• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

Aynen söylemişler ben fazla yazmadım. Allah biliyor ben de öğrendim canım kimin ne olduğunu. Bu da bir şey değilmi? Çok bir şey beklemedim aslında sadece bir kere beni arsalardı kzıım oğlumuz yanlış yapıyor ama bir şeye ihtiyacın olduğunda araman yeterli deselerdi. Ne olurdu? Çok mu zor.

Krew Krew canım o dediğin insan olan için normal bi davranış.
Insanlıktan nasibini almamışlar içşn malesef zor hatta imkansız. Çünkü düşünemiyorlar

Bu arada _sekerpare_ _sekerpare_ bomba falan diyince hamileyim diycek sandım :rolleyes:
Hani kusmuş falan ya bi de
Geçmiş olsun geztapo
Ayrıca hayırlı olsun inşallah
Bu sene hep beraber taşıncaz belli ki
Bende oyle sandim
Sevimli sen ev ariyodun dimi ev var mi cikiyosun yoksa alicaksindami cikcaksin

Biz eminevim sistemine girmiştik
10 aydir ödüyoruz
Bu sene ağustosta sıra gelcek inşallah bize
Ev bakiniyoruz şu an için
Hani bazı ev sahipleri birkaç ay bekleyebiliyormus
Yani sözleşme imzalayabiliriz mesela ağustosta ödiycez diye
Kaparo vererek sanırım
Ya da mesela şu an bulup taşınsak toplu parayi verene kadar oraya kira verebiliriz
Zaten şu an kira veriyoruz buraya da

Biz eminevim sistemine girmiştik
10 aydir ödüyoruz
Bu sene ağustosta sıra gelcek inşallah bize
Ev bakiniyoruz şu an için
Hani bazı ev sahipleri birkaç ay bekleyebiliyormus
Yani sözleşme imzalayabiliriz mesela ağustosta ödiycez diye
Kaparo vererek sanırım
Ya da mesela şu an bulup taşınsak toplu parayi verene kadar oraya kira verebiliriz
Zaten şu an kira veriyoruz buraya da
Hıı anladim simdi sen ev bulcan
Yaza cikcam diyince ev hazir saniyodum ben
Kolay gelsin ya iyi incele evleri

Kızlar yazın çok sıcak olmaması için hangi cephe olması lazım? Bu konu önemli kışı soğuk geçiyo buranın ,ama yazında dayanmak çok gùç .Demek hamile sandınız ,benim çocuk olayım bitti biliyosunuz ki :KK43: Benim için bu da bomba haber?Hala inanamıyorum .15 yıl boyunca çok kötü evlerde oturdum ben .Herkesin her dilediği oldu nihayet akîllarına geldik de o yüzden heyecanlandım işte ne bileyim.

@royemim gelmis bi baktim 12begeni anliyorum artik bakmadan kuzummm nerelerdesin beybin nasil iyi oldunuz mu?

_sekerpare_ _sekerpare_ guney cephe kisin sicak oluyoda yazin nasil serin olur ne taraf hic bilemedim cnm bi internetten arastir bence

Gunaydin guzel ulkemin guzel insanları

Hayırlı sabahlar kızlar,
_sekerpare_ _sekerpare_ ne yalan söyliim bende bebek var zannettim.ev olayına çoook sevindim,inşallah karşınıza güzel bir ev çıkar da hayırlısıyla tez vakitte taşınırsınız
S sevimsiz_25 bizde ev almak için eminevim düşünüyoruz ama nedense bir türlü güvenemiyoruz..sanki sistemin bir tarafında hile hurda var gibi geliyor.sen gözlemini anlatır mısın?

ya bu adamlarla uğraşmak ne zor,ne zaman oturacak şu evlilik denen şey ?
eşimle kişisel olarak hiç bir sıkıntımız anlaşamama durumumuz yok ama girmişiz 4.seneye hala ailelere gitme gelme mevzularını tartışıyoruz :KK43:

sta ben 15 yılı devireceğim evlilikte biz bile çözemedik hala. ben çözdüm de eşim hala idare etme çabasında.
papatya görüşmek istemiyor de. bak nasıl rahatlayacaksın diyorum. papatyanın işi var, misafir gelecek diye türlü yalan uyduruyor.
kim sormuştu hatırlamıyorum ama cevap vereyim. benim evim güney ve batı cephesinde.
çocuk odası, mutfak, oturma odası, salonun bi kısmı güney, salonun öteki kısmı ve yatak odası batı.
kış bıyu güneydeki odalarımın tamamı güneş alıyor ama nasıl konumlandırıldı ise ev yazın bu güneydeki odalara gram güneş girmiyor. güneş tepeden geçiyor.
yani ben çok memnunum. kışın sıcak, yazın serin oluyor.

