• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

geldim işe....
hem işim var. hem de üzerimde bi rehavet var. çalışasım gelmiyor hiç bu aralar.
benim oğlan çok yemek seçiyor. delirecem artık ya.
bu aralar eskiden yediği şeyleri de yemiyor.
erken doğmuş düşük kilolu bi çocuktu. iyice zayıf çelimisz bir şey oldu .

Papatyacım ne yapsak bu oğlanları biraz açmı bıraksak kı ?valla şaştım ne pişirceğimi yaa..

geldim işe....
hem işim var. hem de üzerimde bi rehavet var. çalışasım gelmiyor hiç bu aralar.
benim oğlan çok yemek seçiyor. delirecem artık ya.
bu aralar eskiden yediği şeyleri de yemiyor.
erken doğmuş düşük kilolu bi çocuktu. iyice zayıf çelimisz bir şey oldu .
Allah kolaylık versin canım yaa.. yemeyen çocuk çok zor bilirm.. ben büyük kızım çok seçerdi.. halada öyle .. Öyle geldi öyle gidiyor..Çok zor çok..

Bu cocuklarin yemek secmeceleri bitmiyo

@geztapom heycanlanmak, telase etmek hakkın canım.hak.ettin tadını cıkar simdi
Tatlı telase onlar
Yakın olsam sana yardım bile ederdim

Kızlar bu kv olayından sonra sanki oglumda servisle donmek istemiyo gibi algıladım
Havalar ısınınca sen mi gelsen?
Bugun gidicem ya toplantiya sen servisin orda bekle beni falan diyo
Cocukda etkilendi sanırım
Davranislarindaki samimiyetsizligi cocugum bile algilamis
Bi de biz goturelim.seni derlerse diye korkuyo ne dicem ben diyo
Göturemezler annecim adanan abin vermiyo kimseye dedim(servis sorumlusu)
Yasak velinin haberi olmadan olmaz dedim

Servisle gitmeyi cok seven cocuk bi de bu.
Bugun cikista orda olcam diye bi sevindi

Ya servisten almak istemiyorum surda 3ay kaldi zaten haziranin parasini pesin aldilar kafadan

Ben yazliga oncelik verip gidip tum yaz kafami dinlesem diyorum bi de
Esimde naparsa yapsin
3ay herkesten herseyden uzak hayali bi guzelll
Ben oraya hayranim asigim dönerken hep icim burkuluyo camura yatiyorum bi kacc gün dahaa diye diye..

Belki bu kacma isteklerimin altindaki bu insanlardan kacmaktir

Papatyacım ne yapsak bu oğlanları biraz açmı bıraksak kı ?valla şaştım ne pişirceğimi yaa..
ben de öyle. eskiden sabahları yumurta kaşar falan yerdi. şimdi onu da bıraktı. valla evdeki bayandan utanıyorum. yemeyi öğretememiş bu papatya hanım diyordur.

lelli cim etkilenmiş olması normal. senh servis şoförüne sıkı sıkı tembih etsen. bunu da oğluna anlatırsan hatta o söylerse belki kendini güvende hisseder.

Beyzacım başağrısının hafifi bile zor bilirim.Beni bitek başağrısı yatırır.Bide çalışıyosun Allah güç ve irade versin .
Sağol canım.. aynen acayip bir ağrı.. şuan biraz olsun hafifledi şükür..Çalışan kadın olmak zor ama ben eve çok sıkılıyoum.. bana çalışmak iyi geliyo..
Lellicim hakllsın canım.. bi huzur vermiyorlar dimi.. çocukda haklı ..onlarda fakediyo herşeyi .. kimden sevgi göüyolarsa çocuklarda oraya daha meyilli oluyor.. benimkilde babannelerine soğukdular.. zaten çokda görmediklerinden.. ama Anneannelerine olsun dedelerine olsun çok bağlılar..çok severler. hele küçüğümüz dede hastası resmen::=)Bence sen gene onu kandırmaya bak.. hem servisin parasınıda peşine vermişsin.. daha kış da bitmedi hem. zor olur senin içinde.. daha yağmur soğuk bitmez..Yazlığınız nerdeki.. benimde annemlerin köyde evleri vqr.. çalışmadan önce yazları giderdim 1 aya yakın kalırdım.. çok iyi gelridi banada çocukjlarada.. ama şimdi çok gidemiyoum.. bu yıl izin hakkım olucak inş.. 1 hftasını gene orada geçimeyi düşünüyorum bende..bakalım artık hayırlısı inş..

