- 7 Ekim 2012
- 2.429
- 2.455
-
- Konu Sahibi karanfilce
- #10.441
karanfilce arayacağı zamanı bekliyorum. O zaman gidip şartlarımı bir bir söyleyeceğim. Kendim olanı isteyeceğim. Kabul ederse iyi kabul etmezse iyi bir avukatla sorunumu çözmeye çalışacağım. Allah bana güç, kuvvet, sabır versin. Çocuklarımın başından ayırmasın. Ben onları Allah'ın izniyle güzelce yine yetiştirmeye çalışırım.
Güzel canım ama cok daha vfazlası çok basit. O yüzden tercih ettim :)nazah": 41027878 .!.:Hiç duymamıştım güzel gözüküyor. İyi gezmeler:)
Bizde genetik canım annemde böyledir benimGeztapom ya aynı annem gibisin ya nerden buluyon tam gedige oturan sözleri..
İki sayfa yazdım ifade edemedim sen bi cümleyle özetledin
Teşekkür ederim royemcim.Bazen bazı insanlar bu dış görünüşüm yüzünden hastalıklarıma inanmıyor fazla beklentiye giriyolar .Bu yüzden genç görünmek iyimi kötümü bilemedim .selam canlar_sekerpare_ m,cok sagol canim.cok guzel bir bayansin masallah sana.Hani sen hep hastayim dersin ya,hep seni daha yasli hayal etmistim ama fistik gibisin masallah ve cok genc duruyorsun.sen de M maviduvar1 da cok tatlisiniz cok mennun oldum sizi tanidigima :)
Krew cim,Allah sabirlar versin sana.Ben olsam bana boyle yapan bir adama cocuklarimi gostermezdim.ku anladigim kadariyla cocuklar cokta umrunda degil.Boyle bir durumda olan cocuklara oluyor maalesef ki onlarda herseyin farkindalar.
karanfilce ellerine saglik,cok guzel gorunuyor yemegin.@tr_lelli nerde yahu,bi ses ver
kizz,nerelerdesin..
Teşekkür ederim royemcim.Bazen bazı insanlar bu dış görünüşüm yüzünden hastalıklarıma inanmıyor fazla beklentiye giriyolar .Bu yüzden genç görünmek iyimi kötümü bilemedim .
selam canlar_sekerpare_ m,cok sagol canim.cok guzel bir bayansin masallah sana.Hani sen hep hastayim dersin ya,hep seni daha yasli hayal etmistim ama fistik gibisin masallah ve cok genc duruyorsun.sen de M maviduvar1 da cok tatlisiniz cok mennun oldum sizi tanidigima :)
Krew cim,Allah sabirlar versin sana.Ben olsam bana boyle yapan bir adama cocuklarimi gostermezdim.ku anladigim kadariyla cocuklar cokta umrunda degil.Boyle bir durumda olan cocuklara oluyor maalesef ki onlarda herseyin farkindalar.
karanfilce ellerine saglik,cok guzel gorunuyor yemegin.@tr_lelli nerde yahu,bi ses ver kizz,nerelerdesin..