- Konu Sahibi karanfilce
-
- #9.581
Bende ayni duygular icindeyim canım kalp kalbe karsı..ohh çok sevindim canım...:)Ayrıca da çook teşk.lerimi arz ederim benim için yazdıkların için:))Bil mukabele canım.. aynen bende seni çok sevdim.. diyorum ya hep seni kendime çookk benzetiyorum:))
İnsallah bozdurmak zorunda kalmazsıntrlelli hosgeldin canim,buralarda olmana sevindim,yerin belli oluyor bunu bil.nazah,hersey ustuste geliyor gibi gorunsede,bu gunlerde gececek insallah.
Birikim namina hic birsey yok,hatta eksideyiz ve daha odenmesi gereken faturalar var.kotu gun icin,kenarda duran ceyreklerim var onlari bozdursammi diye dusunuyorum,off sinir oluyorum bu duruma.Daha yeme icme benzini saymiyorum bile,bunaldim.o yuzden pek yazasimda gelmiyor.
Bu topigin cok gerilerde olmasına, aktif olunmamasina icim el vermiyo bilinsin istedim.
Bende birikim yok bi 400tl var kenarda baskada bisi yok.
Neler yaptım saadede gelim.
Bu topigin aksine paraları baydım bol bol
Bulasik mak degistirdim.
Camasır makinesini degistirdim.
Arzum 2000w supurgesini aldım.
Oglumu dershaneye yeni sezon icin kayit yaptırdım
Bir suru mamalar yapıp misafir agırladım.
Oglumun odasının yerini degistirip temizlik yapıp kendimi mutlu ettim.
Az yedim, cok yurudum, yeni kitaba basladım.
DestekcimKIZLARIMCANLARIM i cok sevdim ekurim oldu Allah razı olsun.
Bu topikte guzel insanlar tanidim
Acınıza uzulup mutlulugunuzla sevindim
Bol bol muzik dinledim
Tatil planlarina basladik
Eksik listeleri yaptım.
Eski ayıkladım,kuculen giysiler, sevmediklerim,gereksizler, ise yaramayanlar..
Ve en önemlisi psikolog seanslarına basladım
Günes dogdu, icime icime yuzume yuzume vurdu
Isındım
Sıcak mevsimlerin hatunuyum ben soguklar sizlerin olsun.:)
Birikimsiz kalmasın buralar,kalmamalı yani
Dunde kalmamalı en son tarih her yeni gun yeni saatler yeni umutlar olmalı..
Gokkusagi tadında bisiler karaladım size..
Merak eden arkadaslar ölmedim yani hala nefes alıyorum.
Sagolun.. Varolun.
HosbuldumHoşgeldin canım burası sensiz olmaz
Aldıkların hayırlı olsun güle güle kullan
İste bende boyle yapmak istiyorumLelli hoşgeldin
Güle güle kullan aldıklarını
Nişanı falan da salla gitsin. Biz Eşinle işimize gelene gidiyoruz gelmeyene gitmiyoruz. Zaten memleket 2-3 saat uzaktayız.
Oğluşuna da sana da çok geçmiş olsun canım.. bu aralar salgın var..herkes nasibini alıyor salgından..Mobilya işinede çok sevdinim.. Boşuna dememişler kul sıkışmayınca hzıır yetişmez diye.. Rabbim ev alana da evlenenede yardım ediyor gerçekten..Allah kolaylıklar versin.Günaydın hanımlar.Hepinize sağlıklı,huzurlu,hayırlı günler.Günlerdir dışarı koştur içerinin işlerine koştur bittim artık.Bugün vücudum isyanda.Birde geceleride öksürük mesaisindeyiz emir hasta çocuğum öksürükten içi dışına çıktı.Her zaman aynı oluyor yaa önce bogazim yanıyor diyor ertesi gün burun tıkanıyor ateş yok ondan sonra 3-4 gün sonra öksürük başlıyor.İki hafta geçmiyor .Artık çocuk öhö deyince aklim çıkıyor.Durum bu.Eşimin çocukluk arkadaşı burda mobilya imaltçısıymış.Kapı girişine vestiyer siparişi verdik.Biz tabii öderiz neyse diye düsünüyoduk.Ne kadar ısrar ettiysek fiyatını söylemedi.Biz onu sadece laminantçı sanıyoduk.Sanki beleşçi gibimi olduk dedim eşime o da ben onlâ hesaplaşırım dedi.Sonracıma tepe home da acayip indirim vardı 2000 liraya yatak oda takımı aldık.Ben kapısından bile geçmezdim hiç zenginlerin yeri bura diye.Nasip işte. Şu an sadece nakliye için para kaldı sıfırlanmış oldu böylece.Bakalım burasıda hayırlısınla kiraya verilirse düze çıkıcaz inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?