Hayırlı sabahlar kızlar,
_sekerpare_ _sekerpare_ ne yalan söyliim bende bebek var zannettim.ev olayına çoook sevindim,inşallah karşınıza güzel bir ev çıkar da hayırlısıyla tez vakitte taşınırsınız
S sevimsiz_25 bizde ev almak için eminevim düşünüyoruz ama nedense bir türlü güvenemiyoruz..sanki sistemin bir tarafında hile hurda var gibi geliyor.sen gözlemini anlatır mısın?
Bende guvenemiyorun
Esime bahsettim o da onda bisi vardir adamlar enayimi faizsiz sana para vecekler falan dedi
Elimizdeki evucumuzdakide heba olurasa ne anladim.ben ondan.

Benim esimde bana cemkirdigi gibi ailesine cemkirebilse bende bunlari yasamicaktim
Hep zaten bizde onun ailesi yuzunden kavgaa ediyoruz

Kim kimin yuvasina comak sokuyosa Allah rahat yuzu.gostermesin.

Kusun bile yuvasi olsa gorsek dokunmuyoruz yavrulari var buyutsun diye

İnsanlar cok acımasız

Erkeklerde bu kafa oldugi surece daha cok kavgalar edilir
Ben haziranda 11.yilimi doldurcam
Ama hala annesiyle ilgili bi konu acilasa beni haksiz yapip annesini hakli cikarip uzerine bi de bi suru sayiyo

Bazı insanlara hapis cezası verilmeli
İftira atan, yuva yıkan, yuva bozmaya calisan,
Belki akillanirlar.

hakikaten nedir bu çektiğimiz yaa..sizin ki çok daha kötü kv,kp ortalığı daha da karıştırıyor.
benim kv etli sütlüye karışmaz,problemimiz yok çok şükür ama eşim biyerden illa ki bişey buluyor.yok niye yan bakmışım,neden aramamışım vs vs..
bir dönem 15 gün kadar hiç aramamıştım,kv.ye giderken bu bana neler dedi sen onu aramadın,onlar seni çok seviyo ama sen kale almıyorsun onları,laf sokarsa ben karışmam vs . bi gittik kv.nin bana bi sarılışı vardı görecektiniz,özlemiş beni,aramamamla ilgili tek bir kelime dahi etmedi..

neden böyle oluyor, hep bir evin içine karışma dahil olma durumları. hayır, ne güzel bir yuva var içerisinde sevgi var saygı var nedir bu insanların karışması karıştırması. haykırmak istiyorum artık, kimseyi görmek istemiyorum. kimse karışmasın kimse bizli plan yapmasın. ya hafta sonu görümcem bir yere gitmek istiyor eşime söylüyor eşim gidemiyeceğimizi yorgun olduğunu söyleyince telde nasıl çemkiriyor ama nasıl olur sizsiz olmaz hayır gelin diye.. nasıl sinir oldum. bir pazarım var rahat bırakın. ayrıca onlar da gitmiyorlar sonra bana laf geliyor haftaya gidicez birdaha kine birşey çıkarmayın diye.
tanıdık kimsenin olmadığı bir yere gitmek istiyorum.

neden böyle oluyor, hep bir evin içine karışma dahil olma durumları. hayır, ne güzel bir yuva var içerisinde sevgi var saygı var nedir bu insanların karışması karıştırması. haykırmak istiyorum artık, kimseyi görmek istemiyorum. kimse karışmasın kimse bizli plan yapmasın. ya hafta sonu görümcem bir yere gitmek istiyor eşime söylüyor eşim gidemiyeceğimizi yorgun olduğunu söyleyince telde nasıl çemkiriyor ama nasıl olur sizsiz olmaz hayır gelin diye.. nasıl sinir oldum. bir pazarım var rahat bırakın. ayrıca onlar da gitmiyorlar sonra bana laf geliyor haftaya gidicez birdaha kine birşey çıkarmayın diye.
tanıdık kimsenin olmadığı bir yere gitmek istiyorum.
Banada en cok dokunan kari-koca mutlularsa sorunlari yoksa kimene yahu!

Evlenmisiz yani evlenilmis diger insanlarin mudahalesi neyin nesi

Birde kız tarafi karismiyo erkek tarafi evliligin tam ortasinda
Sonra yok oglunu seviyosunda annesinimi sevmiyosun sevmek zorundamiyim?
Niye benim ailem karismiyo da esimin ailesi
Bunlarda beni sinir ediyo

Bazen diyorum ki keske hic evlenmeseydim
Calisirdim gezer tozardim koy gitsin
Ölumlu dunya dunya derdi cekiyoruz bide hersey cok kolaymis gibi

Birde esle evlenmiyoruz he o evlilik cuzdaninda es yerinde ac parantez k.v, k.p, gorumce,elti de yazmali

Banada en cok dokunan kari-koca mutlularsa sorunlari yoksa kimene yahu!

