Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

Sağolun ama bilmiyorum .. Akıllansa bile benim tavrım ne olur.. Yorum yapmak istemiyorum bu konularda yarına çıkcağımız bilinmezken. Sapasağlam adam uykusundan uyanamamış.

Başın sağolsun canım.
Sen sana yakışanı yapmışsın.

KV ile kp in ayrı mıydı?
Hani eşinde kalıyormuş ya o yüzden sordum.

Çok yoruldum psikolojik olarak .. Çok kırgındım ona. Beni hiç aramadığı ve çocuklar görmek için bir teşebbüsü olmadığı için .. Küçücük evde torun torba sevgisinde uzak. Kendileri yaptılar ama gene de yüreğim burkuldu. Liseden bir arkadaşı da gelmiş oraya .. Kızım seni severdi. Senin için tek kötü kelime söylemedi kızı gibi görürdü benim eşek oğlan böyle bir şey yaptı diye anlatmış.

nazah basin sagolsun,mekani cennet olsun insallah.Esin icinde sunu soylemek isterim,seni haketmeyen bir insan ,esin,yillarini paylastigin biri olsa dahi.Birak gitsin,sen degil o kaybeder.niye yapmiyor,etmiyor diye uzme kendini.sen dimdik,yoluna hayatina,cocuklarina bak.inaniyorum basaracagina,bu gunlerde gececek elbet.

Sağol canım. Yapmam gerekenn en sonuncusunu da yaptım. Mekanı cennet olsun. keşke kalbimi bu şekilde kırıp dökmeselerdi. Kırgın ayrıldım ondan. En azından ben onu aramıştım bir kere. Baba oğlundan haberin var mı diye. Ama onlar hiç aramadılar. arayamadılar. Ağlamaktan gözlerim kızardı . hala da bitmedi gösyaşlarım. Nerden geliyor bu kadar gözyaşı. İçimde söyleyemediklerimle gitti. Allah affetsin.

Hayırlı sabahlar..
Çok doluyum kızlar.
Ara ara ben de kardeşimleein mobilyacı gezmelerine katılıyorum.

Ne güzel mobilyalar var öyle rengarenk...

Canım yaza kardeşim evlenecek ya.nişanlıs8yla mobilya bakıyolar
Onu anladikda tatlim sen niye dolusun boyle cicileri gorunce canin cekti k.v nin zevkine gore alinan mobilyalarina bi kez daha gicik oldun di mi?
Canim sen onlari satmayi denesene .sahibinden.com a resimlerini bir koy.ya da k.v ye geri ver kabul ederse boylece evide yenilinmis olur sen de kurtulursun olma mi? Ya da gercekten cok cok ihtiyaci olan birine ver omur boyu duacin olur sen de ferahlarsin.

Ayy geztapom ya niye doluyum.
Şimdi onlar geziyolar ama benim tatil vaktimde ya da boş olduğumda bana sen de gel diyorlar. Dayanamıyorum ben de gidiyorum :)
Eee sonra yemek bulaşık ütü kalıyor.
Sağolsun gelinimiz de çok yardımcı oluyor ama onların işi gezip tozup bi an evvel karar vermek benimki de evi temiz tutup okula gitmek yazılı okumak :)

Önerilerin için çok sağol kuzu..
Aslına bakarsan çok da sinir olmuyorum KVye.
Çok şükür 3-4 yıl oldu o mevzuları aşalı.
Sadece yeni mobilyalar rengarenk ve çok güzel.
Çok hoşuma gittiler.
Arada hep şu espiriyi yapıyorum: biz de mi aksak ne :)
Ne biliyim su an için planlarda yok. Belki de paramız olmadığı için.
Gecen eltime gittik oğlu hastanede yattı geçmişolsuna.
Oturma oodalarındaki oturma grubu tanınmayacak hale gelmiş. Süngerinin çoğu yeri çökmüş. Rengi desen mahvolmuş zaten.
Benim oturma odamdaki bellonalar desen bir buçuk yıldır örtü de örtmüyorum ama hala yepyeni.
Kayınvalideme kalsa ben KV sözü dinlemeyip marka aldım ya pis kaka gelinim benimki çocuğum olmadığı için yeni.
Eltimse iyi gelin KV sözü dinledi markasız aldı eskidiyse de çocukların suçu.
İnan8n ki kızlar kabul etmiyorum.
Benimkiler yaylıydı vebellona.
Ben eşyamı temiz kullanırım.
Benim de çok misafirim gelir hep bunlarda yatarlar.
Ben 4 yıl örtü örttüm her insan tahammül etmez.
Galesiz değilim ortadayencekse örtü getiririm.
Onların daha çocuğu olmadan halıyı ful ketçap yapmışlar daha çocuklar olmadan kaç kere halı yıkadılar.
Buzdolapları 4 yılda bozuldu ama sırf çocuk bozdu yoksa ben gibi başına buyruk buzdolabı almış olsaydı kesin marka kötü olurdu.
Benim eltimin eli hızlıdır bana göre daha çalışkandır çok iş yapar ama hızlı yapınca kırar döker. O yüzden eşyaları 5 yılda hurda oldu.
Değilse sizler de çocuk büyüttünüz benim öğretmen arkadaşlarım da büyüttü inanın çoğunun evi bal dok yala 20 yıllık eşyalar.
Tamam illaki çocuk fark eder ama daha çok annede iş bitmez mi üstelik eltimin çocuklar uslu. Bak çok terbiyeli yetiştirdiler çoktebrik ediyorum hatta bu konuda.

