• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

Ahh o kendide diyo ben gider gelirim diye de ben cesaret edemiyorum.Pışman olmaktan korkuyorum.Birde ne kadar çok ev bakarsak o kadar kafam karışacak .Nasıl karar vercem .Mesela bu dediğime karar versek hemen atlamışmı oluruz oyyhhh az derdim vardı da..Rabbim yardımcım olsun.

Geztapo içine sineni al bence. Sonuçta bak bak bitmez. Zamanla planları mutfağı banyosu kafanda karışır kalır.
Sonuçta her evin çok beşendiğin ya da beğenmediğin Yönleri olacak.

Geztapo içine sineni al bence. Sonuçta bak bak bitmez. Zamanla planları mutfağı banyosu kafanda karışır kalır.
Sonuçta her evin çok beşendiğin ya da beğenmediğin Yönleri olacak.

Evet canım yaa bu hafta sonu eşimle semtimizi altüst edeceğiz bakalım .Biraz alternatifleri değerlendircez.eğer burda olursa oğlanın düzeni bozulmuycak .işte belimizi büken o.

Ben bugun evimi sildim burnuma miss gibi tmizlik kokulari geldikce mutlu oldum
Oglusum erken uyudu bugun bende uyucam hazır kuzu uyumusken
Kremlendim bi guzelde
Yarin kuzunun veli toplantisi var

@karanfilcem senin kolonyala buyuk boydur belki
Mandalinalisini surdum simdi bi bakim diye aromasi cok hos ben incirli gormustum.ama.pahaliydi alamamistim incirlisine bakicam bide

Markette hepsini acip kokladim kizda bana bakiyo napiyorum diye

İncirlisk varmiydi acaba arkalarda yarin bakicam yine

Ucuz ve sevdigim bisi bulunca cok abatiyorum ben civkii cikariyorum yahu
Gider 2daha alirim bu huyumu sevmiyorum vur deyince öldurmekdeyimi cuk oturuyo

Geztapo cnm bencede hemen acele karar vermeyin.. Ama hakkatende fiyatlar ne kadar uygunmus orada...Benim burada oturdugum yerde evler uctuu.. marmaray yaplidi ya cokk fark rtti..Kirada olanlara Rabbim yardim rtsin ya.. Eennn begenmedigin evler eski binalar bile kiralari olmus 900-1000 arasi.. Soyle eli yuzu duzgub bir ev olanlarda 1500 civari":(Senin adina cok sevindim..Rabbim icine sindirecegin bir ev versin ins.. Dua et cnm bizlerede birgun bizde hayallerimize kavusalim:(

Lellicim benkmde ayni oyle bir huyum var..uygun fiyata begendigim bisey olursa stok yaparim nrrdeyse:(bazende fiyorum ammaann yasadigim kadar daha omrum olacskmi..Para tutacagim birikim yapacagim diye hayat akipp gidiyor....Yasim oldu 40 ...Rabbim ins hayirlisiyla bizlerede istedigimiz gibi sevecegimiz bir ev nadip edrt jnss.. Yoksa cok sikildim ben artik ya.. Yoruldumm..

selam canlar,daha gecmisi okuyamadan hemen yaziverim dedim,hepiniz iyisiniz insallah.Dogumgunu kutlamasini atlattik cok sukur,cok yoruldum ama degdi,guzel gecti cok sukur,ahh birde kuzucugum uykusunu alip,neseli olsaydi daha iyi olurdu.Koca aileden iki kisi anca geldi,oda zar zor,biraz oturup hemen kactilar.Gerisi hep arkadaslarimdi,ev biraz cok grultulu kalabalikti.simdi kizim o kadar xorgunki sabaha kadar deliksiz uyur insallah,tabi bende cok yoruldum,dun geceden basladim hazirliklara.Aksam .kurabiye,pogoca gibi seyleri yaptim,kizimin pastasini kendim yapim dedim,tabi acemi oldugum icin pekte istedigim gibi olmadi.zaten herkes yemek yedigi icin,pastaya yerde kalmadi.zaten bebisim kucuk ya anlanadi bile kuzucuk :)aksam cocuksuz arkadaslarimizla yedik bizde pastamizi,adet yerini bulsun di mi ?
Iste Boyle,cok yorgun ve guzel bir gun daha bitti.ne garip,tamda bugun,hastanedeki o bekleyislerim,o hallerim aklima geldi.sahi ben De kizimla beraber yeniden dogmustum o gun.neler neler yasayipta geldik bu gune ve kimbilir daha neler gorup yasiyacagiz.Allahim iyi insanlarla karsilastirsin Insallah,saglik sihhat versin herkesin evladina.Tum evlat isteyenlerede,mis kokulu bebisler versin Insallah.....

