Ayy geztapom ya niye doluyum.
Şimdi onlar geziyolar ama benim tatil vaktimde ya da boş olduğumda bana sen de gel diyorlar. Dayanamıyorum ben de gidiyorum :)
Eee sonra yemek bulaşık ütü kalıyor.
Sağolsun gelinimiz de çok yardımcı oluyor ama onların işi gezip tozup bi an evvel karar vermek benimki de evi temiz tutup okula gitmek yazılı okumak :)
Önerilerin için çok sağol kuzu..
Aslına bakarsan çok da sinir olmuyorum KVye.
Çok şükür 3-4 yıl oldu o mevzuları aşalı.
Sadece yeni mobilyalar rengarenk ve çok güzel.
Çok hoşuma gittiler.
Arada hep şu espiriyi yapıyorum: biz de mi aksak ne :)
Ne biliyim su an için planlarda yok. Belki de paramız olmadığı için.
Gecen eltime gittik oğlu hastanede yattı geçmişolsuna.
Oturma oodalarındaki oturma grubu tanınmayacak hale gelmiş. Süngerinin çoğu yeri çökmüş. Rengi desen mahvolmuş zaten.
Benim oturma odamdaki bellonalar desen bir buçuk yıldır örtü de örtmüyorum ama hala yepyeni.
Kayınvalideme kalsa ben KV sözü dinlemeyip marka aldım ya pis kaka gelinim benimki çocuğum olmadığı için yeni.
Eltimse iyi gelin KV sözü dinledi markasız aldı eskidiyse de çocukların suçu.
İnan8n ki kızlar kabul etmiyorum.
Benimkiler yaylıydı vebellona.
Ben eşyamı temiz kullanırım.
Benim de çok misafirim gelir hep bunlarda yatarlar.
Ben 4 yıl örtü örttüm her insan tahammül etmez.
Galesiz değilim ortadayencekse örtü getiririm.
Onların daha çocuğu olmadan halıyı ful ketçap yapmışlar daha çocuklar olmadan kaç kere halı yıkadılar.
Buzdolapları 4 yılda bozuldu ama sırf çocuk bozdu yoksa ben gibi başına buyruk buzdolabı almış olsaydı kesin marka kötü olurdu.
Benim eltimin eli hızlıdır bana göre daha çalışkandır çok iş yapar ama hızlı yapınca kırar döker. O yüzden eşyaları 5 yılda hurda oldu.
Değilse sizler de çocuk büyüttünüz benim öğretmen arkadaşlarım da büyüttü inanın çoğunun evi bal dok yala 20 yıllık eşyalar.
Tamam illaki çocuk fark eder ama daha çok annede iş bitmez mi üstelik eltimin çocuklar uslu. Bak çok terbiyeli yetiştirdiler çoktebrik ediyorum hatta bu konuda.
Bu konuda geçenlerde KV laf çarptı da ona bozuldum biraz.
Rabbim büyük dert vermesin ben de bunu yakınıyom işte size