• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

Bir de başka bir öğretmen uyarıp bırakabilir. Kızım sonuçta iyi bir öğrenci. Yani telefon desen özelliği olmayan bir telefon. Yani daha ne. Bu kadar saçmalık yanında bir de bunu yapan dayı kızı.

Bu topigin cok gerilerde olmasına, aktif olunmamasina icim el vermiyo bilinsin istedim.

Bende birikim yok bi 400tl var kenarda baskada bisi yok.

Neler yaptım saadede gelim.
Bu topigin aksine paraları baydım bol bol

Bulasik mak degistirdim.
Camasır makinesini degistirdim.
Arzum 2000w supurgesini aldım.
Oglumu dershaneye yeni sezon icin kayit yaptırdım
Bir suru mamalar yapıp misafir agırladım.
Oglumun odasının yerini degistirip temizlik yapıp kendimi mutlu ettim.
Az yedim, cok yurudum, yeni kitaba basladım.
Destekcim KIZLARIMCANLARIM KIZLARIMCANLARIM i cok sevdim ekurim oldu Allah razı olsun.
Bu topikte guzel insanlar tanidim
Acınıza uzulup mutlulugunuzla sevindim
Bol bol muzik dinledim
Tatil planlarina basladik
Eksik listeleri yaptım.
Eski ayıkladım,kuculen giysiler, sevmediklerim,gereksizler, ise yaramayanlar..

Ve en önemlisi psikolog seanslarına basladım

Günes dogdu, icime icime yuzume yuzume vurdu
Isındım

Sıcak mevsimlerin hatunuyum ben soguklar sizlerin olsun.:)

Birikimsiz kalmasın buralar,kalmamalı yani
Dunde kalmamalı en son tarih her yeni gun yeni saatler yeni umutlar olmalı..

Gokkusagi tadında bisiler karaladım size..
Merak eden arkadaslar ölmedim yani hala nefes alıyorum.
Sagolun.. Varolun.

ohh çok sevindim canım...:)Ayrıca da çook teşk.lerimi arz ederim benim için yazdıkların için:))Bil mukabele canım.. aynen bende seni çok sevdim.. diyorum ya hep seni kendime çookk benzetiyorum:))

trlelli hosgeldin canim,buralarda olmana sevindim,yerin belli oluyor bunu bil.nazah,hersey ustuste geliyor gibi gorunsede,bu gunlerde gececek insallah.
Birikim namina hic birsey yok,hatta eksideyiz ve daha odenmesi gereken faturalar var.kotu gun icin,kenarda duran ceyreklerim var onlari bozdursammi diye dusunuyorum,off sinir oluyorum bu duruma.Daha yeme icme benzini saymiyorum bile,bunaldim.o yuzden pek yazasimda gelmiyor.

trlelli hosgeldin canim,buralarda olmana sevindim,yerin belli oluyor bunu bil.nazah,hersey ustuste geliyor gibi gorunsede,bu gunlerde gececek insallah.
Birikim namina hic birsey yok,hatta eksideyiz ve daha odenmesi gereken faturalar var.kotu gun icin,kenarda duran ceyreklerim var onlari bozdursammi diye dusunuyorum,off sinir oluyorum bu duruma.Daha yeme icme benzini saymiyorum bile,bunaldim.o yuzden pek yazasimda gelmiyor.
İnsallah bozdurmak zorunda kalmazsın
İyisin dimi? Toparlandın

Nazahcım, Dediklerin doğru iyi öğrenci bilinir, olan olmuş üzme artık kendini.
İnşallah bir daha tekrar etmez.
Trlelli hoşgeldin canım. Hah şöyle.
Buradaki her bir üyenin ayrı bi değeri var.
hepimiz insanda insanın olduğu yerde herşey olur. Ben ne senin ne civenin gitmesine razı değilim.
Bu arada ben de çok alış veriş yaptım ama öyle yorgunum ki günlerdir hiç bişey Anlatamadım size.
Az önce geldik dışardan hem işletmeleri gezdim hem alış veriş yaptık. Makrodan balık aldım bi sürü dolaba stoklamak üzere.
5 TL te şık bi kısakollu bluz aldım. Adidas olduğunu düşündüğüm eşofman altları gelmiş yine 2 tane ondan aldım.
Yazılılar başladı, nisanın ortasında nişan var velhasıl karanfilce yorgun karanfilce uykusuzz