Lelli benimki şu ya...
Hem mandalinalıymış hem de büyükmüş. Akşam uykum vardı ya kafam basmamış hiç.
Screenshot_2015-02-25-10-36-50-1.png

Sağol canım.. aynen acayip bir ağrı.. şuan biraz olsun hafifledi şükür..Çalışan kadın olmak zor ama ben eve çok sıkılıyoum.. bana çalışmak iyi geliyo..
Lellicim hakllsın canım.. bi huzur vermiyorlar dimi.. çocukda haklı ..onlarda fakediyo herşeyi .. kimden sevgi göüyolarsa çocuklarda oraya daha meyilli oluyor.. benimkilde babannelerine soğukdular.. zaten çokda görmediklerinden.. ama Anneannelerine olsun dedelerine olsun çok bağlılar..çok severler. hele küçüğümüz dede hastası resmen::=)Bence sen gene onu kandırmaya bak.. hem servisin parasınıda peşine vermişsin.. daha kış da bitmedi hem. zor olur senin içinde.. daha yağmur soğuk bitmez..Yazlığınız nerdeki.. benimde annemlerin köyde evleri vqr.. çalışmadan önce yazları giderdim 1 aya yakın kalırdım.. çok iyi gelridi banada çocukilarada.. ama şimdi çok gidemiyoum.. bu yıl izin hakkım olucak inş.. 1 hftasını gene orada geçimeyi düşünüyorum bende..bakalım artık hayırlısı inş..
Kuzum kastamonuda sahilde
Suan eski yazlik bi ev var ama ortaklari var evin
Arsalar var onlarinda bolunmesi lazim
Anlasamadigimiz bir buyuk hala var
Onun keyfini bekliyoruz.
Ama evler cok uygun orda
40-50bine 2+1deniz goren evler var
Nasip cnm

Oglum eet
Babanne gorusurkende cocugum.soguktu
Cocukla tv kavgasi yapiyodu
Severkn cok hirpaliyodu
Ozamanda hic yanasmiyodu
Simdide 4-5yildir hic gormuyo
Hic se sormuyodu
Kadinin 10tane daha torunu var onlari sevsin

Son düzenleme:
Kuzum kastamonuda sahilde
Suan eski yazlik bi ev var ama ortaklari var evin
Arsalar var onlarinda bolunmesi lazim
Anlasamadigimiz bir buyuk hala var
Onun keyfini bekliyoruz.
Ama evker cok uygun orda
40-0bine 2+1deniz goren evler var
Nasip cnm

Oglum eet
Babanne gorusurkende cocugum.soguktu
Cocukla tv kavgasi yapiyodu
Severkn cok hirpaliyodu
Ozamanda hic yanasmiyodu
Simdide 4-5yildir hic gormuyo
Hic se sormuyodu
Kadinin 10tane daha torunu var onlari sevsin
Anladım canım kastamonu .. bize biraz uzakmış:))hihi:))
Zaten bu evler ist da bu kadar çok pahalı maalesef...,
başka yerlerde her bütçeye uygun güzel evler bulmak mümkün.. ama istda nerdeeee..
Halbuki k.v. bana yakın sayılır . buna rağmen aylarca görmediğimiz olur.. ben memnunum halimden aslında..
evdeyken arada gelip 1 hafta 10 gün falan kalırdı.. çok kasılırdım.. yaşlı diye saygımda kusur etmezdim genede..
şimdi kızı da çalışıyor.. onunda 7 yaşında oğlu var.. okula başladı bu yıl..onu okula gönderiyor .. eve gelince ona bakıyor görümcem gelene kadar.. Bana hiç faydası olmadı.. bende isteme zaten.. benden ırak olsun ne yaparsa yapsınlar valla.. umurum değil.. eşimde aslında çok umursamaz ona karşı.. soğuk.. arada hatta ben derim anneni bir ara diye.. sonuçta annesi nolursa olsun.. onu bile ben hatırlatırım.. Allah bilsin yeter.. arada da o arar.. ya ilacı bitince ya hastaysa yad bla blaa.. işte.. kısacası işi düşünce..aman neyse işte.. Ben ona yaptıklarımı sadece Allah rızası için yaptım.. o bilsin yada başkaları görsün diye değil..

