Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

Papatyacım arada saflığım bi anlamayacağım tutar benim.
Arkadaşlarım iyi bilirler..
Siz de arkadaşlarım olduğumuza göre zamanla siz de öğrenirsiniz

Iyiyim çok şükür.
Ramazanda biraz izin kullanabilmek için işlerimi bitirmeye çalışıyorum.
Sen nasılsın canım.
İyiyim çok şükür canım. Ben de haziran ortası gibi rahatlayacağım inşallah. Bir kongreye yayın yolladım, ona gidersem uzun bir izne ihtiyacım olacak o yüzden yazın pek izin kullanmadan oraya ayırmayı düşünüyorum. Yazın çalışma saatleri ve ortam çok rahat zaten biliyorsun.
Hayırlısı olsun inşallah diyorum, şu an net değil programımız.

Sağolasın canım
çok küçük değilim aslında temmuzda 34 olcam İnşallah

Günaydın mutlu pazarlar olsun herkese

Kızlar akşam müsade almadan çıkmak zorunda kaldım
o sebeple ilk günaydın benden gelsin

Dün bahsettiğim mutfak ve salonum hala aynı şekilde duruyo
kızım yanına çağırınca uyuyakalmışım bende
herkes uyurken toplamam gerek

Benden de günaydın.. Dün bütün gün evde olmayınca yapılacaklar listem uzadı. Ama kahvemi elime alıp, televizyon seyredesim var.. Keşke.. Ama yapamam. Bu hafta vereğim eğitim için biraz çalışmam gerek, yemek hazırlamam, çamaşır yıkamam, evi şöyle toplayım, çocuklara banyo yaptırmam .. Üff yazarken sıkıldım. Kızlar dünkü yaptırdığım akses bar baş ağrıma çok iyi geldi. Bir de nefes çalışması yapmıştık .. Acaba onun da etkisi olabilir mi bilmiyorum. Ama baş ağrım geçti çok şükür..

Günaydın kızlar
ciceklientari ne 34 mü

Kesinlikle çok daha küçük gösteriyorsun.

royem nedense ben hel senin kapalı olduğunu düşünmüştüm. Kızın çok tatlı maşallah. Seni de çok beğendim.
Herkese güzel bir gün dilerim.
Kuşluk Namazımı kılıp günün alışına bırakayım kendimi.

Cok Tesekkur ederim canim,aa oylemi.evet aslinda bende tahminler yurutiyorum cogu zaman olabilir yani :) sizde cok guzel bir ailesiniz,Allah saglik sihhat,guzel gunler gostersin insallah :)

Hayırlı sabahlar kızlarrr..
Bugün 8 buçukta uyandım. Eşim nöbette henüz gelmedi. Birazdan gelir. Yat karanfil dedim uyku depola haftaiçi lazım olur dedim 10 buçuga kadar yattım.
Royemi açık diye tahmin ediyordum ben de.. Ama çiçekli entariyi kapalı olabilir belki diye..
Ne garip değil mi birbirimizi görmeden de birbirimizi zayıf uzun kısa gibi kalıplara sokuyoruz sırf şu yazılarla :)
Mesela komik gelecek size ama şimdi royem yurt dışında ya, benim yurt dışındaki akrabaların hep toplu maşallah mesela royem gözümde hep balık etli canlanıyor

Karanfilcecim ilahi çok güldüm canım, yurtdışındaki toplu akrabalar ve royem bağlantısına Beyin çok garip birşeyler kodluyoruz kafamızda ve sonra buna benzer algılar oluşabiliyor istemsizce.
Beni nasıl düşündün canım şimdi merak ettim. Papatya kopya verebilir aslında ama sen çalışkan kızsın kopyasız de hele

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…