Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

Kızlar bugün dolaptaki kalmış gitmiş biber ve domatesleri toplayıp menemen yapcam inşallah.
Bozulmaktan da kurtulacaklar.

Lisacım kiracınız yazcaktım.
Sağol canım teşekkür ederim

Çok güzel yazmışsın canım

Kızlar biz akşam misafirliğe gideceğiz bebek görmeye. Eşimin iş ortamından arkadaşları olacak 4-5 aile. Bebek altını mı götürsem çeyrek mi karar veremedim.

lisacım bence samimiyetine bağlı canım. Ben çok samimi olmadığım kişilere altın götürmüyorum

lisacım bence samimiyetine bağlı canım. Ben çok samimi olmadığım kişilere altın götürmüyorum
Canım biz onların düğününe gidemedik aslında eşimin hiç sammi olmadığı bir arkadaşı. O bizimkine gelmişti kız arkadaşı ile o sırada altın yerlerde sürünüyordu çeyrek takmıştı. Eşim çeyrek takacağız sanıyor ama aklıma takıldı altın çok yüksek çeyrek yerine bebek altını mı taksam dedim. Ne dersin?

Karanfilcecim LYS sınav görev başvuruları açılmış canım, bir göz atarsın, daha çok süresi var tercihler için.
Aaa çok sağol canım.
Alese başvuramadım kendim girdiğimden mütevellit içim gitti çalışmadım ya bir de.
Bize lys de pek görev çıkmıyor ama yine de tercih yapayım.

Kızlar merhaba. Canım çok sıkkın. Kızımla babası her defasında tartışıyorlar. Eşim bizim aldığımız aslında benim aldığım bir ev var. Bana sadece nun kirasını ödüyor. Onun dışında ne çocukların servis parası, ne dersane ücreti vs. hiç bir şeye karışmıyor. Sadece gidip ihtiyacı olmayan hediyelr alıyor br kaç kuruş da harçlık verip yolluyor. Ben de kızım babanız bunları alacağına dersane ücretin ödesin diyorum. Kızım söylemiş . O da dersane ücreti çok diyormuş. Bir de be size 470 tl para veriyorum ya diyormuş. Bu evi de ben aldım. Kıyıda kösede biriktirdiğim paraların üstüne 2 sene önce 60bine aldım. Ama tapuyu onun üstüne yaptım. Üstüne kredi çetim. bir de toplu bir gün olayımız var bizim yüklü miktarda 15 bin kadar güne girdim ve hepsini ödemeye çalıştım. Bu arada evin bütün hesabını kitabını ben yaptım. Hiçbir şeye karışmaz ne kadar yatırdım diye sormazdı. Bana giderken bunları nasıl yaptın diye sormadan ben paracı oldum. Yani paracı olupta üstüme almadım, başıma almadım, adam işsiz kalıyor çocuklarım büyüyor diye ufak bir yatırım yapayım dedim. Kalktım bir de evi üstüne yaptım. Hem suçlandım. Hem de şimdi aldığım evin parasını bana lütfediyor. Allah^'ım beddua edeim geliyor da susuyorum. Boğazım düğümleniyor. Evden gideli 5 ay oldu öncesinde ki 2 ayda hiç bir şeye karışmadı. Üstüne üstlük bir de kışını yakıt vas. Bir de ödemeye devam ettiğim gün parası vardı.

Benim içim yangın yeri. Bağırasım var. Bir de bana sanki lütfediyor. Sanki ben babamın evinden etirdim çocıuklarımı, Gerçi evliyken de böyleydi.

Krew ne nedir bilmiyorum. Keşke evi onun üstüne yapmasaydın ama insan evli iken Eşiyle bu tarz olaylar yaşayabileceğini pek düşünmüyor değil mi? Allah yardımcın olsun canım.
Lisa Simpson onlar çeyrek getirdi ise senin de çeyrek takman sanki daha mantıklı gibi geldi bana. Sonuçta takılana bakılıyor o anda ki fiyatına değil.
Bebek Altını dediğin şey nedir onu bilmiyorum ben.