Anladım canım kastamonu .. bize biraz uzakmış:))hihi:))
Zaten bu evler ist da bu kadar çok pahalı maalesef...,
başka yerlerde her bütçeye uygun güzel evler bulmak mümkün.. ama istda nerdeeee..
Halbuki k.v. bana yakın sayılır . buna rağmen aylarca görmediğimiz olur.. ben memnunum halimden aslında..
evdeyken arada gelip 1 hafta 10 gün falan kalırdı.. çok kasılırdım.. yaşlı diye saygımda kusur etmezdim genede..
şimdi kızı da çalışıyor.. onunda 7 yaşında oğlu var.. okula başladı bu yıl..onu okula gönderiyor .. eve gelince ona bakıyor görümcem gelene kadar.. Bana hiç faydası olmadı.. bende isteme zaten.. benden ırak olsun ne yaparsa yapsınlar valla.. umurum değil.. eşimde aslında çok umursamaz ona karşı.. soğuk.. arada hatta ben derim anneni bir ara diye.. sonuçta annesi nolursa olsun.. onu bile ben hatırlatırım.. Allah bilsin yeter.. arada da o arar.. ya ilacı bitince ya hastaysa yad bla blaa.. işte.. kısacası işi düşünce..aman neyse işte.. Ben ona yaptıklarımı sadece Allah rızası için yaptım.. o bilsin yada başkaları görsün diye değil..
Senin kizina kim bakiyo cnm
Buyugun okula gidiyo kucuk basladimi?

Senin kizina kim bakiyo cnm
Buyugun okula gidiyo kucuk basladimi?
Canım ben hastanede çalışıyorum.. Hastanenin kreşi var.. oraya gidiyor.. anaokulu gibi aynı ders falanda yapıyorlar.. çok şükür Rabbim böyle bir iş nasip ettii. 3 yılın sonunda mucize gibi oldu bana.. seneye de okula başlayacak kısmetse bakalım..hayırlısı.. büyük kızımda lise sonda..üniv. sınavına hazırlanıyor.15 mart ygs sınavı var.. bu ara çok yoğun ders çalışıyor.stresi çok..Allah'ım ne onun emeklerini nede bizim bunca yıldır emeklerimizi boşa çıkartmasın inş..Bakalım hazirandan sonra hayatımızda neler değişeecek:(

Canım ben hastanede çalışıyorum.. Hastanenin kreşi var.. oraya gidiyor.. anaokulu gibi aynı ders falanda yapıyorlar.. çok şükür Rabbim böyle bir iş nasip ettii. 3 yılın sonunda mucize gibi oldu bana.. seneye de okula başlayacak kısmetse bakalım..hayırlısı.. büyük kızımda lise sonda..üniv. sınavına hazırlanıyor.15 mart ygs sınavı var.. bu ara çok yoğun ders çalışıyor.stresi çok..Allah'ım ne onun emeklerini nede bizim bunca yıldır emeklerimizi boşa çıkartmasın inş..Bakalım hazirandan sonra hayatımızda neler değişeecek:KK43:
Aaa cok iyimis ya
Senin icin cok iyi olmus
Buyugu de umarim iyi bi yeri kazanır cnm

royem royem nice mutlu yıllara,sağlıkla,sıhhatle büyüsün inşallah yavrun
_sekerpare_ _sekerpare_ kaç sene sonra böyle bir imkan bulmuşsun,karar vermek kolay mı.Allah içine en çok sineni,hayırlısını nasip etsin inşallah
bende 2-3 haftadır yollardayım malum.ev aldı başını gidiyor üstelik 2 gündür de eşimle küsüz..akşam olunca gidesim gelmiyor eve.dün akşam banyoyu yıkadım,mutfağı elden geçirdim..bugün de iyi bir süpürge tutmam gerekiyor..yarın yada cuma akşamı kv.ler geliyor.epeydir geleceklerdi bir türlü uymadı,bu hafta kaçışım yok kesin gelecekler..

bu arada aranızda kabak çiçeği dolması bilen,yiyen var mı? bize hafta sonu bir abinin eşi göndermiş buzluktan çıkarıp,pişirdim ama yerken sanki içinde taş kalmış gibi çatır çutur sesler geliyordu bende iyi yıkamamışlar herhalde diye attım.yiyemediğim birşeyi kimseye veremem nihayetinde..bugünde anneme anlattım,o öyle olur kristal gibi bir yapısı vardır dedi çok pişman oldum..hem veren abinin eşinin emeği gitti,hem ziyan oldu :KK43:

Canım ben çok severim kabak çiçeği dolmasını.
Çiçeği bulmak zor. Babannem çok yapardı. Uzun zamandır yemedik.
Keşke annene verseydin o yabancı sayılmaz üstelik eskiler daha çok sever onu.

Kabak çiçeği dolmasını duydum ama ne yedim nede gördüm..:)oktay ustada yapardı ondan.ama dedim gibi bilemiyeceğim canım...nasıldır değildir.Allah kolaylık versin canım.

Back