- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
-
- Konu Sahibi karanfilce
- #10.421
Sağol canım teşekkür ederimLisacım kiracınız yazcaktım.
Royemim ya söyliycem hep unutuyorum.
Hani tiplerimizi tahmin etmece yapıyoruz ya oyüzden bahsettim kapalı oolma durumundan yani hayalimdeki görüntü ister istemez tipe yöne elik olunca o da devreye girdi.yoksa hepiniz çok hassas insanlarsınız. Ben Allahın emrini küçümsememekle birlikte ölçüt olarak kullanmam başörtüyü. Hatta bişyleri ölçüt olarak kullanmak ne Haddimize.Hangimizin ne olacağını Allahtan başka kim bilir.
Rabbim burada toplandığımız gibi cennetinde toplasın bizleri inşallah.
Bu arada sizleri ben de çok seviyorum.
Hani uzun zamandır bi görüşemedik ya geçen akşam döktürdük. O gece eşim de yoktu içimde bi mutluluk gülümseyerek yattım. Düşündüm de beni mutlu eden özlediğim arkadaşlarım...
Canım biz onların düğününe gidemedik aslında eşimin hiç sammi olmadığı bir arkadaşı. O bizimkine gelmişti kız arkadaşı ile o sırada altın yerlerde sürünüyordu çeyrek takmıştı. Eşim çeyrek takacağız sanıyor ama aklıma takıldı altın çok yüksek çeyrek yerine bebek altını mı taksam dedim. Ne dersin?lisacım bence samimiyetine bağlı canım. Ben çok samimi olmadığım kişilere altın götürmüyorum
Aaa çok sağol canım.Karanfilcecim LYS sınav görev başvuruları açılmış canım, bir göz atarsın, daha çok süresi var tercihler için.
Krew senin bu eşin çalışıyor mu şimdi. Ne iş yapıyor.
Eşlerimize çok güveniyoruz ama herkesin eşi aynı şeyi yapabilir. Erkek milleti sonuçta... Rabbim tez zamanda aydınlığa çıkarsın inşallah seni.
Canım ondan gelecek herşeyi bırak kenara bu adam zaten ne yapmış ki şimdiye kadar bundan sonra yapsın.
Birşeyler bekledikçe mutsuz olacaksın.
Ayrılığın sorumluluğunu almak istemiyorsan bigün çağır mal ayrılığımızı gerçekleştirelim de. Kimin ne malı var bilelim de.
Çocuklar için de bişey bekleme bence senin olanları verse yeter zaten. Şimdi de bundan önce olduğu gibi çocuklarına kendin bak ve onların da üzülmesine vesileolma.
Allah sana güç kuvvet versin.
Evi senin üstüne geri yapsın o da işine baks8n.
Ayrıca o eve de ailekonutu diye tedbir koydur.
Krew canım o adam öyle gider sorumluluk almayı sevmeyen bir tip belli.
Tekrar tekrar düsünüp sıkma canını
Evin tapusu sende olsaydi iyiydi.
Babana bile güvenmiceksin inan suan ki devir o devir.
Ev vs elinden gitmez umarım bisi yap.
Tedbir falan koydur
Senden habersiz satamasın bari.
Hersey cok pahali uzerindeki yük cok büyük
Rabbim sabır versin cnm