@royemim minnamizin yeni yasi ona saglik,mutluluk,bereket getirsin
Annecigine babacigina hayirli evlat olsun
Kuzula buyuyo ömür geciyo

L lisa en son kalın olan mor güzel

KIZLARIMCANLARIM KIZLARIMCANLARIM amin canım
Olur benim teyzem eski bir evin giris katinda otruyodu(annemlerin babannesinin eviydi buyuk teyzem babannesine bakmis onla kalmis)
Uzun birinin kafasi carpardi belki 1+1di
O evde 4cocuk buyuttu sayilir
Eski minik sonra babanne dede öldu teyzeme arsa verdiler enistemde gemici parasini biriktrdi bina yapti arsaya uskudrdanda 2ev daha aldi

Yani olmıcak bisi yok calisip biriktirip tevekkul etcez
Elimizden geleni yapicaz

Ben cok hirs yapmiyorum cunku kira vermiyorum ve kirada evim var
İstiyorum tabiki yeni bir ev son dizayn 1.sinif iscilik vs
Ama cok hırsdan korkuyorum ben

Gercekten samimi soyluyorum dublex evlermis, cok nezih sitede pahali sasali evler beni geriyo
1.sinif iscilik yeni yapı yalıtımlı guney cephe 3+1 bana yeter
Bir de yazlik hayalim var ama onu pek dusunmuyorum annemin memleketinden istiyorum cunku orda evler ucuz o alinamicak bisi degil
Zamani var, annemede dusecek bir arsa var,Rabbim.ömur verirse ilerki yaslarda istiyorum

45-50bine deniz kenari evler
Ama önceligim o degil

Bir de esimi borca sokmak istiyorum
Evide bu yuzden kafasina sokuyorum
Aldigi parayi yemesin tutmaz elinde
Benim bileziklerim vs haric kenarda hic parası yok

Allah gönlümüze göre verir canım insAllah

Günaydın herkese ...şimdi taşınma lafı çıktıya iş yapasım da gelmiyo.ev aldı başını gidiyo.süpürmem lazım.bugün evdeyim .Sulu köfte yapcam.oğlumun mırın kırın etmeden yediği tek yemek.Ahh ahh ne olacak benim bu tez canlılığım.Hemen olsun herşey istiyorum.Onca yıl bekledim de kara görününce sabredemez oldum.Lelli, karanfilce,sevimli ,royem Allah hepimizin gönlüne göre ev versin.pardon beyza arkadaşımıza ,staya da tabii...

selamlar herkesee.. lellicim sağol canım.. inş Rabbim büyük .. Benimde öyle lüksde gözüm yok..kendimize yetecek kadar olsun..temiz olsun.. temiz bir semtte olsun istediğim bu sadece.. çoook lüksde değilim bende.. geztapocum hakllsın.. ama iş netleştiği için heyecanlnan gayet normal canım.. İnş tez vakittee istediğin eve kavuşursun canım..
Royemcim kuzunun doğum günün kutlu olsun canım..

geldim işe....
hem işim var. hem de üzerimde bi rehavet var. çalışasım gelmiyor hiç bu aralar.
benim oğlan çok yemek seçiyor. delirecem artık ya.
bu aralar eskiden yediği şeyleri de yemiyor.
erken doğmuş düşük kilolu bi çocuktu. iyice zayıf çelimisz bir şey oldu .

Back