- 1 Ocak 2015
- 366
- 581
- 108
- Konu Sahibi karanfilce
-
- #9.521
Yeşil ve altın sarısı çok yakışıyor. Sana da yakışacağına eminim canım.Kızlar bugün 50 liraya ipek şal aldım nişan için.
Elbisem var önceden şifon onu giycem.
Altın sarısı şalım. Altına da altın rengi ayakkabı alayın diyorum abiye tarzı. Ama onu yeraltı çarsısı gibi yerlerden uygun fiyata almayı düşünüyorum. Elbisem de su yeşili.
Geztapocum demişsin ya bu kadarı oldu gerisi de olur, hah işte tam da oGünaydın kızlaarrr ...Bu saatlerin değişmesi hiç iyi olmadı.Uyumuş kalmışız emirin dersanede sınavı vardı usta gelmiş öbür eve kapıda kalmış bir telaşla fırladık.Saat 10 olmuş hemencik anlamadım gitti.Yoruluyoruz artık yaşlandık hanım diyo bizimki.Dün biraz mobilyacı gezdik acaba bir takım koltuk alabilirmiyiz diye.Hesabımıza göre ( daha ekstra çıkmazsa) 1500 lira kalcak gibi duruyor paradan.Yani evin abonelikleri şofbeniydi taşınma parasıydi filan için 10 bin vermişlerdi bizimkiler.Bizde kısabildiğimiz kadar kısmaya çalışıyoruz işte.Ama koltuk takimları çok pahalı.Karanfilce kardeşin için gezersen görceksin aman Allahim .şimdilik bekleyelim dedim bende bir yerlreselim bütün harcamalar belli olsun ondan sonra dedim.Öyle bir fikrimiz oldu en azından.Bu ev üç odaydı o ev dört oda sayılır 20 metrekare balkonu var camlı olunca bir oda oluyor.Boş kalsın bazi yerler neolcakki diyorum.Adam benden hevesli doldurmaya heryeri.Delik büyük yama küçük işte.Bu kadar olduya geriside olur inşallah .
Karanfilcecim ben böyle şeyleri duyunca çok snirleniyorum elimde değil. Yahu ne zannediyor bu kızlar kendini yok 16 tane bohça gelmişmiş. Herşey tüllere kurdelalara sarılacakmışmış. Ayıp ya dediğin gibi prenses zannediyorlar kendilerini. Genel olarak konuşuorum lütfen canım yanlış anlama sizin geline özgü demiyorum. Ben böyle baba evinde bişey görmediği halde prenses pozlarına girenlere cidden sinir oluyorum.Geztapom,
Ben gelinlerle pek takılmıyorum.
Bana fenalık geliyor.
Bazı aldıkları şeyler öyle saçma geliyor ki.
Yazık kardeşime üzülüyorum.
Bu ev kızları kendini prenses Diana zannediyor. Alcağımız herşeyi süsleyip tülleyecekmişiz. Arkadaşına 16 bohça gelmiş.
Misal süslü sandık aldık ya onu da tüle sarıp kurdela ile süsleyecelmişiz. Hiç bir şey ama hiç bi şey poşette olmayacakmış. Bu yaptıklarımız tam bile değilmiş daha neler yapanlar varmış.
Ya ben kendimi mehmet ağanın sarı kızı gibi hissetmeye başladım.
Bi bohça hariç hepsi poşetteydi. Daha nelere nelerrr
Bizlerin niye o kadar özgüveni yoktu anlamıyorum. Oysa ki nasıl ısrarla istenmiştik başta.
Sevimlim sen demiştim ya herşeyi eşim aldığı için ben en az yaptırdım diye.
Bu kız hoc mi düşünmüyor kendini üstelik kardeşim de özel sektörde.
Çoğu saçma şeyleri almak yerine 3-5 kuruş kenara koysalar ya.
Basen kısmı çok geniş nişan elbisesi bulamıyoruz. Öyle güzel elbiseler var ki 300 civarı. Onca elbiseden sadece üzerine bi tane olmuş 500 TL ona verecekler sanırım.
Hem büyük sandık hem de küçük süslü ikili sandık takımından alcakmışız. Şimdi kimse almıyor ki dekorasyon sayfalarında tahta büyük sandık hiç görmedim. Evler küçük nereye sığdırcak. Bu hatun eski yeni ne adet varsa hepsi olsun diyor.
Kardeşim yok o çok saçma almıyoruz diyemiyor.
Hani hep bedavaya gitmişiz diyoruz ya yok anam yok artık diyorum ki üstümüze para verimişiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?