumhurbaşkanı mübarek
O parayla ben kendime kremler felan alırdım
Kokusu nasılll bişi yaahaddiii süslü kutusuna kandında hiç mi koku zevkin yok bre adam.
arada ben kaynamışım amakızlaaaaarrrrrben geldiiimm sizi çok özledim ben yaa...valla nasılda alışmışım hergün mektup ya da günlük yazar gibi buraya yazmaya sizlerle dertleşmeye paylaşmaya...anacığım gitti evine yetişti sağ salim çok şükür.Ayrılık zor ama alıştım artık 4 sene üniversite 14 senedirde evliliğim artık sağ sağlıklı olsunlarda herkes yerinde sağolsun .eşimin çektiği ek krediyle mevcut olan iki kartı tamamen temizledik üçüncüden az bişey kaldı bide ufak tefek sağa sola var ama gaz parası filan azalıcakya artık düze çıktık say diyor üzülme artık diyor.yıllardır bütün ihtiyacımızı kredi kartıyla görüyoduk şimdi ise hiç ellemiyoruz o tekk kalanıda temizliycek o da kenarda kötü gün için durcak böylesi daha iyi gerçekten insanın parasının bereketi kalmıyor.
kızlar hepinize tek tek hatır sorcam ama çoklu alıntı nasıl yapılıyor bilmiyorum .
ROYEM güle güle büyütün cennet kuşunuzu süt kokan yanaklarını öpüver benim için Allah hayırlı evlat eylesin.
TRLELLİ canım annelik böyle bişey işte herşeyde kendimizi suçluyoruz kader faktörünü unutmamalıyız ne yapalım Rabbim acılarını göstermesin evlatlarımızın.
SEVİMLİ canım ne kadar hayırlı bir iş yapmışsın cenabı ALLAH "kim dünyada bir mümin kardeşinin sıkıntısını giderirse ,ben de ahirette kulumun sıkıntısını gideririm" buyuruyor .
KARANFİLİM ne güzel bir hediye almış sana kocacığın beğenmemişsin gerçi ama olsun düşünmesi de güzel öyle değil mi?sana parasını verseydi o zaman kendi kendine hediye almış olcaktın anlamlı olmazdı boşver.
SOLİTARY hoşgeldin canım yeni evli bir gelin olarak çok dikkatlisin tutumlusun maşallah canım sana ...aferin böyle devam et otur 100
GARFİELD valla canım bana sorarsan komşuyla ortak internet olayına hiç girme derim ne biliyim ben hiç sevmem böyle ortak işleri sonradan başın ağrımasın .
kızlar bu rada burda bit pazarı topiği var ya oraya takılıyorum ara sıra güzel şeyler satılıyo bazen bakın tavsiye ederim .ben şimdi kaçıyorum hadi öptüm hepinizi
ne yapmaya karar verdin canım modem işini.
modem fiyatıyla aynı yere gelecekse kendin al.
ama ortak kullanımda komşuna göre memnun da kalabilirsin.
benim kv ler ayda sınırsız 21 tl ödüyorlar. ve bunu ttnete bildirmişler. bence güzel bi fiyat.
biz de 20 tl ödüyoruz ama bizimki her yerde olmuyor sanırım. kablonet.
bende komsuma 25 verecektim ama vazgectim.kendim alıcam.ben sabit hat gerekli diye biliyodum ama değilmiş.
kızlar doğumgünü kutlayan var mı aranızda
oğlumun doğumgünü birkaç gün sonra, 1 yaşlık oluyor
ben kutlamayı düşünmüyorum
eksikliğini hissetmiyorum çünkü kutlanmayınca
ben ve eşim hariç herkes "kutla" diyor
biliyorum hediye alcak iki taraf da
ee önemli olan da hediyedaha niye kalabalık edeyim
şaka bi yana istemiyorum kısacası
kızlar doğumgünü kutlayan var mı aranızda
Kizlar merhaba,bebegimiz bizimle ch cok sukur.bir turlu gelmek bilmedigi icin suni sanci ile dogum gerceklesti,dogum zor gecti ama cok sukur bb basardik ikimizde.allah tum evlat isteyenlerin kucagina,bir evlat versin insallah...
