Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

Papatya en güzeli seninki..
İnsanlarla ne kadar iç içe olursan o kadar çok dedikodu alıyor günaha giriyorsun.
Keşke hep hayr konuşsak..
Bugün sohbette duydum ki Hz Ebubekir ağzında taş taşırmış fazla konuşmayayım diye..
Düşün Hz Ebubekir..
Konuştu mu Hakk konuşan adam..

Biz ikiz miyiz acaba?? :) tamamiyla beni anlatmis gibisin.cok sukur kizimin hayatimiza dahil olmasiyla biraz daha iyiyim.sanirsam calusmaya baslarsam,tum zamanim dolu olacagindan gereksiz dusuncelerede kapilmam diye dusunuyorum.
Bu arada Ben de cok merak ettim seni :)

karanfilce r napıyo
büyük R
Hehe
Kendi halinde :)
Verdiğim ilacın dozu yüksek geldi dermişim :)
Şükür problem yok şimdilik.. Ama uyuyan dev gibi düşüneli.biz yine de :)
O değil de onun bi kankisi var ya o benle hiç konuşmuyor selam vermiyor sınıfları birleştirmemiz gerekti R geldi napalım birleştirelim mi diye soruyor ben de kankisinden için gelsin dedim gelmedi adam.
Ben R ye onca laf saydım ona noluyorsa R konuşuyor gayet iyi davranıyor o bi triplerde.
Çok da tınn

ciceklientari entariye falan gerek yok. Çok güzelsin sen. Yaşında küçük galiba. En azından bana göre.
royem birinin çocuğu öksürse on kere arardım. Şimdi hiç sallamıyorum artık.
Bugün de bşraz faceden etkilendim gerçekten. Sizinle yazışınca anladım kimseyi falan istemiyorum ben. Böyle az insanla mutluyum. Çok konulup dedikodu yaparak günaha girmek istemiyorum. karanfilce

iyi muhabbet döndü bura bu gece
toplanması gereken mutfağım ve salonumu görmezdem gelirsem çok güldüm bu akşam
Geçen hafta görümcem bizde kaldı kv ve kp İstanbul gezisi yaptılar.
Bugün kendimi görümcem gibi hissettim.
Bi elimde çay bi elimde telefon, haldır haldır yazışmalar, dünyayla irtibatı kesmeler..
Tıpkı bi ergen gibi

royem senin ailen türkiyedemi
gurbetteysen eğer biraz daha duygusal bakıyo olabilirsin
bazen öyle denk geldiğide oluyo
insan alıngan oluyo ne bileyim yaa
Benim ailemden kimse yok yanimda canim.Evet bazen cok yanliz kaldigim icin olaya duygusalda bakabikiyorum dogrudur.zaten calisan,cocuklu insanlar bu memlekette cok yogunlar.izin gunleri yada bos zamanlarindada aile on planda oluyor haliyle.Esimin ailesiyle aramiz iyi olsa belki bu kadar yanliz kalmazdik.ama onlarin icine girince daha cok bunaluma giriyordum ben.Boyle cok rahatim cok sukur.ama ailesizligi iliklerimizde hissediyoruz ikimizde.

Karanfice boynu bükük, karanfilce mahzun

Aslında eşinin ailesi iyi olsalardı kendini onların yanında da iyi hissedebilirdin çünkü kendi ailenin kadar olmasa da eşinin ailesi de baya yukarılarda oluyor arkadaşlara göre.
Ama bilirim ki kötü oldular mı da arkadaşın kötüsünden bile kötü olma kapasitesine sahip olurlar.

Yarın KV lere gitcez anakarada okuyan oğlan gelmiş güzel oluyor kendimi kötü hissetmiyorum.
Gecen bi arkadaşa gittik büyükkaynımlar da bize haber etmemiş kendinin de geleceğini(aslında kendisiyle aram iyi değildir aslında eskiye dayalı, muhtemelen arabayla onları almayalım diye haber etmediler, çok uzak sayılmayız ve ben zaten gelirleri zor yettiği için eşime biz onları alalım diye baskı yaptırırım bi yere giderken) neyse çocuklar da geldi kız boynuma bi sarılıyor ki sanki sıkmaktan boğacak.. Mesela o çocukları arkadaşlarımın çocuklarına göre daha çok seviyorum.
Geçen gecenin bir vakti görümcemhava alanına gittiçok korktum babasıgili almaya eşim de nöbetteydi.
Diyeceğim onları da sevebiliyorsun ama tabiiyi olmalılar onlar da..

Son düzenleme:
Cok dogru canim,diyorum ya,onlar iyi olsaydi bu kadar yanliz hissermezdik.kendimizi.amann bosver,anlatacak cok sey varda,konusmak istemiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…