Kızlar dugun faslı acılmısken bisi sorim size
Benim halamın kizi evlencek mayista nisani var.
Bende pek haz etmem kendisinden ama neticede halamin kizi
Ben nisanimi evde yapmistim aile arasinds halam 20tl takmis:). (Saka gibi ya benim baba tarafim. Annem soyledi ben dikkat etmedim)
Ama.kizlari e oglu hic bisi takmadilar.
Simdi annem altin takcak
Ben ne takcam ya

Onlar gibi 20tl takamam ya ayip.50-100 de inanin hiiiic icim istemiyo yani takmak istemiyorum sevmedigimden galiba
O parayla kendime esofman alirim:).
Takmasam ayip olur

Napcami sasirdim
Gidesim bile yok inanin
Hani hala-dayi cocugu olmasak gitmicem.
Sozune gitmedim mesela.

Bir de cocukdan ayriliyo barisiyo nisanda atarsa para gitti bosa

Bu topigin cok gerilerde olmasına, aktif olunmamasina icim el vermiyo bilinsin istedim.

Bende birikim yok bi 400tl var kenarda baskada bisi yok.

Neler yaptım saadede gelim.
Bu topigin aksine paraları baydım bol bol

Bulasik mak degistirdim.
Camasır makinesini degistirdim.
Arzum 2000w supurgesini aldım.
Oglumu dershaneye yeni sezon icin kayit yaptırdım
Bir suru mamalar yapıp misafir agırladım.
Oglumun odasının yerini degistirip temizlik yapıp kendimi mutlu ettim.
Az yedim, cok yurudum, yeni kitaba basladım.
Destekcim KIZLARIMCANLARIM KIZLARIMCANLARIM i cok sevdim ekurim oldu Allah razı olsun.
Bu topikte guzel insanlar tanidim
Acınıza uzulup mutlulugunuzla sevindim
Bol bol muzik dinledim
Tatil planlarina basladik
Eksik listeleri yaptım.
Eski ayıkladım,kuculen giysiler, sevmediklerim,gereksizler, ise yaramayanlar..

Ve en önemlisi psikolog seanslarına basladım

Günes dogdu, icime icime yuzume yuzume vurdu
Isındım

Sıcak mevsimlerin hatunuyum ben soguklar sizlerin olsun.:)

Birikimsiz kalmasın buralar,kalmamalı yani
Dunde kalmamalı en son tarih her yeni gun yeni saatler yeni umutlar olmalı..

Gokkusagi tadında bisiler karaladım size..
Merak eden arkadaslar ölmedim yani hala nefes alıyorum.
Sagolun.. Varolun.

Hoşgeldin canım burası sensiz olmaz
Aldıkların hayırlı olsun güle güle kullan

Lelli hoşgeldin
Güle güle kullan aldıklarını
Nişanı falan da salla gitsin. Biz Eşinle işimize gelene gidiyoruz gelmeyene gitmiyoruz. Zaten memleket 2-3 saat uzaktayız.

Lelli hoşgeldin
Güle güle kullan aldıklarını
Nişanı falan da salla gitsin. Biz Eşinle işimize gelene gidiyoruz gelmeyene gitmiyoruz. Zaten memleket 2-3 saat uzaktayız.
İste bende boyle yapmak istiyorum
İstedigim tam da bu kafa.

Ama ayyy niye gelmedinn?
Sende biseye gelmiyosun?
Ayyy kuzenin ama !
Aa niye yoktun?

Bu lafları dinlemekden nefret ediyorum

Sozune gitmedim diye aa bi sen yoktun dediler.

Kızın burnu bir karıs havada
İsi dusunce arıyo beni
Birde bu semte tasincak
Hiiiic bulastirmak istemiyorum
Bunlara taksan laf ederler,takmasan laf ederler,gitsen aa geldi sunu giymis gitmesen gelmedi

Bunun abisinin dugunune gittik
Bunun abiside buda bana dugunumde hic bisi takmadi ben yine ceyrek taktim
Dugun sahil kenarina yakin bi yerdydi cocugu anneme birakip esimle gittik teknede balik yedik.
Bi donduk dugun bitmisti.
:KK48::KK48:

Onlara cok bile
Bunda da mi oyle yapsak ki :cool:

