- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
- Konu Sahibi karanfilce
-
- #9.541
Canım sen de yazınca anladım ki demek ki içinde bazı eksiklikleri insanlar bu gibi şeylerle tolere etmeye çalışıyor.Karanfilcecim ben böyle şeyleri duyunca çok snirleniyorum elimde değil. Y ne zannediyor bu kızlar kendini yok 16 tane bohça gelmişmiş. Herşey tüllere kurdelalara sarılacakmışmış. Ayıp ya dediğin gibi prenses zannediyorlar kendilerini. Genel olarak konuşuorum lütfen canım yanlış anlama sizin geline özgü demiyorum. Ben böyle baba evinde bişey görmediği halde prenses pozlarına girenlere cidden sinir oluyorum.
Ya benim ailemin durumu iyiydi, kendim gayet güzel bir mesleğe sahibim ama bu kızların istediğinin 10 da birini istemedim hatta hiçbir şey istemedim. Yuhhh mu desem çüş mü desem bilemedim bu zihniyetteki kızlara bilemiyorum.
Güle güle güzel günlerde giy canım, fotosunu çek de koysana kombinin.Canım sen de yazınca anladım ki demek ki içinde bazı eksiklikleri insanlar bu gibi şeylerle tolere etmeye çalışıyor.
Bugün 10 tl te altın sarısı abiye çanta ve 25 TL ye ayakkabı aldım.
Hem güzeller hem de çok ucuz bi yerden denk getirdim.
Şala 50 verdim acımam ama bir gece elimde süs diye tutcağım şeye de acırım.
Hem de çok güzel bi kombin oldu görseniz :)
Canım kardeşim alıyor ben bisey diyince tepki veriyor.Papatya .!.:karanfilce bu durumun birinci sebebi bence internet. Çünkü millet olarak halçak. de şey yarıştırır olduk. Biz evlendiğimizde Ven hiç bilmezdim hangi arkadaşıma ne alınmış. Çünkü bağlarımız yoktu. Şümdi facebook whatsap maşallah herkes herkesin herşeyini biliyor.
Ama tabi ki bu sizi. Geline bunları yapma Hakk'ını vermez. Millete hava atacak diye size eziyet etmesi hiç hoş değil. Bu duruma boyun eğmeyin canım. Biz bu kadar yapabiliyoruz diyin Çıkın. Benim kardeşim çok zengin bi aileye gelin gitti. Hiç böyle şeyler istemedik biz.
Buraya koyamam da belki özelden atarım canım.Güle güle güzel günlerde giy canım, fotosunu çek de koysana kombinin.
hehehe sen de koy sanal ortamalrı birbirine kat, bu elbiseyi ne renk görüyorsunuz diyeBuraya koyamam da belki özelden atarım canım.
Resimde rengini vermiyor ama teyze kızıma göndercektim değişik.çıkıyo renkler
Su meşhur elbise gibi
Face denen olay herkesi biribirine ,imrendirir hale getirdi..ınanın bizim nişanlı arkadaş nişanlısının aldığı cıkolataları aldığı hediyeleri kutularına hatta faturalarına kadar nerdeyse paylaşıyor...eee bazı ınsanlarda tabıki hevesleniyor...ben bile bana hiç bunlar olmadı diyorum birde gençleri duşunun...kurban bayramında gönderilen koc bile balonlarla süslenmiş...kurbanın boynuzuna altınlar takılmış...her an her sanıye bunları paylaşıyor...
Mış gibi yaşayanlar olayına katılıyorum canım, görgüsüzlükten başka birşey değil.suefsan Face olayı hiç bizim halkımızagöre değil.
Nerdeyse wc yi bile paylaşacak durumda insanlar.
Pazar sabahları kahvaltı sofraları falan.
Ne oluyor nedir bu anlamıyorum ben.
Psikoloğum "mış"gini yaşayanların yeri facebook dedi bana.
Insanlar kendileri için değilde foto çekip paylaşmak için yapıyor artık herşeyi.
Ne olur bizim genç insanımız bu gidişle
Biri evlenir çocuğu olur bunları paylaşmasını Anlıyorum. Hem insanlatın birbirinden haberi oluyor.Mış gibi yaşayanlar olayına katılıyorum canım, görgüsüzlükten başka birşey değil.
Face denen olay herkesi biribirine ,imrendirir hale getirdi..ınanın bizim nişanlı arkadaş nişanlısının aldığı cıkolataları aldığı hediyeleri kutularına hatta faturalarına kadar nerdeyse paylaşıyor...eee bazı ınsanlarda tabıki hevesleniyor...ben bile bana hiç bunlar olmadı diyorum birde gençleri duşunun...kurban bayramında gönderilen koc bile balonlarla süslenmiş...kurbanın boynuzuna altınlar takılmış...her an her sanıye bunları paylaşıyor...
Hani hep bedavaya gitmişiz diyoruz ya yok anam yok artık diyorum ki üstümüze para verimişiz.
Yufka yürekli karanfilce sen ne tatlı görümcesin öyleKızlar dediğiniz gibi face ne kadar çok çeliyor insanların aklını.
Az önce facede klip gördüm, tezgahtar kız düğün klibi çekiyorsa özenti o kadar sarmış ki her yeri.
Bi yandan da kıyamıyom gelin kıza bi zaman gelince de kızıyorum.
Bizden geçti çoğu şeyi saçma bulmamız normal ama o daha yeni hevesli ne biliyim ya.
Bu arada gelin kızı gönderdik evine.
Baya alışmışım yaff
Kesinlikle canım fena bir organizasyon sektörü var. Gösterişi seven bir toplumuzkaranfilce artık herşey çok abartılı.
Doğumlar sünnetler diş buğdayları. Düğünler nişanlar....Resmen sektör olmuş bunlar. Heves etmesi normal ama herşeyi de dengede tutmak gerek.
Allah kavuştursun bu arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?