Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

Sevgili kızlar yazmıyorum diye sizleri unuttum sanmayın. İşlerim çok yoğundu bu aralar, evde de öyle yoğun gidiyor. Benim durumlar aynı. Konuşmuyorum konuşmakta istemiyor gönlüm. Onun dışında Allah'a çok şükür mutluyum. Huzurluyum. Çocuklarım , iş vs zaten yetiyor. Dün iş arkadaşlarımdan birinin düğünü vardı ona gittim. Bugün bir arkadaşımın nefes eğiitmi yaptıran bir yeri var ona gittim. Çok ilginç bir deneyim oldu. Birde akses bar diye söyleniyor ama nasıl yazılıyor bilemedim onu yaptırdım. Kızım arkadaşının yaşgününe gitmişti. Akşam saat 9'da ancak eve geldik.

Royem canım yazdıklarını okudum. İşallah eşin düzgün kararlar alır. Zamanında benim eşimde bu tür davranışlar içine girmiş ve iş kurmuştu. Herkesin ki bir olmaz biliyorum ama iş kurmak çok zor . Bizim için çok yıpratıcı bir dönem olmuştu. Allah hakkınızda hayırlsını versin.

iyi olmanıza sevindim nazah
habersiz bırakma bizi
Daha da iyi ol İnşallah
akses bar ne olaki ilk kez duydum ben

Merhaba kızlar
Yarın için eşimle bi plan yaptık. Burada gezilecek yerler var. Ayyy hangi arkadaşımızı aradıysak uygun olmadılar. Ama bahaneler çok saçma. Program biraz ağır çocuk ( 6 yaşında) zorlanır diyen mi, biz dışarıda kahvaltıyı sevmiyoruz diyen mi ararsınız. . Bu yaşımıza gelmişiz hadin şuraya gidelim diyecek kafamıza göre takılacak arkadaş edinemedik. Yuhhhhh olsun bize...
Bazen yalnız gezmek olmuyor insanın birileriyle gezesi geliyor dimi papatyacım.. Gerçi benim çok olur da senden böyle şeyler duymak ne biliyim güzel değişik geldi:KK22: ne biliyim cool takılıyosun gibi falandı işte:KK59:
Biliyor musun biz bigün tatilde kaldığımız otelde birileriyle tanıştık. Öyle iyi anlaştık ki anlatamam. Sabah havuz öğleden sonra gezmece..
Eşi polis her an izin alamıyor değilse yine onlarla tatil planı yapmak istiyoruz. Güzel oliyor ya..

ailece gidin boşver papatya
ben şunu anladım ki insan çekirdek ailesiyle kendi kendine yetmeyi öğrenecek
olmuyo öbür türlüsü zor oluyo
daha doğrusu bir oluyosa 3 olmuyo
Ben kafa dengimle gezmeyi çok daha fazla seviyorum.
Belki de esinle fazlaca başbaşa kalabildiğimiz içindir. Ne biliyim daha zevkli oluyor. Sadece umreye hacca karı koca gitcen :) tecrübe ile sabit tavsiye edilir. Ne kadar fazla insan o kadar fazla imtihan

Nazahcım iyiolmana sevindim kuzu..
Sarıl evlatlarına satıl gez dolaş...

Eşinden haber var mı hiç ? Durumunu zda değişiklik var mı

iyi olmanıza sevindim nazah
habersiz bırakma bizi
Daha da iyi ol İnşallah
akses bar ne olaki ilk kez duydum ben

Senin için google amcaya sordum..

"ACCESS BARS

Access Energy Transformation – Access Enerji Dönüştürme sistemi Amerika’da Gary Douglas tarafından geliştirilen dönüştürücü bir çalışmadır. Access bizi arzu ettiğimiz hayatı yaşamaktan alıkoyan alışkanlık, yargı ve kararları hızlıca, basitçe ve pratik şekilde değiştirebilmemiz için, bizlere her an kullanabileceğimiz araçlar sunar. BARS, Access’in başlangıç uygulamasıdır.

Access bilinci düşüncelerinizin, hislerinizin ve duygularınızın neden olduğu kutuplaşma, koşullanma ve hapsolma duygusundan kurtulmanız ile ilgilidir.

Başınızda işleyen ve yaşamınızın farklı yanlarına bağlı olan 32 enerji barı (çubuklar) vardır. Bu “Bars” tekniğini uygularken, temas ettiğiniz tüm noktaları çağırıyoruz.

