- 27 Şubat 2008
- 9.940
- 12.714
- 823
- Konu Sahibi karanfilce
- #8.261
Yemekten geldim..Çok yedim yaa.. ben neden diyet yapamyorummm..Açlığa tahammülüm yokoruç dışında kendime hakim olamıyoum.. hele bu ara iştahım dahada arttı..oyoyyy
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
peki dediğim gibi mi olur normalde o?Canım ben çok severim kabak çiçeği dolmasını.
Çiçeği bulmak zor. Babannem çok yapardı. Uzun zamandır yemedik.
Keşke annene verseydin o yabancı sayılmaz üstelik eskiler daha çok sever onu.
Merhaba kızlar
Bugun 3 dersim vardi
Gittim geldim
Oğlum uyuyor
Haftaya.ders programımiz degiscek inşallah
Ben de bu dönem bazi kararlar aldim
Sabah namazina gereken özeni göstermeye caliscam
Kalkmiyorum epeydir
Haftada 100 sayfa kitap okuycam
Günde en az iki sayfa kuran
Yeni bi elişi başladım büyük kaynim icin çarşaf takımı
Ondan belli bi miktar yapcam her gün
Başka da diğer rutin işler
tr_lelli sabahki mesajin etkiledi beni
Günlerdir zaten bu konuyu düşünüyorum
Ben hep çocuktan önceki rahat hayatimin hayaliyle yaşıyordum
Oğlan 1.5 yaşlık olduktan sonra da hep gelecek güzel günleri düşledim
Oğlan büyüyecek ben rahat edicem vs.
Ama baktım ki o anı yasayamiyorum
Zaman geçiyor
Eşim diyor ki "mutlu olmak rahat olmak demek ddegil"
Evet haklı
7.siniflarda da bununla ilgili bi konu vardi bu hafta
Belki de az önce aldığım kararlarda bu kendime gelmişligim etkili oldu
Kitapta diyor ki zaman bir dolu dizgin at gibi geçip gidiyor...
Sabah namazı benim de yaram hiç aaçmıyalım o konuyu.sevimli canım dönem ortasında ya da son senede oğlanın okulunu değiştirmemin nasıl etkileri olur bir fikir versen canım
Teşekkürler geztapo, haftasonu çok yoğundum onun yorgunluğunu hala atamadım, inşallah daha çok yazmaya çalışacağımSen nerelerdesin bakiyim bizi alıştırdın gelmeyince ariyoz bak
slm kızlar..Sabah namazına bir ara bende kalkamıyordum.. sonra silkelendim bir kendime geldim..Alışınca gayette kalkılıyor o saatte.. vücut alışıyor.. Hatta bazen saat çalmadan kalkıyorum.. Ama eşim kalkmıyor .. ona üzülüyorum açıkcası.. bir ara kalkıyordu.. bu ara hiç kalkmıyor.. yeterli özeni göstermiyor.. buda beni çok üzüyorBüyük kızımda maalesef çok soğuk namaza.. hep başlıyor bırakıyor..Hep dua ediyorum Rabbim içlerine versin diye.. eşim normalde kılıyor ama 4 vakit. sabah namazı yok .. İnsan kılına çok rahatlıyor aslında.. hafifliyor resmen..
Papatya canım aynen bende ya geçmişte yaşıyorum ya gelecek hayalleri kuruyorum .. anı yaşamıyorum hiçHep bir gelecek endişesi içindeyim nedenseÇocuklarımı nasıl geleceğini hazırlayacağım ne olacak ne edecekoff.. anı yaşasak belkide dahada mutlu olacağız ama.. işte yapabilsem bir
senin gibi olan çok var canım...Bu geçmişte veya gelecekte yaşama olayı tam da benim genel halet-i ruhiyem.
Ya şöyle şöyle olsaydı diye taaa yıllar öncesine gidiyorum.
Ya da gelecekle ilgili hayaller kuruyorum. anı yaşayamadığımın farkındaydım zaten ama benim gibi olan çok yoktur diyordum.
S sevimsiz_25 bizde ev almak için eminevim düşünüyoruz ama nedense bir türlü güvenemiyoruz..sanki sistemin bir tarafında hile hurda var gibi geliyor.sen gözlemini anlatır mısın?