- 25 Mart 2010
- 4.015
- 3.921
- 49
-
- Konu Sahibi karanfilce
- #10.241
Canim benim cok sagol,o burda dogma buyume.gurbetlik celeb benim ama bunalima giden o.Canim benim cok destek oluyorum inanki ama bir turlu rahat olamiyor.Dukkan acicam,bu Boyle olmaz diyor ama,dukkan calustirmak hic kolay degil.kafa lazim,guc kuvvet lazim,para lazim.Bilmyorum,Ben calisirsam anca rahatlar.Tamam haklida aslinda,calisiyor calisiyor ay sonunda else avucta yok.ama birde kizimizi,iyi kotu kalmasada herseyin altindan kalkip kimseye muhtac olmayisimizi gornuyor....Royemim Allah insani bazen sinar yoklukla bazen evlatla bazen hastalikla...sabret kardesim sonu mutlaka ferah kapisidir Esinde bunalmistir onada soyle sabret askim butun erkeklerin durumu ayni tek sen degilsin falan diye.darlatma kalbini gurbet zor ozlemistir tr yi belki.Allah yardimcin olsun canim .
Çok güldürdün kız beni :)))gideyimde bdv ye bakayım bari
beynim yansın biraz
şöyleolup geleyim
Çok güldürdün kız beni :)))
Evet ya yaz geldimi kopmalar başlıyor :)
Geztapo hanım yok ortalarda olmadı evinibascam ev görmeye o olcak
Yapsam yaparım yani altı üstü bi buçuk saatimi alır
aaa tevafuk olmuş aynı şeyleri yazmışızBen nazahı özledim ve bir o kadar da merak ediyorum
Merhaba kızlar
Yarın için eşimle bi plan yaptık. Burada gezilecek yerler var. Ayyy hangi arkadaşımızı aradıysak uygun olmadılar. Ama bahaneler çok saçma. Program biraz ağır çocuk ( 6 yaşında) zorlanır diyen mi, biz dışarıda kahvaltıyı sevmiyoruz diyen mi ararsınız. . Bu yaşımıza gelmişiz hadin şuraya gidelim diyecek kafamıza göre takılacak arkadaş edinemedik. Yuhhhhh olsun bize...