- 16 Eylül 2009
- 14.383
- 24.221
-
- Konu Sahibi karanfilce
- #10.281
Nazah hosgeldin canim,iyi olmana cok sevindim.Sevgili kızlar yazmıyorum diye sizleri unuttum sanmayın. İşlerim çok yoğundu bu aralar, evde de öyle yoğun gidiyor. Benim durumlar aynı. Konuşmuyorum konuşmakta istemiyor gönlüm. Onun dışında Allah'a çok şükür mutluyum. Huzurluyum. Çocuklarım , iş vs zaten yetiyor. Dün iş arkadaşlarımdan birinin düğünü vardı ona gittim. Bugün bir arkadaşımın nefes eğiitmi yaptıran bir yeri var ona gittim. Çok ilginç bir deneyim oldu. Birde akses bar diye söyleniyor ama nasıl yazılıyor bilemedim onu yaptırdım. Kızım arkadaşının yaşgününe gitmişti. Akşam saat 9'da ancak eve geldik.
Royem canım yazdıklarını okudum. İşallah eşin düzgün kararlar alır. Zamanında benim eşimde bu tür davranışlar içine girmiş ve iş kurmuştu. Herkesin ki bir olmaz biliyorum ama iş kurmak çok zor . Bizim için çok yıpratıcı bir dönem olmuştu. Allah hakkınızda hayırlsını versin.
Yok ya kızlar düşündüm de aman istemem ben kimseyi yanımda. Çünkü ben vıcık vıcık ilişleri sevmiyorum. Birine Bağımlı kalmak sürekli ay onu mu yapalım bunu mu yapalım sevmiyorum. Okulda bile her öğlen için birine Bağımlı olmak hiç Hoşuma gitmiyor.
karanfilce bana göre havalı değilim. Ama çevremdeki insanlar farklı düşünüyor benim için. Aynen söylediğin gibi. Güzel giyinmeye çalışırım. Geçen biri dedi ki koridorda öyle bir yürüyorsun ki herkes dönüp dönüp bakıyor. Sanki hayatında hiç dert taşa yok dedi.
Hizmetliden memura kadar herkese selam veririm. Oturur çaycı abla ile muhabbet ederim. Annem hep toprakla beraber ol der. Fakat sanırım görüntü olarak havalıyım azıcık. Ama içim öyle değil.
Aslında geztapoya sormak gerek. O facede GÖRDÜ beni.
Özelden adını Yazsana canım.bende göreyim face de seni
royem belki de böylesi daha iyi.
Ben hep "allahım kötü insanları uzaklaştır iyi insanları yaklaştır " diye dua ederim. Ve artık benden uzaklaşan insanlara üzülmüyorum. Rabbim duamı kabul ediyor diyorum. Benim bilmediğim bi sebebi vardır diyorum.
Belki de uzun Süreli paylaşımda bulunmamak daha iyi. Uzun bi tatil arada anlaşmazlığa ve küskünlüğe yol açabilir. Akşam gezmesi falan devam etse daha iyi sanki.[/Q
Dogru diyon,inanki bende hep sen gibi dua ederim ve Allahimin beni korudugunada inanirim.ama amasi var iste.soyle birsey var.kiskanc degilim,kimseye laf sokmam,kimseyi kucumsemem ama genede insanlar kaciyor bizden.Ben cogu insanin.menfaaatli iliski kurduguna inaniyorum.ye kurkum ye dunyasi....
Özelden adını Yazsana canım.
Özelden adını Yazsana canım.
Aaaaa sende mi ya...hocam çok havalısın
Biz eşimin ailesi ve kendi ailemle gittik zaman zaman bi yerlere. Eşim benim ailemin yanında çok şımarıyor o yüzden uzun zaman ve mesafeli yerlere kendi ailem ile gitmeme kararı aldım. Benim babam olsun kardeşlerim olsun her işe el atarlar eşim tembeldir ve beni deli eder
Piknikte filan babamla kardeşim yapar o kenardan baktıkça sinir oluyorum
Onun ailesiyle gittik mi eşim şımarmaz ve sıkıntı da çıkmaz
Zaten her işe ben de el atarım ve onun ailesi kalabalık olunca eşime iş düşmez ve keyfince tembellik yapar.
royem ben bir senedir falan psikoloğa gidiyorum. Başvurma sebebim işyerinde yaşadığım mobbing idi ama zamanla bu konulara da değindik. Eskiden ben insanlar beni sevsin diye o kadar parçalardarsım ki kendimi. Herkesin herşeyin de aradım sordum. Karşılığını görmeyince de çok üzülürdüm.
Bana 5 sevgi dili Kitabı'nı tavsiye etti. Aslında uygulasam faydasını göreceğim. Neyse bu bir yılda çok değiştim. Eskiden namaz konusunda gevşek davranırdım. Şimdi kaçırmamaya çalışıyorum. Kitap okumaya başladım. Daha çok spor yapmaya başladım. Ve onu bunu aramak mutlu etmek için harcadığım zamanlara acımaya başladım.
Psikolog bana sen kendini sevmiyormuşsun dedi. Kendini sevmeye başladın kendine yetmedi öğrendin dedi. Eskiden komşularım neden gelmiyor diye üzülürdüm Şümdi takmıyorum hiç. Kendimle vakit geçirmeyi daha çom seviyorum
Muhammet Bozdağ ın kitabı dimi bu
bikaç kitabını okumuştum etkili gerçekten
Papatya,bazen gorusecek insan bulanayinca,kendimi cok sorguluyorum.Arkadaslarimiz aman aman kafa dengibdegiller.ev ortami neysede,disarida illaki ,birseyler yapma konusunda anlasmazliklar oluyor.mesela tatil yapicaksam Ben ve esim ,kizim olmali,onun haricindeki Ekstra kisiler beni cok yorar.
Oyle zaman oluyor ki,akrabalarimdan bile davet ettiklerimiz turlu bahaneler buluyorlar.yakin zsmanda her cagirisimizda gelen insanlar,her davet edisimde bi bahane buldular.ve bende birdaha davet etmeme karari aldim.
Bazen dusunuyirumda bende mutlaka birsey var,bi insana herkes mu karsi olur arkadas?? Boyle hissediyom kendimi...