Evlenmisiz yani evlenilmis diger insanlarin mudahalesi neyin nesi

Birde kız tarafi karismiyo erkek tarafi evliligin tam ortasinda
Sonra yok oglunu seviyosunda annesinimi sevmiyosun sevmek zorundamiyim?
Niye benim ailem karismiyo da esimin ailesi
Bunlarda beni sinir ediyo

Bazen diyorum ki keske hic evlenmeseydim
Calisirdim gezer tozardim koy gitsin
Ölumlu dunya dunya derdi cekiyoruz bide hersey cok kolaymis gibi

Birde eske evlenmiyoruz he o es yerinde ac parantez k.v, k.p, gorumce,elti de yazmali

aynen öyle , an geliyor çekiniyorum annemlere ablamlara gittim demeye. ben yuvamı kurdum, benim evim ayrı, kapım ayrı,
eğer bir isteseydim yakın olmak isteseydim sizlerle kalırdım. ama yok illa hep planlarda sizde gelirsiniz, borcunuzu ödeyemezseniz beraber otururuz, kışı sizinle geçiririz, hafta son gelin bizde kalın, h içi akşam gidildiğinde evinize gitmeyin burada kalın.
aynen babam hiç karışmaz sormaz. yani rahatsız olabileceğimizi düşündüğü için sormaz. kp maaşımızı bir bana sonrada eşime sorar, geçen gün araba satıldı bana ayrı soruyor eşime ayrı. eşimde baba mercedes satmadık ya dedi. eşimin işi değişti maaşı nı bana ayrı soruyor , eşime ayrı. ev borcuna girdik Allah razı olsun kp yardım etti , babam da yardım etti. annem ablam babam lafını etmiyorlar, görümcem babam yardım etti.. söyle yaptı böyle yaptı..

Kızlar bir cogunuz biliyosunuz ben annemlerle aynı binadayim
Annem evime gelmez gitmez hele esim varken hic gelmez rahatsiz ederim die odü kopar
Bielr erkek kardesim var onuda gordugum yok
Calisiyo aksamda arkadaslarina takiliyo gec geliyo gormuyorum pek
Esim.annemi merdivende falan denk gelirse goruyo bi de bayramlarda
Cikmiyoruz anneme herkes kendi evinde kendi hayatinda

Annem.hic mevzusunu etmez siz mutlu olun der
Gelin bile alsam gelmesin evime evlerinse rahat etsinler der.

Ben esime hic cikalim, annemide gor yok soyle boyle hic demedim dememde

Neticede babamla annemle oturup napcak ne konuscak adam isten geliyo yorgun argin

İste ben ve ailem bunu dusunuyolar ama onlar hic dusunmedi

Bir de farkli kulturlerde yetismenin önemi cok buyuk
B
Benim erkek kardesim bile esimin Yaninda oturuken yayilmaz yatmaz
Benim.kaynim benim.yanimda yatiyodu odada oturmak istemiyodum
Kalkip mutfaga geciyodum eltimle
Saygi yok
İnsana deger yok
Kisiliksizler.

aynen öyle , an geliyor çekiniyorum annemlere ablamlara gittim demeye. ben yuvamı kurdum, benim evim ayrı, kapım ayrı,
eğer bir isteseydim yakın olmak isteseydim sizlerle kalırdım. ama yok illa hep planlarda sizde gelirsiniz, borcunuzu ödeyemezseniz beraber otururuz, kışı sizinle geçiririz, hafta son gelin bizde kalın, h içi akşam gidildiğinde evinize gitmeyin burada kalın.
aynen babam hiç karışmaz sormaz. yani rahatsız olabileceğimizi düşündüğü için sormaz. kp maaşımızı bir bana sonrada eşime sorar, geçen gün araba satıldı bana ayrı soruyor eşime ayrı. eşimde baba mercedes satmadık ya dedi. eşimin işi değişti maaşı nı bana ayrı soruyor , eşime ayrı. ev borcuna girdik Allah razı olsun kp yardım etti , babam da yardım etti. annem ablam babam lafını etmiyorlar, görümcem babam yardım etti.. söyle yaptı böyle yaptı..
Evet aynen cok dogrusun
Bu insanlar resit evlenmeye karar vermislerse sıkıntıda ceksinler,kavgada etsinler,mutluda olsunlar.

Görumcelerin yaptigi dogrudur biz el kiziyiz yanlis yapariz biz

Kizlari ogrenir yapar bi kotu yaparsa sonra daha iyisini yapar
Biz iyi yapmak zorundayiz niye el kiziyiz

Kizlari k.v nin elinde buyumus pirlanta gibidir
Biz nasil yetismisiz ki biz el kiziyiz

Gorumcenin kocasi gorumcenin her dedigini yapcak aslan damat

Bizim her dedigimizi yapan koca kılıbık niye biz el kiziyiz

Bu isler böyle yuruyo bilmiyomusun

Back