- 16 Eylül 2009
- 14.383
- 24.221
- 398
- Konu Sahibi karanfilce
- #9.601
geztapo çok geçmiş olsun canım.
vestiyerini ve yatak odanı güle güle kullan
vestiyerini ve yatak odanı güle güle kullan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkürler canlarım.Rabbim yardım ediyor.Darısı isteyen herkesin başına inşallah.
Geztapo eve girerken ev ayakkabisi al.altina adimizi yaz bak bakalim hangiimizin ki siliniyoBende çok sevindim geztopucum ya darısıada ini bizlere olur.. ayağını iyi sürü taşınırken bizleride dua da unutma hemi:))
aminnn inş yaa.. inşşş...:)Çok teşekkürler canlarım.Rabbim yardım ediyor.Darısı isteyen herkesin başına inşallah.
kıs bak çok iyi aklı ettin sen:)geztapocum lelelinin değibi gibi yapsene:)ayakkabının altına ismimizi yazıversene gari:)Geztapo eve girerken ev ayakkabisi al.altina adimizi yaz bak bakalim hangiimizin ki siliniyo
ucuna yaz orasi cabuk asınıyo
Ekürim aklıma bahh sen
Benim adım mıh gibi kalır ya bahtsız bedeviyim benkıs bak çok iyi aklı ettin sen:)geztapocum lelelinin değibi gibi yapsene:)ayakkabının altına ismimizi yazıversene gari:)
bakalım kim önce yeni (ev)lenecek:)kihhkihh:))akıla bak hele:)
ama kesin benim silinmez buna adım gibi eminim:))
benimde kalır canım benimde senden farkım yok.. ama sen öyle düşünme bence.. en kötü kiradaki evini satsan oturacğın yeni güzel bir ev alabilrisn bence .. senin umudun var.. benim o da yok.. adama diyorum satalım başka ev alalım yoookkkbeni bu ev mezara götürürBenim adımım mıh gibi kalır ya bahtsız bedeviyim ben
Satarimda k.v varken burdan cikamam kibenimde kalır canım benimde senden farkım yok.. ama sen öyle düşünme bence.. en kötü kiradaki evini satsan oturacğın yeni güzel bir ev alabilrisn bence .. senin umudun var.. benim o da yok.. adama diyorum satalım başka ev alalım yoookkkbeni bu ev mezara götürür
hee sende ondan dolayımı gidemiyorsun canım başka yereSatarimda k.v varken burdan cikamam ki
Evime gelir yine diye kımıldayamıyorum bi yere burda curuyup gitcem ya.
Aynen cnm oglumun evi diye geliyo diger eve burasi benim ya gelemiyohee sende ondan dolayımı gidemiyorsun canım başka yere
of yaa Rabbim yüzümüzü güldürür inş..Rabbim büyük ..
Allah büyük hiç ummadık anda ne umutlar doğar üzülme sen..!!Aynen cnm oglumun evi diye geliyo diger eve burasi benim ya gelemiyo
Yani gelmez, gelemez izin vermem buna
Benim.sebep bu
O olmasa cıkıcam
Diger evimde fena degil biraz tadilat ister
Ama sattiririm da suan oyle bekliyorum.
Nezaman cıkarım kim bilir
İnsallah cnm dua edelimAllah büyük hiç ummadık anda ne umutlar doğar üzülme sen..!!
amin inş aminnnnnn....Allahtan ümit kesilmesmiş.İnsallah cnm dua edelim
Kulun kula duası kabul olurmus
Senin o bebek suratına krem mi lazımmıs bakimKızlar,nerelerdesiniz yahu ??
tr_lelli hoşgeldin yufka yürekli arkadaşım ,çok sevindim seni görünce
ben bugün bissürü para bayıldım da geldim..
ori..me den sipariş vermiştim yüz kremi,göz kremi,deodorant onlar gelmiş,onları aldım 25 tl evde bir sürü bakım ürünüm var ama çook hevesim var böyle şeylere aldıkça alasım geliyor
ilacım bitmişti onu yazdırdım,epeydir eczaneye gitmiyordum muayene ücretlerim birikmiş, bir tane de multivitamin aldım hepsine 80 tl bayıldım
kuaför işimi hallettim orda 13 tl bayıldım
3 saatte toplam 118 tl bayıldım da döndüm..
bu hafta a101 e kek kalıbıyla,saklama kabı gelmiş..ikisinden de yok evde,yokluğunu pek hissetmiyorum ama lazım olur diyorum hem renkleri de cezbediyor iş çıkışı uğrarsam biraz da oraya bayılırım bugün bütün alışveriş ihtiyacımı gideririm..kilomdan dolayı kıyafet alamıyorum buaralar,kendimi böyle şeylere veriyorum