Lellicim annem 7 babam 9 kardeş.
Eşimin annesi 5, öz babası 5 üvey babası 10 kardeş.zaten istesek de yetişemeyiz biz.
Ben bazı kuzenlerimi sokakta görsem tanımam
Çocuklarını eşlerini hiç bilmediğim kuzenlerim var benim.
Ama bazıları ile de Yazları tatile gideriz.
Üvey kp in bazı kardeşlerini hiç görmedim. Çok da lazım değil gerçi.
Ben çok sallamıyorum. Yazın zaten kuş kadar iznim var. O düğün bu nişan koşamam.
Ne derlerse desinler
Hiç takmıyorum ben
Gerçi bana da ara sıra laf sokuyorlar
Geçen bi kuzen aradı.
Parayı çok kazanınca unuttun bizi dedi
Tövbeeeee
Sanki eskiden onlardan para alırmışım gibi
He he dedim kapattım

Sende çok takılma olduğu kadar....

Hayırlı sabahlar...
Kızlar bir de benim cepte buraya yazacakken çok zorlanıyorum.bazen yazmıyor bazen de yazıyorum cevapla tuşu calışmıyor çok sinir bozucu.

Günaydın hanımlar.Hepinize sağlıklı,huzurlu,hayırlı günler.Günlerdir dışarı koştur içerinin işlerine koştur bittim artık.Bugün vücudum isyanda.Birde geceleride öksürük mesaisindeyiz emir hasta çocuğum öksürükten içi dışına çıktı.Her zaman aynı oluyor yaa önce bogazim yanıyor diyor ertesi gün burun tıkanıyor ateş yok ondan sonra 3-4 gün sonra öksürük başlıyor.İki hafta geçmiyor .Artık çocuk öhö deyince aklim çıkıyor.Durum bu.Eşimin çocukluk arkadaşı burda mobilya imaltçısıymış.Kapı girişine vestiyer siparişi verdik.Biz tabii öderiz neyse diye düsünüyoduk.Ne kadar ısrar ettiysek fiyatını söylemedi.Biz onu sadece laminantçı sanıyoduk.Sanki beleşçi gibimi olduk dedim eşime o da ben onlâ hesaplaşırım dedi.Sonracıma tepe home da acayip indirim vardı 2000 liraya yatak oda takımı aldık.Ben kapısından bile geçmezdim hiç zenginlerin yeri bura diye.Nasip işte. Şu an sadece nakliye için para kaldı sıfırlanmış oldu böylece.Bakalım burasıda hayırlısınla kiraya verilirse düze çıkıcaz inşallah.

Günaydın hanımlar.Hepinize sağlıklı,huzurlu,hayırlı günler.Günlerdir dışarı koştur içerinin işlerine koştur bittim artık.Bugün vücudum isyanda.Birde geceleride öksürük mesaisindeyiz emir hasta çocuğum öksürükten içi dışına çıktı.Her zaman aynı oluyor yaa önce bogazim yanıyor diyor ertesi gün burun tıkanıyor ateş yok ondan sonra 3-4 gün sonra öksürük başlıyor.İki hafta geçmiyor .Artık çocuk öhö deyince aklim çıkıyor.Durum bu.Eşimin çocukluk arkadaşı burda mobilya imaltçısıymış.Kapı girişine vestiyer siparişi verdik.Biz tabii öderiz neyse diye düsünüyoduk.Ne kadar ısrar ettiysek fiyatını söylemedi.Biz onu sadece laminantçı sanıyoduk.Sanki beleşçi gibimi olduk dedim eşime o da ben onlâ hesaplaşırım dedi.Sonracıma tepe home da acayip indirim vardı 2000 liraya yatak oda takımı aldık.Ben kapısından bile geçmezdim hiç zenginlerin yeri bura diye.Nasip işte. Şu an sadece nakliye için para kaldı sıfırlanmış oldu böylece.Bakalım burasıda hayırlısınla kiraya verilirse düze çıkıcaz inşallah.
Oğluşuna da sana da çok geçmiş olsun canım.. bu aralar salgın var..herkes nasibini alıyor salgından..Mobilya işinede çok sevdinim.. Boşuna dememişler kul sıkışmayınca hzıır yetişmez diye.. Rabbim ev alana da evlenenede yardım ediyor gerçekten..Allah kolaylıklar versin.

Back