Bu konuda geçenlerde KV laf çarptı da ona bozuldum biraz.
Rabbim büyük dert vermesin ben de bunu yakınıyom işte size

daha once okumustum olan bıtenı bu yazdıklarınıda gorunce cok uzuldum
basıanız sagolsun
sen uzerıne dusenı fazla fazla yapmıssın
fakat anlayamadıgım neden herkezlerden sakladınız bu durumu eltınlere kadar?

Geztapom sen benim ufkumu çok genişlettin mobilya renk ve model seçimleri konusunda.
Mobilya gezilerinde hiç tavsiyede bulunmadım.
Ama renkleri ve modelleri gördükçe zevklerimden ve nelerin nelerle iyi gittiğinden, kullanışlılık açısından nelerin daha iyi olduğundan bahsettim.
Gezilerin sonunda bir baktım bizim gelin kız benim zevklerden beğenmiş :)
Oysa ki onlar seçim yaparken ben kendi ihtiyacım olan mobilyalarla ilgileniyordum :)
Çünkü söylediğin şeyler hakikaten o kadar güzel ki mesela bi mağazada hardal sarısı ve yeşilin uyumundan bahsettim bir diğer mağazada bu renkleri kombine yapmışlar, vuruldu bizimkiler

Ama mesela salonu pembe alcaklar.
Ben pembe beğenmem sanırım.
Değiştirsem ne alırım bilmiyorum ama pembe almam herhalde.

Krew başınız sağolsun
Takdir ettim seni (eğer haddime düşerse)

karanfilce bizim de bi tv mahvoldu çocuktan dolayı
Diğer eşyalarım normal seyrinde eskimeye çalışıyor
Tv.yi de biz fark etmeden oğlan kumandayi vurdu
O nokta boydan boya çizgiye dönüştü
Yani lcd.ler böyleymiş
Darbe alınca ekran ayrılmış gibi duruyor
Kızlar akşama arkadaşım gelcek
Sütlü tatlı yaptım
Buzlukta sigara böreğim vardı
Çıkarıp pisirdim
Haşhaşlı cevizli çöregim vardi yine buzlukta, çıkardım
Bir de marketten çikolatalı rulo pasta aldım
Ama yağmur yağıyor diye gelmiycek galiba
İki küçük çocuğu var
Bizim eve mesafesi yürüyerek 7 dk falan
Bişey diyemiyorum
Iki cocukla zor tabi
Ama bugün okulda nöbetçiydim
Eve gelip oğlanı uyuttum ve mutfağa girdim
Ikramliklarimi ayarlayip mutfak dolaplarıni temizledim azcık
Oglan kalkınca komsuya gittik
Gün vardı
Yorgunum yani
Mutfaktan böcekler çıkınca mecbur temizliğe başladım
Dolaplari ben yapcam
Geriye kalanlar için kadın gelcek
Dünden beri uğraşıyorum
Neyse cok yazdım
Görüşürüz

Sevimli kolay gelsin canım.
Senin çalışkanlığına hayranım yaaa..
Ben bugün adam akıllı tek ütü yaptım diyebilirim.

Ama ona rağmen çok Yoruldum.
Ortalığı fena dağıtıyorum sonra da böyle pertim çıkıyor.

Çocukların kırdıkları hiç bişey yok ortada canım.
Mesela oturdukları evin yüklüğü var evlendikleri ilk yıllarda kırdılar yani ben bildim bileli kırık çocukların üstüne atamazlar yani.
Salondaki takımı eltim sıfır bi şekilde duvara yapıştırmıştı mesela onun da klasik takımı. Ben dedim boyalar mahvolmuş hatta duvar bile gitmiş. "Hıh ben öyle bitişik seviyorum" demişti.

Yok yok benim şımarasım var herhalde bugünlerde

Son düzenleme:

Karanfilce bende evlendim evleneli yani 12 yılda bir takım koltuk eskittim
eşim ben kızım misafir hep üstündeydik zaten çok iyi bişey de değildi
sonra iki çekyat aldım onlarda şuan küçük odamda duruyor
yatıya geleni onlarda yatırıyorum
salon takımım ve koltuklarım 4 yıllık hergün kullanıyorum salonumu
ayrı oturma odası mantığından nefret ederim
ben nerde oturursam misafirde orda oturacak
misafir için milyarlar döküp oda döşeyip en en büyük en şık odasını kullanmamazlık yapamam
başkası için yaşamaktır bu hiç bana göre değil
yatak odam vestiyerim falan hep 12 senelik ama yepyeni
çocukla eşya eskir eskimesine de öyle parça pinçikte olmaz
kızımda 10 yaşında ikinci oda takımı
ilki minnak bişeydi mecbur değiştirdik
tül perde halı değişirdim ama ihtiyacım oldukça bazen de canım istediği için
müsrifmiyim acep ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…