Çarşıya çıkacağım birazdan. Lazer randevum var. Dün iç çamaşırı aldığım yere uğradım. Çorap almak için. Çok güzel yazlık pijamalar gelmiş. Aslında hiç ihtiyacım yok ama aklım kaldı. Lazerden çıkınca arabaya atladığım gibi eve gelmem gerek.

Nazahım sana dua ediyorum Allah yardımcın olsun.
Ne diyeyim Allah akıl fikir versin eşine.

Lisacım sonra bi daha çocukları olunca gidecek durumdaysanız dediğin ufak altından takabilirsin.
Ama diğer türlü altının fiyatına pek bakılmıyor ben altın takmıştım oluyor.

Yani kızlar ben nasıl davranacağımı bilemiyorum. M maviduvar1 düşünmedim tabi nereden bileyim böyle birşey yapacağını, aklıma gelseydi yine yapmazdım. Çünkü bütün evin borcunu ödedim adamın stüne yaptım, üstüne paracı oldum, şimdi de bana para veriyor gibi davranıyor. Yaa çocuklar ikimizin ben bütün sorumluluğu alıyorum da bu kadar parayla çocuk mu büyütülüyor.

Son düzenleme:
Krew senin bu eşin çalışıyor mu şimdi. Ne iş yapıyor.
Eşlerimize çok güveniyoruz ama herkesin eşi aynı şeyi yapabilir. Erkek milleti sonuçta... Rabbim tez zamanda aydınlığa çıkarsın inşallah seni.

Canım ondan gelecek herşeyi bırak kenara bu adam zaten ne yapmış ki şimdiye kadar bundan sonra yapsın.
Birşeyler bekledikçe mutsuz olacaksın.
Ayrılığın sorumluluğunu almak istemiyorsan bigün çağır mal ayrılığımızı gerçekleştirelim de. Kimin ne malı var bilelim de.
Çocuklar için de bişey bekleme bence senin olanları verse yeter zaten. Şimdi de bundan önce olduğu gibi çocuklarına kendin bak ve onların da üzülmesine vesileolma.
Allah sana güç kuvvet versin.
Evi senin üstüne geri yapsın o da işine baks8n.
Ayrıca o eve de ailekonutu diye tedbir koydur.

Krew canım o adam öyle gider sorumluluk almayı sevmeyen bir tip belli.
Tekrar tekrar düsünüp sıkma canını
Evin tapusu sende olsaydi iyiydi.
Babana bile güvenmiceksin inan suan ki devir o devir.
Ev vs elinden gitmez umarım bisi yap.
Tedbir falan koydur
Senden habersiz satamasın bari.
Hersey cok pahali uzerindeki yük cok büyük
Rabbim sabır versin cnm

Canım hiç aklıma gelmezdi. Ben çok güveniyordum ona. Rabbim kimseyi böyle sınamasın. Çalışıyor işi var

Canım ondan beklentim yok. Ama bir de çocuklara ben size para veriyorum diyor ya.. O zaman cinlerim tepeme çıkıyor. Doğru söylüyorsun eve aile şerhi koydurmam lazım. Gideyim bir ara bu işi hallediyim.

O hayatıma müdahale etmezse daha mutluyum ama bir de hiç bir şey yapmayıp ne çocuklarıyla ilgili onlarla övünmesi vs. canımı da sıkıyor. Kızım dereceye giriyor hemen face koymalar.. Ne diyeyim canım her türlü sorumluluk bende o keyfinde.. Bir de bana ben sosyal değilmişim diyordu yani ben sosyal değilmişim. Keşke öyle fingir fingir gezseydim. etrafımda sayılırım. Ama güzelim fena bir hatun değilimdir. Hala beğenildiğimi hissederim. Ama kızlar ben 2 çocuğumun başına elin adamını getiremem... Yoksa varya bir dakika düşünmezdim.

Zaten bu kadar rahat olmasının sebebi de bu.. Her daim kendine sahip çıkan , çocuklarına sahip çıkan bir kadın olmasaydım. Bence bunu yapamazdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…