- 1 Ocak 2015
- 366
- 581
-
- Konu Sahibi karanfilce
- #10.321
Olur canım neler kaynatsak acabaGel seni de atalım kazana kaynatalım kendini gizleyen üye
Saol canım nasılsın bu arada, epeydir görüşemedik.
Iyiyim çok şükür.Saol canım nasılsın bu arada, epeydir görüşemedik.
İyiyim çok şükür canım. Ben de haziran ortası gibi rahatlayacağım inşallah. Bir kongreye yayın yolladım, ona gidersem uzun bir izne ihtiyacım olacak o yüzden yazın pek izin kullanmadan oraya ayırmayı düşünüyorum. Yazın çalışma saatleri ve ortam çok rahat zaten biliyorsun.Iyiyim çok şükür.
Ramazanda biraz izin kullanabilmek için işlerimi bitirmeye çalışıyorum.
Sen nasılsın canım.
İyi geceler canımKızlar banamüsade..
Yatayım artık.
Çok daha erken yatcaktım sizleyken uykum kaçtı.
İyi oldu özlemişim.
Hepinizi çok seviyorum fıstıklar
ciceklientari entariye falan gerek yok. Çok güzelsin sen. Yaşında küçük galiba. En azından bana göre.
royem birinin çocuğu öksürse on kere arardım. Şimdi hiç sallamıyorum artık.
Bugün de bşraz faceden etkilendim gerçekten. Sizinle yazışınca anladım kimseyi falan istemiyorum ben. Böyle az insanla mutluyum. Çok konulup dedikodu yaparak günaha girmek istemiyorum.karanfilce
Cok Tesekkur ederim canim,aa oylemi.evet aslinda bende tahminler yurutiyorum cogu zaman olabilir yani :) sizde cok guzel bir ailesiniz,Allah saglik sihhat,guzel gunler gostersin insallah :)Günaydın kızlar
ciceklientari ne 34 mü
Kesinlikle çok daha küçük gösteriyorsun.
royem nedense ben hel senin kapalı olduğunu düşünmüştüm. Kızın çok tatlı maşallah. Seni de çok beğendim.
Herkese güzel bir gün dilerim.
Kuşluk Namazımı kılıp günün alışına bırakayım kendimi.
Karanfilcecim ilahi çok güldüm canım, yurtdışındaki toplu akrabalar ve royem bağlantısınaHayırlı sabahlar kızlarrr..
Bugün 8 buçukta uyandım. Eşim nöbette henüz gelmedi. Birazdan gelir. Yat karanfil dedim uyku depola haftaiçi lazım olur dedim 10 buçuga kadar yattım.
Royemi açık diye tahmin ediyordum ben de.. Ama çiçekli entariyi kapalı olabilir belki diye..
Ne garip değil mi birbirimizi görmeden de birbirimizi zayıf uzun kısa gibi kalıplara sokuyoruz sırf şu yazılarla :)
Mesela komik gelecek size ama şimdi royem yurt dışında ya, benim yurt dışındaki akrabaların hep toplu maşallah mesela royem gözümde hep balık etli canlanıyor