Bu barlar şimdiye dek herhangi bir şey hakkında sahip olmuş olduğunuz tüm düşüncelerin, fikirlerin, tutumların, kararların ve inançların elektromanyetik bileşenlerini depolar.

Örneğin; önemli olduğunu düşündüğünüz, para ile ilgili sahip olduğunuz her düşünce, o düşüncenin enerjisi “para” adı verilen Bar’da saklanır.

Şifa, beden, kontrol, farkındalık, yaratıcılık, güç, yaşlanma, cinsellik ve para için Barlar vardır; 32 farklı bar vardır. Her Bar yaşamınızın o yanı veya alanına karşılık gelir.

Bir bara dokunduğunuzda, yaşamınızın o alanında veya o yanında kilitli kalmış enerjiyi temizlemeye başlarsınız. Bir diğer bara dokunarak, yalnızca ilk Bar’dan gelen sorunları ele almazsınız, ayrıca o ikinci Bar’da depolanmış “sorunların” temizliğine başlarsınız. Birbirleriyle ilişkili bu iki Bar hakkında tüm bakış açılarını temizlersiniz, üssel bir değişim sağlamış olursunuz." şeklinde devam ediyor.

Başımızın üstünde ki değişik noktalara dokunarak yapılan bir tür masaj diyebilirim. Ama rahatlatıcı etkisi oldu ben de

Sizleri ben de özledim. Takip ediyorum ama çok yazasım gelmiyor.

Özel hayatımda yaşadıklarım çok üzücü ve yıpratıcı. Ama bunları haketmediğimi düşündüğüm için kızgınlık öfke gibi duyguları çok yoğun yaşadım bir süre..Ama bu duyguların bana zarar verdiğini hissedince, eşimin yaptıklarını affetmem gerektiğine karar verdim kendi içimde.. Ama bu affetme onunla ilgili değil, yani kendim için. Bu duygular yaşam kalitemi etkilemeye başladı. Nefret ve kin bana göre duygular değil.

Onu düşüncelerimde affedebilirsem hayat bana daha güzel olacak. Bunun için uğraşıyorum. Yaşamımı aslında kolaylaştıran bir kişi olmadığını farketmem canımı ayrıca acıtıyor. Onsuz olmak hayatımı zorlaştırmadı. Evin ve çocukların sorumlulukları bakımından. Maddi anlamda hala çocuklara verdiği 10-15 Tl harçlık dışında bana bir faydası yok. Zaten beklentilerimi minumuma indirdim. Ya da çalışıyorum.
Geleceği yaşamıyorum, geçmişin üzerinde durmuyorum. Bugün benim için önemli olan.

Belki de esinle fazlaca başbaşa kalabildiğimiz içindir. Ne biliyim daha zevkli oluyor. Sadece umreye hacca karı koca gitcen :) tecrübe ile sabit tavsiye edilir. Ne kadar fazla insan o kadar fazla imtihan
gittinizmi karanfilce ne güzel
bizde nasip olursa 2018 e düşünüyoruz ama eşimin iki arkadaşı eşleri ve çocuklarıyla
:KK53::KK53::KK53::KK53:

Senin için google amcaya sordum..

"ACCESS BARS

Access Energy Transformation – Access Enerji Dönüştürme sistemi Amerika’da Gary Douglas tarafından geliştirilen dönüştürücü bir çalışmadır. Access bizi arzu ettiğimiz hayatı yaşamaktan alıkoyan alışkanlık, yargı ve kararları hızlıca, basitçe ve pratik şekilde değiştirebilmemiz için, bizlere her an kullanabileceğimiz araçlar sunar. BARS, Access’in başlangıç uygulamasıdır.

Access bilinci düşüncelerinizin, hislerinizin ve duygularınızın neden olduğu kutuplaşma, koşullanma ve hapsolma duygusundan kurtulmanız ile ilgilidir.

Başınızda işleyen ve yaşamınızın farklı yanlarına bağlı olan 32 enerji barı (çubuklar) vardır. Bu “Bars” tekniğini uygularken, temas ettiğiniz tüm noktaları çağırıyoruz.

Bu barlar şimdiye dek herhangi bir şey hakkında sahip olmuş olduğunuz tüm düşüncelerin, fikirlerin, tutumların, kararların ve inançların elektromanyetik bileşenlerini depolar.

Örneğin; önemli olduğunu düşündüğünüz, para ile ilgili sahip olduğunuz her düşünce, o düşüncenin enerjisi “para” adı verilen Bar’da saklanır.

