- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
- Konu Sahibi karanfilce
- #9.621
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bunlar kapaklı ya bizim oturma odası çok dağılır. Ivırı zıvırı kaldırmaz mı sence?Canım çok güzeller bunlar hatta bunun yatak odasına da bakmıştım ben.Fakat ben genel olarak tv ünitesini yer ziyanı olarak görüyorum bir türlü sevemedim.
². Resimdeki güzel arka parçası ve gümüslüğü olmasın anca iş canım yaa.Bakın bunlar. Yakından daha da harika. Zigon takımı da çok güzel.
Eki Görüntüle 1478618
Eki Görüntüle 1478631
Eki Görüntüle 1478633
Yeni evde TV ünitesi ihtiyaç olabilir. Daha uygun bi marka dabu tarz modellerden bulursam alırım belki.
Güle güle kullan lellicim
Ben de a101 den 3 adet Kapaklı borcam aldım. 22.5 verdim.
@geztapom diger sayfada kaldi senin yazin alintiyi beceremedim ordanİstikbal marka nevresim takımları nasıl sizce kızlar?
Açılışa özel 39 ve 49 TL olcakmış. Şu normal takımlar?
Lellicim güle güle kullan.
Hmm çok uygunmuş fiyatı. Renk hariç alt model benim beğendiğimle aynı.Biz esinle buna baktik
Ama magzasinda mi var yoksa internetten mi sadece satiyolar bilmiyorum gidip bakmam lazim
209tl
Eki Görüntüle 1478836
hayırlı cumalar kızlar..
tr_lelli benim tv ünitem senin attığına çok benziyor..bence kullanışsız..alt çekmeceleri haricinde hiçbir toparlayıcı özelliği yok.
benimki bu
şimdiki aklım olsa alttaki gibi alırdım.ama tabii benim vitrinim,konsolum yok o yüzden böyle birşey isterdim.sizin varsa o kadar da farketmez bence..
Benim burasi 2+1 ve salon degil oturma odasi var kucuk bayadün a101 e eşimle gittik. işaretlediklerimden aldık 31 tl verdik..ama epey işime yarayacak şeyler inşallah
bu hafta hep evdeydik,buzluğu boşaltmaya başladım yavaş yavaş..
hafta sonu kv yolları gözüktü yine bana ama önümüzdeki hafta sonu temizliğe başlıcam inşallah..zorlu bir maraton beni bekliyor
canım benım yatakodamda oyle. Hatta gecerken hep ayagımı carpıyordum yer dar oldugu ıcın. yatak basının ustunden devam eden dolap yaptırdım acayıp ferahladı odam. Sımdılık aklım olsa ılk etapta yaptırırdım tasındıgımızdaBen de sürgü kapılı gardrop aldım ayakucunda bir kişi geçecek yer kalıyor y.odam ince uzun bir dikdörtgen evin tek kusuru bence.Aman herşeyin bir çözümü bulunuyor işte.