hoşgeldin canımKizlaaar mrbn
Biz bu ara ipin ucunu kacirdik. Kenara atmak degil acik cikmasa bari diyorum. O yuzden yazacak biseyimde yoktu. Maasallah hepiniz formunuzdasiniz,
Hediyeler bilemm havada ucusuyoo wuuuu parfum marfumbiz unuttuk o isleri, bizimki zamaninda yarim kamyon cicek doktuydu kapima tabi cikioruz ozaman, simdi 8 yillik evliyiz, ilk evlilik yildonumumuzde hediye aldi bidaha bekleme dedi. Simdi kamyon degil tek cicek sitemi ederim bazen, e alsam niye para verdin cocuklara bisey alirdik dersin diye almiyorum diyor. Sanki cocuklar dogmadan aliyodu, bahane iste, tatlinsoz yeter diyorum, simarmak isine gelmiyomus, neyse cani sagolsun zaten bu saatten sonra civimasakta olur ben zaten yorgunluktan romantizme sira getiremiyorum
Bu arada elektrik, dogalgaz, su faturalariniz ne kadar geliyor.
doğumgünü kutlamak çocukları mutlu ediyor ama kuran okunup özel bir yemek yapılabilir bunun dışındakiler cıkssbaşka bize doğalgaz en son üç haftalık geldi 165 lira su 35 elektrik 50 geldi.yasemin hoşgeldin arkadaşım.karanfilim hatlar karışmış kusura bakma canım yaa...ben bu hafta sonunu bel fığımın azmasından dolayı yine yatakta geçirdim şu anda da yatktan canlı bildiriyorum dokuz şekle girerek yazdığım için yayınımıza bu akşamlık ara veriyoruz
doğumgünü kutlamak çocukları mutlu ediyor ama kuran okunup özel bir yemek yapılabilir bunun dışındakiler cıkssbaşka bize doğalgaz en son üç haftalık geldi 165 lira su 35 elektrik 50 geldi.yasemin hoşgeldin arkadaşım.karanfilim hatlar karışmış kusura bakma canım yaa...ben bu hafta sonunu bel fığımın azmasından dolayı yine yatakta geçirdim şu anda da yatktan canlı bildiriyorum dokuz şekle girerek yazdığım için yayınımıza bu akşamlık ara veriyoruz
çaktımda çaktırmadım oluyo öyle konu aralarında karanfilimne yapmaya karar verdin canım modem işini.
benim kv ler ayda sınırsız 21 tl ödüyorlar. ve bunu ttnete bildirmişler. bence güzel bi fiyat.
yine güldürdün beni Allah iyliğini versin.
benimki de çiçek alırdı ilk yıllar. benim içinse 1-2 gün sonra solacak çiçeğin çok önemi yoktur. beni gezdirsin yedirsin içirsin
arada ben kaynamışım ama
Allah kavuştursun canım
İnşallah en kısa zamanda diğer kartı da kapatırsınız. kredi kartı esaret olabiliyor bazen.
Biz oğlumun doğum gününü kendi aramızda kutluyoruzkızlar doğumgünü kutlayan var mı aranızda
ne yapmaya karar verdin canım modem işini.
bende komsuma 25 verecektim ama vazgectim.kendim alıcam.ben sabit hat gerekli diye biliyodum ama değilmiş.
cnm sabit hat almadan oluyormu ya
bende eve tel istemyrm boşu boşuna fatura ödüyoruz 25 tl her ay
işsizde kalıcam iice dikkat etmek lazım neti de kapatmak istemiyorum ya evde tek başıma ne yapıcam yoksa tv de hiç izlemem ben sevmem
Kizlaaar mrbn
Biz bu ara ipin ucunu kacirdik. Kenara atmak degil acik cikmasa bari diyorum. O yuzden yazacak biseyimde yoktu. Maasallah hepiniz formunuzdasiniz,
Hediyeler bilemm havada ucusuyoo wuuuu parfum marfumbiz unuttuk o isleri, bizimki zamaninda yarim kamyon cicek doktuydu kapima tabi cikioruz ozaman, simdi 8 yillik evliyiz, ilk evlilik yildonumumuzde hediye aldi bidaha bekleme dedi. Simdi kamyon degil tek cicek sitemi ederim bazen, e alsam niye para verdin cocuklara bisey alirdik dersin diye almiyorum diyor. Sanki cocuklar dogmadan aliyodu, bahane iste, tatlinsoz yeter diyorum, simarmak isine gelmiyomus, neyse cani sagolsun zaten bu saatten sonra civimasakta olur ben zaten yorgunluktan romantizme sira getiremiyorum
Bu arada elektrik, dogalgaz, su faturalariniz ne kadar geliyor.
cnm çok geçmiş olsun
Uff bel fitigimi cok gecmis olsun bacim, bazen bel agrisindan uyuyamam bide dun sirtim tutuldu uuuuu ne cektim beeebide kuzular kucak istiyo, kizim o kadar etkilenmiski uzuldu sanirim gece uyaninca bile anne sirtinmi agrio diyo bebisim
Fatura su 20 lerde, dogalgaz gecenay 185 geldi, arada kombiyi kapatip acarim belli bi derecede tutmak icin evi. Dijital degil kombimiz dijital olsa bluetut lu termostat alirdim, digerinden alsak taktirmakda para. Evi belli bi derecede tutmak 3 te 1 tasarruf ettiriyor. Mesela onceki ay aile boyu grip olduk fazla yapmadim o uyguilamayi 275 geldi.