Şifa, beden, kontrol, farkındalık, yaratıcılık, güç, yaşlanma, cinsellik ve para için Barlar vardır; 32 farklı bar vardır. Her Bar yaşamınızın o yanı veya alanına karşılık gelir.

Bir bara dokunduğunuzda, yaşamınızın o alanında veya o yanında kilitli kalmış enerjiyi temizlemeye başlarsınız. Bir diğer bara dokunarak, yalnızca ilk Bar’dan gelen sorunları ele almazsınız, ayrıca o ikinci Bar’da depolanmış “sorunların” temizliğine başlarsınız. Birbirleriyle ilişkili bu iki Bar hakkında tüm bakış açılarını temizlersiniz, üssel bir değişim sağlamış olursunuz." şeklinde devam ediyor.

Başımızın üstünde ki değişik noktalara dokunarak yapılan bir tür masaj diyebilirim. Ama rahatlatıcı etkisi oldu ben de

Sizleri ben de özledim. Takip ediyorum ama çok yazasım gelmiyor.

Özel hayatımda yaşadıklarım çok üzücü ve yıpratıcı. Ama bunları haketmediğimi düşündüğüm için kızgınlık öfke gibi duyguları çok yoğun yaşadım bir süre..Ama bu duyguların bana zarar verdiğini hissedince, eşimin yaptıklarını affetmem gerektiğine karar verdim kendi içimde.. Ama bu affetme onunla ilgili değil, yani kendim için. Bu duygular yaşam kalitemi etkilemeye başladı. Nefret ve kin bana göre duygular değil.

Onu düşüncelerimde affedebilirsem hayat bana daha güzel olacak. Bunun için uğraşıyorum. Yaşamımı aslında kolaylaştıran bir kişi olmadığını farketmem canımı ayrıca acıtıyor. Onsuz olmak hayatımı zorlaştırmadı. Evin ve çocukların sorumlulukları bakımından. Maddi anlamda hala çocuklara verdiği 10-15 Tl harçlık dışında bana bir faydası yok. Zaten beklentilerimi minumuma indirdim. Ya da çalışıyorum.
Geleceği yaşamıyorum, geçmişin üzerinde durmuyorum. Bugün benim için önemli olan.

faydasını gördüysen ne mutlu
benim kafaya bırak masajı çamaşır gibi çitileseler banamısın demem ben
zamanında dünyanın kişisel kitabınıda okudum kitabın kapağını kapadığım an
laa ne yazıyodu napcaktım ben diyodum
şu cem yılmazın huzur içimizde esprisi varya o geldi aklıma

Nazahcım olayı kapmışsın. Affetmek karşıdakini yüceltmez seni özgür bırakır.
İnşallah bunu uygulamaya da geçirebilirsin.
Allah yardımcın olsun canım

Nazahcım olayı kapmışsın. Affetmek karşıdakini yüceltmez seni özgür bırakır.
İnşallah bunu uygulamaya da geçirebilirsin.
Allah yardımcın olsun canım

Teşekkürler. Onunla hala konuşmuyorum. Henüz resmi bir başvurum benim de onun da yok. Duruyorum yerimde. Ama bu beklemek değil sadece kendimi dinlemek.

ailece gidin boşver papatya
ben şunu anladım ki insan çekirdek ailesiyle kendi kendine yetmeyi öğrenecek
olmuyo öbür türlüsü zor oluyo
daha doğrusu bir oluyosa 3 olmuyo

Bazen yalnız gezmek olmuyor insanın birileriyle gezesi geliyor dimi papatyacım.. Gerçi benim çok olur da senden böyle şeyler duymak ne biliyim güzel değişik geldi:KK22: ne biliyim cool takılıyosun gibi falandı işte:KK59:
Biliyor musun biz bigün tatilde kaldığımız otelde birileriyle tanıştık. Öyle iyi anlaştık ki anlatamam. Sabah havuz öğleden sonra gezmece..
Eşi polis her an izin alamıyor değilse yine onlarla tatil planı yapmak istiyoruz. Güzel oliyor ya..

