• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

Bakın bunlar. Yakından daha da harika. Zigon takımı da çok güzel.
image-1.jpg
image-2.jpg
image-3.jpg

Yeni evde TV ünitesi ihtiyaç olabilir. Daha uygun bi marka dabu tarz modellerden bulursam alırım belki.

Canım çok güzeller bunlar hatta bunun yatak odasına da bakmıştım ben.Fakat ben genel olarak tv ünitesini yer ziyanı olarak görüyorum bir türlü sevemedim.

Canım çok güzeller bunlar hatta bunun yatak odasına da bakmıştım ben.Fakat ben genel olarak tv ünitesini yer ziyanı olarak görüyorum bir türlü sevemedim.
Canım bunlar kapaklı ya bizim oturma odası çok dağılır. Ivırı zıvırı kaldırmaz mı sence?

Hmm sağol canım zaten ben mağazada onu gördüm ve çok beğendim.
Benim klasik takımın da TV sehbası var ama onu kapalı balkonda depolama alanı olarak ya da mutfak dolaplarının rengine boyayıp kreme yani mutfakta kullanayım diyorum. Mutfak dolabı da çok az bizim yeni evde.

@karanfilcem almadım henuz
Esim oturma odasinida degiselim diyo
Aldigim yeni takima uymaz diye almadim henuz
Orta sehpami kullanmiyodum onu duvara cekip onun uzerine koyduk idare ediyorum simdilik.

Ben bugun zuccaciyeye gittim
Cay bardagi takımı, kase 6'lı,su bardagı 6'lı aldim
36tl tuttu
Esimde cok begendi
Tabak alıcam birazda alsaydın dedi esim
Begenemedim ya
45 tl de markette harcadim
30tl oglusun okula verilcek album yapmislar

Oyhh gitti paralar

Bardaklarimi seviyorum gidip gidip

İstikbal marka nevresim takımları nasıl sizce kızlar?
Açılışa özel 39 ve 49 TL olcakmış. Şu normal takımlar?
Lellicim güle güle kullan.

Güle güle kullan lellicim
Ben de a101 den 3 adet Kapaklı borcam aldım. 22.5 verdim.
İstikbal marka nevresim takımları nasıl sizce kızlar?
Açılışa özel 39 ve 49 TL olcakmış. Şu normal takımlar?
Lellicim güle güle kullan.
@geztapom diger sayfada kaldi senin yazin alintiyi beceremedim ordan

Sagolun kizlar
Cagri/semtte de cerezlik vardi belki gormussunuzdur 5tl
Ondanda aldim ama ben kahvaltı tabagi olarak kullaniyorum

Biz esinle buna baktik
Ama magzasinda mi var yoksa internetten mi sadece satiyolar bilmiyorum gidip bakmam lazim

209tl
Eki Görüntüle 1478836
Hmm çok uygunmuş fiyatı. Renk hariç alt model benim beğendiğimle aynı.
Neyse eve geçeceğimiz zaman bi kesinleşsin de..
Benim önceden araştırma yapabilmek için tek avantajım evin modelini mobilyaların rengini biliyor olmam. Aynı sitede birçok arkadaşım oturuyor. Geçen yine gittik bi arkadaşa. Evini alıcı gözle bi güzel inceliyorum :)

hayırlı cumalar kızlar..

tr_lelli tr_lelli benim tv ünitem senin attığına çok benziyor..bence kullanışsız..alt çekmeceleri haricinde hiçbir toparlayıcı özelliği yok.
benimki bu
bellona-duvar-tipi-tv-unitesi-modelleri-xmodellericom-her.jpg

şimdiki aklım olsa alttaki gibi alırdım.ama tabii benim vitrinim,konsolum yok o yüzden böyle birşey isterdim.sizin varsa o kadar da farketmez bence..

Monet%20Compact%20Tv%20Unitesi%20(2)(1).jpg

dün a101 e eşimle gittik. işaretlediklerimden aldık 31 tl verdik..ama epey işime yarayacak şeyler inşallah
bu hafta hep evdeydik,buzluğu boşaltmaya başladım yavaş yavaş..
hafta sonu kv yolları gözüktü yine bana ama önümüzdeki hafta sonu temizliğe başlıcam inşallah..zorlu bir maraton beni bekliyor :rolleyes::rolleyes:

Eklentiler

• f39e055a-deed-4ca3-b866-f31b6cee7585.jpg
    f39e055a-deed-4ca3-b866-f31b6cee7585.jpg
    167,7 KB · Görüntüleme: 116
hayırlı cumalar kızlar..

tr_lelli tr_lelli benim tv ünitem senin attığına çok benziyor..bence kullanışsız..alt çekmeceleri haricinde hiçbir toparlayıcı özelliği yok.
benimki bu
bellona-duvar-tipi-tv-unitesi-modelleri-xmodellericom-her.jpg

şimdiki aklım olsa alttaki gibi alırdım.ama tabii benim vitrinim,konsolum yok o yüzden böyle birşey isterdim.sizin varsa o kadar da farketmez bence..

Monet%20Compact%20Tv%20Unitesi%20(2)(1).jpg
dün a101 e eşimle gittik. işaretlediklerimden aldık 31 tl verdik..ama epey işime yarayacak şeyler inşallah
bu hafta hep evdeydik,buzluğu boşaltmaya başladım yavaş yavaş..
hafta sonu kv yolları gözüktü yine bana ama önümüzdeki hafta sonu temizliğe başlıcam inşallah..zorlu bir maraton beni bekliyor :rolleyes::rolleyes:
Benim burasi 2+1 ve salon degil oturma odasi var kucuk baya
Koltuk takimi sigiyo bide unite sigar bos duvarim var.
İste koltuk degisirsem ona gore alicam yaz bi gelsin
Su tv ve camasir mak. Borclari yarilansin alicaz sanirim

Koltuk takimi bunu alicam alirsak
Ona uygun unite bulurum her turlu.

unnamed (4).jpg

4bin kusur fiyati

Aldiklarini gule gule kullan cnm;)

Günaydın hayırlı cumalar hanımlar.Kayahan vefat etmiş gençliğim onun şarkılarıyla geçti.Üzüldüm Allah rahmet eylesin.Bugün sosyete pazarı var bizim burda oraya gittim.Evde giyecek hiçbişeyim kalmamıştı.50 lira harcadım bluz aldım pijama filan aldım .İyi oldu epey giyerim artık.Şimdi de arkadaşım gelicek çaya onu bekliyorum.Bana tv ünitesi eskinin büyük vitrinleri gibi geliyor sevemiyorum bitürlü.Duvara monte etmek ya da konsolun üstüne koymak ya da arka parçası vitrini mitrini olmayıp yalnızca tv sehbası gibi olanlar mantıklı geliyor.Lelli koyduğun resimdeki koltuklar çok rahat .görmüştum bellona galiba.

Ben de sürgü kapılı gardrop aldım ayakucunda bir kişi geçecek yer kalıyor y.odam ince uzun bir dikdörtgen evin tek kusuru bence.Aman herşeyin bir çözümü bulunuyor işte.
canım benım yatakodamda oyle. Hatta gecerken hep ayagımı carpıyordum yer dar oldugu ıcın. yatak basının ustunden devam eden dolap yaptırdım acayıp ferahladı odam. Sımdılık aklım olsa ılk etapta yaptırırdım tasındıgımızda

Back