Neyse elektrik faturasiyla basim belada, 100 u gectigi oldu, en sonki faturada 80 lerdeyi. Tamam supurge ve cam.mk. cok calisiyor bizde, ama buzdolabimda acayip bi ses var net den arastirim. Sogutmasina baktim olmasi gerekenden 2 derece sicak. Nasil bi gicik sess cikariyor konduktor gibi duduk caliyor mubarek.
Acaba buzdolabim iyi sogutmadigi icinmi faturam cok geliyor, basina gelen varmi boyle bisey
Dogum gunu ben kuzularima 1 yasinda yaptim, 1. Derece akraba,kuran okundu, ye ic azda fotograf kamera kaydi. Bunuda ilerde sorarlar hatira olsun diye istedim. 2 yasta yapmadik. 3 u bilemicem napcaz kismetse
buzdolabından kaynaklı olabilir cnm
bir baktır istersen servis çağırıp
bana yazın 35 gelir kışın 40 50 arası geliyor elektrik buzd. sıcaklığını 2 de tutuyrm aslında 1 e düşürmeyi düşündüm ama bozulur yiyecekler diye ellemedim
doğal gaz 160 170 arası
su 21 25 arası geliyor
kızlar selamlar
bu hafta parayı savurdum
2 kot aldım çok ihtiyacım vardı hiç pantalonum yoktu çok eskimişti artık bir tane diye girdim mağazaya indirimde göründe 2 tane aldım daha doğrusu eşimin zoru ile aldım 2. yi birde gömlek beğenmiş bunu da dene dedi eşim beğendi diye krmak istemedim onuda aldık.
eşim şehir dışına çıktı asker kuzenini ziyarete gitti yol parası ıvır zıvır
cepte para kalmadı maaşı bekliyoruz.liste yapıcam birazdan aylık alışveriş için stok yapayım biraz sonra zor olacak bizim için
Güle güle giy canım aldıklarını...cnm sabit hat almadan oluyormu ya
bende eve tel istemyrm boşu boşuna fatura ödüyoruz 25 tl her ay
işsizde kalıcam iice dikkat etmek lazım neti de kapatmak istemiyorum ya evde tek başıma ne yapıcam yoksa tv de hiç izlemem ben sevmem
cnm çok geçmiş olsun
buzdolabından kaynaklı olabilir cnm
bir baktır istersen servis çağırıp
bana yazın 35 gelir kışın 40 50 arası geliyor elektrik buzd. sıcaklığını 2 de tutuyrm aslında 1 e düşürmeyi düşündüm ama bozulur yiyecekler diye ellemedim
doğal gaz 160 170 arası
su 21 25 arası geliyor
kızlar selamlar
bu hafta parayı savurdum
2 kot aldım çok ihtiyacım vardı hiç pantalonum yoktu çok eskimişti artık bir tane diye girdim mağazaya indirimde göründe 2 tane aldım daha doğrusu eşimin zoru ile aldım 2. yi birde gömlek beğenmiş bunu da dene dedi eşim beğendi diye krmak istemedim onuda aldık.
eşim şehir dışına çıktı asker kuzenini ziyarete gitti yol parası ıvır zıvır
cepte para kalmadı maaşı bekliyoruz.liste yapıcam birazdan aylık alışveriş için stok yapayım biraz sonra zor olacak bizim için
günaydın güzellikler ...ben şu çoklu alıntıyı bilmiyom ya ondan bazen hatlar karışıyo kızlar kusura bakmayın olur mubugün itibariyle yataktan kalkıp mutfağa kadar gelebildim yupppiii hatta bu mesajı oturarak yazıyorum akşama doktora gitcez bakalım ne diycek? çocuklar trlelli cim valla hiçbişeyi unutmuyolar hele bizimki 12 oldu ergenlik şeysi geliyolar kendisine bazen iyi saatte olsunlar bende kızsammı gülsemmi neyse alttan alıyoz mecbuuurrr ....yasemin valla sırt bel boyun her türlü omurga ağrısı elimizde mevcut o yüzden gayet iyi anlıyorum Allahım hepimize eyüp a.s e verdiği şifadan versin amin ....buzdolabım benimde eski ama sesi inşaat varmış gibi taaakkk tuuuukkkk şeklinde ... etkisi vardır faturaya muhakkak .bir servis çağırdınmı ?ben çağırdım abla bu bitmiş uzatmaları oynuyo dedi şimdilik idare etmek zorundayım..
belime yine ağrı giriyo sonra yine gelirim