Biz bundan yıllar önce bi aile ile tatile gittik. Daha doğrusu biz girmiştik. Onlar peşimize. Geldi. Maddi manevi mahvolduk. Elleri ceplerine girmedi. O zaman biz de çocuk yok. Onların aylık geliri bizimkinin 2-3 katı. Bu tecrübeden sonra hiç eksiklik duymadım.
Yıllarca hep kendimiz takıldık. Hiç şikayet etmedim.
Size yazdıktan sonra oturdum kendimi dinledim. Ben gerçekten yarın ya da başka bir tatilde yanımda başka bi aile istiyor muyum. Başka insanlara ayyy Şura'da mı yiyelim. Nasıl isterseniz siz bilirsiniz demek istiyor muyum. Hayır istemiyorum.
Ve buldum sebebini.
19 Mayıs tatili dolayısıyla insanlar orada burada. Faceden görüyorum ve sanırım oradan etkilendim.

Karanfilce cool derken canım.
Nazah çok sevindim dönmene ve mutlu olmana. Canım sen ne iş yapıyorsun. Bi de söylediğin bu şeyi nerden buldun. İstanbul'da mı yaşıyorsun.

Yok İstanbul'da değilim. Papatya.. Tatil konusuna gelince herkesle tatil yapılmaz dediğin gibi ama bir kafa dengi çift ile çok da güzel oluyor. Önemli olan anlaştığın insanlarla ve düşünceli insanlarla yolculuk yapmak

ben çocukların götürülmesi taraftarıyım zaten ama birkaç bayan bir araya gelince dedikodu kaçınılmaz oluyor. ibadetler ve toplanma açısından da tek başına yapınca sanki daha iyi gibi oluyor. eşlerin aynı odada olması da iyi. Kadınlar bi odada erkekler bi odada olunca da pek iyi olmuyormuş.
Biz 2012 de gitmiştik şükür.
Esimle free takıldık zaten benim yapımda biriyle tam bağ kurma yoktur herkesle muhabbet kurar herkesin masasına oturur herkesle tanışırım ama kanki olup hadi hep öğle namazına birlikte gidelim olmadım.
Bilmiyorum umrede free takılmak çok güzeldi. Gidiyordum dilediğim milletten bikadının yanına sokuluyordum gönlümce namaz kılabiliyordum. Aslında biraz bencillik de oluyor yaptığım ama..
Mesela kafilende yaşlılar varsa onları yanına alıp gitmek daha iyi ama nefse ağır geliyor işte.

Son düzenleme:
Karanfilce papatya
biz zaten ailece kırk akıl kırk fikir tipleriz
öylemi yapalım böylemi yapalım
onumu yiyelim bunumu yiyelim
orayamı gidelim burayamı gidelim
derken bi dördüncü beşinci kişinin fikrine sıra getiremeyizki
eşim umre için öyle düşünmüş ama olmaz o iş

Papatyacım kötü bi deneyim olmuş hakikaten.
Kafa dengi önemli işte o yüzden..
Cool derken havalı, karizma filan işte.. Seni hayal ederken üniversite hocaları canlanıyor otomatikman gözümde.. Elimde değil işte :)

Merhaba kızlar
Yarın için eşimle bi plan yaptık. Burada gezilecek yerler var. Ayyy hangi arkadaşımızı aradıysak uygun olmadılar. Ama bahaneler çok saçma. Program biraz ağır çocuk ( 6 yaşında) zorlanır diyen mi, biz dışarıda kahvaltıyı sevmiyoruz diyen mi ararsınız. . Bu yaşımıza gelmişiz hadin şuraya gidelim diyecek kafamıza göre takılacak arkadaş edinemedik. Yuhhhhh olsun bize...
Papatya,aynen valla.Bizdede durumlar ayni,kimle gorusmek istesek hep bir bahaneleri var,eve davet ederiz gelmek istemezler,disarida birseyler yapalim deriz baska isleri. Olur.su her daim ,gorusecek arkadaslari olanlara cok ozeniyorum.

İyi akşamlar kızlar.Meraklanmışınız sağolun hepiniz.Bu ev büyük işi bitmiyor.Yapmayıp salsam birikince altından hiç kalkamam .İşim olmadıgi zaman da eski komşularıma gidiyorum ,çarşıya pazara gidiyorum .Evin ihtiyacı hiç bitmiyor.Eve yakın çarşı yok dolayisıyla bir çıkıyorum bütün günüm geçiyor.Şikayetçi değilim hamdolsun evimden çok memnunum.Karanfilcem çık gel valla beklerim.Aklım sizde ama nete oturacak vakit kalmiyo çok.Önümüzdeki hafta full misafirle geçecek Allah yardımcım olsun.İşte böyle.Bu topiği çok seviyorum.Bir süre ara versemde döner dolaşır gelirim yine.Hiçbir topiğe bu kadar uzun süre takılmamıştım çünkü.

X