@karafilce hadi geçmiş olsun,sonucu iyi gelir inşallah
kızlar ya ne hayatlar var
geçen hafta salı günü bizim evin sokağında bir çocuğa çarptım,daha doğrusu çocuk bana çarptı yandan..küçük ablasıyla birlikte hastaneye götürdük,sonra annesi de geldi hastaneye üzücü bir sebeple tanışmış olduk aileyle..ikidir de çocuğu ziyarete gidiyoruz evlerine..pek durumları yok gibi geldi bize,camlarda sadece güneşlik var.ilk gittiğimizde anne yoktu evde kızlarla biraz konuşup çıktık.dün bidaha gittik anneyle konuşma fırsatımız oldu..kocası uzakta madende çalışıyormuş,başka bir yerden alacaklılardan kaçıp bizim oraya gelmişler..adam
40 gündür eve gelemiyormuş,düşünün çocuğu kaza yaptı hala yok,haftaya ancak gelecekmiş.kadın biryerde
temizlik yapıyor çalışıyor,büyük kızı da çalışıyor.bir kızı lisede benim çarptığım çocuk da ortaokulda..
biz ordayken büyük kızın üstünde hafif dekolteli kısa bir elbise vardı,annesi fotoğraf çekilmeniz bittiyse tamam üstünü değiştir artık dedi,kız değiştirmicem ben bu şekilde kendimi mutlu hissediyorum diye tersledi annesini.
sonra anne kıza çayı demle dedi.ben çayın yerini bilmiyorum ki diyor kız.19 yaşındaymış bu arada
biri daha gelecekmiş bizden sonra kadın bulgur ıslatmış kısır yapın dedi.ayy kısır mı iğrençç,midem bulandı
dedi.kadın pilav yaparız madem diye lafı değiştirdi..
kıza o kadar gıcık oldum ağzının ortasına bitane vurasım geldi.anneyi de bi görseniz nasıl rica minnet konuşuyor kızla..kadın tek başına ev geçindirmeye çalışıyor,üstelik 3 çocukla da uğraşıyor.belli epey zor durumda.o kadar üzüldüm ki haline anlatamam..onun için birşey yapmak istiyorum ama yanlış anlaşılmaktan korkuyorum..neler yapabilirim sizce.?