Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

geztapo ve papatya,genc kalmak genc ruhlu kalmak kalabilmek cok onemli ve guzel birsey bence.keyfini cikarin derim.
nazah,hakkinda hayirlisi tatlm.foto degil canim feceden tanistik :)

@royemim öperim senide beybinide
Buralardayim cnm
Alisveris vs geziyorum.
Dun kahvaltidaydim
Yarin uskudara gidicem hala eksiklerim var.
Persembe yola cikcaz.
kuzenim gelcek 3gun bende kalcak
Nickimin hakkini veriyorum bu aralar kafam 300-500
Canim sıkılıyo dedigim gunleri ariyorum evde oturmak istiyorum ev otel gibi oldu.
Psikolog seansim bitti.
Panikatagimla ilgili cok guzel seyler ogrendim.
Sende canini sıkma emi
Sabret canım esler bunaliyo bazen gecer.
Senin enerjin hep yuksek olsun cok mutlu ol kuzu.

Canım şeytan bana da öyle diyor. Ama çocuklarımı göstermemek çocuklarıma ceza olur. Bir kız çocuğu ya da erkek çocuğu için iyi yada kötü baba figürü olması gerek hayatında.

Kızımla oğluma karar aldım ve onlarla da konuştum. Bundan sonra babnızla benimle ilgil konularda j-konuşmayın, beni savunmaya geçmeyin. Ben anneyim her şeyin üstesinden gelirim, siz çocuksunuz çocukluğunuzla ilgilenin diye. Bundan sonra maddi sıkıntılarımı çocuklarımla paylaşmayacağım. Çok da uzatmadan kararlarımı netleştirmek için yardım alacağım.
Canım sen bisi demesense cocuklar herseyi cok iyi anliyolar
Ben bu sneye kadar esimin ailesiyle ilgili ogluma hic bisi demedim,konu hic oralara gelmedi
Ta ki k.v oglumun okul cikislarina gelene kadar
Sinirlendim tamam ama yine ogluma bisiler ogutlemedim
Ama oglum anne soyle gelmsinler dedi.
Cocuklar anliyolar olanlari,hakliyi,sevgiyi,ilgiyi, mutlu edeni, ödün vereni,vefakar olani herseyi anliyolar.
Senin cocuklarinda senin cirpinmalarinin farkinda, olucak bunlar.
Esin bunlari goze almali
Bosan/bosanma bisi diyemem senin kendi özelin canım.
Ama nolur üzme canini bu adam boyle diyip kabullenceksin.
İnsanlari degistirmek cok zor.
Umarim o da yaptigi hatalari fark eder

trlelli iyi olmana sevindim canim :)
ayyy bugunlerde biraz durgunuz.Bu hafta kizimi goturdugum oxun gruplari yok.Hep evde bunaliyoruz ikimizde.cocugu gunde iki uc kez kapiya cikariyom,oxuncagina tutunup saga,sola yuruyor kuzum.cok cadi uyumak istwmiyor,kok sokturuyor bana.

Günaydın hayırlı cumalar .Bugün evde mevlüt var bizim.Kutan okuncak sohbet dua yemek.Artık boyun fıtığından dolayı hamur yoğuramıyorum.Bir büyük tepsi hazır su böreği aldık.tulumba tatlısı bide makarna salatası yapcam bu kadar.Zaten normalde sohbette ikram yapmıyoruz .Ben evime ilk kez gelicekleri için düşundünm.Normalde yasak koduk.Manevi hava ,o huşu ortamı bozuluyor.Karanfilim duanfda breni unutma .Hepimiz birbirimize dua edelim inşallah .

