Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

karanfilce arayacağı zamanı bekliyorum. O zaman gidip şartlarımı bir bir söyleyeceğim. Kendim olanı isteyeceğim. Kabul ederse iyi kabul etmezse iyi bir avukatla sorunumu çözmeye çalışacağım. Allah bana güç, kuvvet, sabır versin. Çocuklarımın başından ayırmasın. Ben onları Allah'ın izniyle güzelce yine yetiştirmeye çalışırım.

Nazah eşin evi terk etti aile birliği bozuldu kendine başka bi hayat kurdu
şu durumda haklı taraf senken neden bu durumu kendi lehine çevirip boşanma yoluna gitmiyosun
olur yolu yok gibi görünüyo yazdıklarına bakılırsa
kağıt üstünde de evli olmak bişey ifade etmiyo
mal paylaşımına gidip iyi bir avukat bul
üstündeki yükten kamburundan kurtul
zaten hem kendine hem çocuklarına yeten bi kadınsın
Herşey iyi olur senin için inşallah

Krew bence de uzatma. Bu ikilemden Kurtul artık. Bu şekilde hem evlisin hem değil. Adama Muhtaç da değilsin.

Lazer içşn 150 tl verdim. Bu son seans olur herhalde.
Sonra kendime iç çamaşırı pijama eşime pijama aldım.
Eve gelince de taze fasülye Fırında tavuk ve pilav yaptım.

Canım dediklerinizi yapabilirim. Ama şu an içimden gelmiyor. Nedenine gelince bu duruma bizi sokan o. Hem de hiç neden yokken. Geçerli bir sebebi yokken. Giderken elbet bunu düşünerek gitmiştir. O zaman harekete geçmesi gereken de o değil mi? O harekete geçtikten sonra her şey daha kolay benim için. Niye gittiyse bunun için ilk onun gelip sorması gerekmez mi? Ben onun beni çok sevdiğini düşünürdüm. Nedenleri de çok komik giderken tam 45 yaşında elbet vardır düşündüğü. Ben onu beklemiyorum aslında. Beklemediğim için de günlerim o kadar zor değil. Ben evli olsam ne evli olmasam ne.. Boşansam zaten gidip evlenmeyeceğim. O yüzden arafta olmam ne fark ettiriyor ki? Ama zaman bu durumu da çözer. Elbet bir yerinden değişir. Yeter ki gölge etmesin başka ihsan istemem.

Bütün bunlar olurken dün oğlum hastalandı. Hastaneye götürdüm. Kızım evdeydi babası onu yemeğe götürmek istemiş. Eve girmek istemiş kızım da eve sokmak istememiş. "Burası benim de evim" demiş. Kızım da "evindi" demiş. Sonra zaten yemekte tartışmışlar. Oğluma serum bağlandı dün bana da mesaj atmış. Araba onda .. "... nasıl gelip alayım mı sizi bilgi verir misin diye" bende dönmedim zaten konuşmuyorum ya..

Kızlar hayırlı akşamlar.Bugün ev hayırlamaya misafirlerim vardı 10 kişi.Yoruldum çok.Ne çok yazmışınız.Nazah ben olsam o adamın soyadını taşımak istemezdim özetle fikrim bu..Allah yardımcıniz olsun.karanfilce o kebaptan bende yaparım çok severim.k.v ne de şok oluyorum diyecek bişey bulamıyorum gerçekten.Allah hidayet etsin ona.Kaynında aç gezip kuyruğu dik gezenlerden anlaşılan.Allah eltine sabırlar versin.Royemle tanıştık facede .Esmer güzeli çok hoş hatun.kuzusuda kendi gibi çok tatli.nazahcım bu arada oglunada geçmiş olsun.

selam canlar _sekerpare_ m,cok sagol canim.cok guzel bir bayansin masallah sana.Hani sen hep hastayim dersin ya,hep seni daha yasli hayal etmistim ama fistik gibisin masallah ve cok genc duruyorsun.sen de M maviduvar1 da cok tatlisiniz cok mennun oldum sizi tanidigima :)
Krew cim,Allah sabirlar versin sana.Ben olsam bana boyle yapan bir adama cocuklarimi gostermezdim.ku anladigim kadariyla cocuklar cokta umrunda degil.Boyle bir durumda olan cocuklara oluyor maalesef ki onlarda herseyin farkindalar.
karanfilce ellerine saglik,cok guzel gorunuyor yemegin.@tr_lelli nerde yahu,bi ses ver kizz,nerelerdesin..

Bugun cok is hallettim cok sukur,sabah kahvalti sonrasi,gunesli havayi kacirmayalim diye,aldim kizi disari ciktip biraz yuruyup geldik.sonra evi topla ,temizle,yemek yap,topla yika derken oglen olmus.kizim ogle uykzsuna yatsa iyi olacak.uyumasa aticam kendimi disarlara :)

Teşekkür ederim royemcim.Bazen bazı insanlar bu dış görünüşüm yüzünden hastalıklarıma inanmıyor fazla beklentiye giriyolar .Bu yüzden genç görünmek iyimi kötümü bilemedim .

Okuldan geldim. Namazdan sonra sporu u da yaptım.
Geztapo kesinlikle çok genç görünüyorsun. royem cim teşekkür ederim. Laf aramızda bazen güvenlik Görevlileri öğrenci kimliğimi istiyorlar benden. Yuhhhhh diyorum o kadar da değil

Canım şeytan bana da öyle diyor. Ama çocuklarımı göstermemek çocuklarıma ceza olur. Bir kız çocuğu ya da erkek çocuğu için iyi yada kötü baba figürü olması gerek hayatında.

Kızımla oğluma karar aldım ve onlarla da konuştum. Bundan sonra babnızla benimle ilgil konularda j-konuşmayın, beni savunmaya geçmeyin. Ben anneyim her şeyin üstesinden gelirim, siz çocuksunuz çocukluğunuzla ilgilenin diye. Bundan sonra maddi sıkıntılarımı çocuklarımla paylaşmayacağım. Çok da uzatmadan kararlarımı netleştirmek için yardım alacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…