_sekerpare_ _sekerpare_ Allah kabul etsin
Midem düzelmeye başladı gibi
Iştahım yine yok gibi
Ama yemek yedikten sonra boğazımda kalan o pis tadı pek hissetmiyorum artık
Akşama arkadaşım gelcek
Çayın yanına buzluktan kete çıkardım
Bir de hazır kek koycam
Zaten özellikle bişey yapma, çok kızarım dedi
Aslında pasta börek yapmak beni mutlu eder normalde
Ama bu mide sorunlarımdan ve iştahsızlığımdan beri içimden bir şey yapmak gelmiyor
Neyse işte böyle
Kızlar bu arada oğlumun uykusu epey düzeldi
Deliksiz uyku süper biseymis
Biraz geç oldu ama
Yani oğlum 26 aylık biliyorsunuz
Ve hamilelikte insan daha cok ihtiyaç duyuyor uykuya
Umarım düzeni bozulmaz da hamileligimi rahat geçiririm
Sonra ne de olsa yeni bebis ve uykusuz geceler geri gelcek

Bilmiyom ki..
Üniversitelerin Ales şartları ne, taban puan 70 mi 60 mı.. Mülakat ve not ortalaması da dikkate alınıyor sanırım.
Ama ilk mezun olduğumda 80 aldıydım.
Papatya y.lisansta neye göre alıyonuz?

Kızlar kayınpederimi kaybettik. Dün vefat etti. ani bir ölüm. Haber verdi bana. Bende gittim. İlk defa evine. Ufacık çok kötü bir ev. İşte böyle. Herkes öğrendi. Kayınpederim orada vefat etmiş. Yine de bana yapılanlara rağmen gittim dün ve bugün. Kayınvalide salağına direk baş saplığı dilemedim ama genel olarak baş sağlığı diledim. Eşime de. Yüzüme bile bakamadı. Allah affetsin. Kayınpederimi çok severdim. Babacığım lafından başka bir laf söylemedim. Ama bu durumlar ortaya çıkınca kayınvalidenin etkisiyle beni hiç arayıp sormaması beni çok kırmıştı. Beddua etmedim. Ama Allah'a havale ettim. O kayınvalide denen zatın eşim evden gider gitmez bütün millete telefonla düğün haberi gibi vermesi de cabası. Sona kalsın ele güne muhtaç olsun dedim. Ama hayat işte. Bugün mezarlığa kadar gittim. duyan duymayan kalmadı. Kaynım , eltim hepsi sarıldı bana ama. Benim gözlerim ağlamaktan şisti. Niye mi. 15 yılın hatırına bu böyle olmamalıydı. Vardır ALLAH'ın bir bildiği. Ben yine de kaynıma evi gördüğüm için bizde kalabirsin dedim. Eşime de misafrlerin için kalacak yer sorunun varsa gönder dedim. Vicadnım çok rahat. Gerisi yine Allah'ın takdiri.

Kızlar kayınpederimi kaybettik. Dün vefat etti. ani bir ölüm. Haber verdi bana. Bende gittim. İlk defa evine. Ufacık çok kötü bir ev. İşte böyle. Herkes öğrendi. Kayınpederim orada vefat etmiş. Yine de bana yapılanlara rağmen gittim dün ve bugün. Kayınvalide salağına direk baş saplığı dilemedim ama genel olarak baş sağlığı diledim. Eşime de. Yüzüme bile bakamadı. Allah affetsin. Kayınpederimi çok severdim. Babacığım lafından başka bir laf söylemedim. Ama bu durumlar ortaya çıkınca kayınvalidenin etkisiyle beni hiç arayıp sormaması beni çok kırmıştı. Beddua etmedim. Ama Allah'a havale ettim. O kayınvalide denen zatın eşim evden gider gitmez bütün millete telefonla düğün haberi gibi vermesi de cabası. Sona kalsın ele güne muhtaç olsun dedim. Ama hayat işte. Bugün mezarlığa kadar gittim. duyan
duymayan kalmadı. Kaynım , eltim hepsi sarıldı bana ama. Benim gözlerim ağlamaktan şisti. Niye mi. 15 yılın
hatırına bu böyle olmamalıydı. Vardır ALLAH'ın bir bildiği. Ben yine de kaynıma evi gördüğüm için bizde
kalabirsin dedim. Eşime de misafrlerin için kalacak yer sorunun varsa gönder dedim. Vicadnım çok rahat.
Gerisi yine Allah'ın takdiri.
Canim başiniz sagolsun.Sen olgun ve inançli birisin.Yapman gereken sana yakisani yapmissin.Son gorev sonucta.Esini bu travma akillandirir belki bellimi olur.

X