• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

Hızınıza yetişemiyorum kızlarrr...
Biz de annemle sohbete gittik geldik.
Geldik, komsu gelmiş kapıya aşağı su gitmiş bi baktık bizim banyo tuvaletin de duvarları ıslak.
Şimdi evde tesisatçı var inşallah hemen hallederler.
Benim buzdolabının dibine de su birikiyor. Bi gün de onu halletmeniz lazım o kadar doluyum ki.. Aslında bi korkum da dolabı boşalt demeleri. Sizce derler mi? O buzluğu boşaltırsam nere koycam.
Papatyam gençler ergenler hep böyle.
Gecen küçük kardeşim buradaydı ya laf dinletemedim gece dışarı çıkmıştık sonra titredi durdu. Aman giyerlerse alev alırlar.
Trlellim ben de çok beğeniyorum senin yazılarını..
Hatta beğenmeke kalmıyor topiğimizin edebiyat ve kültür bakanı yapıyorum..En Büyük TÜRKİYE
Yaptım oldu ;)

Kızlar bugün sabah kahvaltısında bayatlamış ekmek kızarttim fırında.
Bi tabakta bir yumurta biraz süt biraz peynir biraz zeytinyağını karıştırıp ezdim. Bayatlamış ekmekleri dilmledim karışıma batırıp tepsiye dizdim. Ne çok ne az ıslancak.
Fırında bi süre piştikten sonra üstlerine birer ikişer sucuk dizdim sucuklar da pişince aldım. Sabah kahvaltılarında pratik ve ekonomik bir çeşit oluyor.

Hızınıza yetişemiyorum kızlarrr...
Biz de annemle sohbete gittik geldik.
Geldik, komsu gelmiş kapıya aşağı su gitmiş bi baktık bizim banyo tuvaletin de duvarları ıslak.
Şimdi evde tesisatçı var inşallah hemen hallederler.
Benim buzdolabının dibine de su birikiyor. Bi gün de onu halletmeniz lazım o kadar doluyum ki.. Aslında bi korkum da dolabı boşalt demeleri. Sizce derler mi? O buzluğu boşaltırsam nere koycam.
Papatyam gençler ergenler hep böyle.
Gecen küçük kardeşim buradaydı ya laf dinletemedim gece dışarı çıkmıştık sonra titredi durdu. Aman giyerlerse alev alırlar.
Trlellim ben de çok beğeniyorum senin yazılarını..
Hatta beğenmeke kalmıyor topiğimizin edebiyat ve kültür bakanı yapıyorum..En Büyük TÜRKİYE
Yaptım oldu :KK66:
Sagol kuzu topigi yurt disinda ben temsil edicem

Ac kapıyı veysel efendi
Uganda cumhur baskaniyla gorusmeye gidiyorum :) :)

Benim buzdolabı su akıtyodu önce az az sonra baya su gelmeye basladik
O donemde buraya tasiniyorum yani parasizligin dibine vurugumuz donem esim.issiz falan
Bezler havlular idare ettim
En son koku yapmaya basladi
Baktim oluru yok tamirci cagrdim bu yapilsada iflah olmaz dedi dgstirdim bende
Benimki gibi bi sorun yoktur umarım.

Kızlar bugün sabah kahvaltısında bayatlamış ekmek kızarttim fırında.
Bi tabakta bir yumurta biraz süt biraz peynir biraz zeytinyağını karıştırıp ezdim. Bayatlamış ekmekleri dilmledim karışıma batırıp tepsiye dizdim. Ne çok ne az ıslancak.
Fırında bi süre piştikten sonra üstlerine birer ikişer sucuk dizdim sucuklar da pişince aldım. Sabah kahvaltılarında pratik ve ekonomik bir çeşit oluyor.
off diyorum karanfilce,karnım acıktı sanırım :kk77:

kızlar şuan kendimi hiç iyi hissetmiyorum..
arada geliyor bana böyle,oturup hüngür hüngür ağlayasım var..:cry:
dualarınızı bekliyorum o_O

Ben bugun hep burda aylaklik ettim
Bi ara yatak kapatip bulasik yikadim
Ortalik topladim
Hiiic supurme silme isine bulasmadım yemegimde var

Oglum dunden beri pizza olsa yerdim diyip durdu
Aksam ben nasil yapim diye usendim

Ama baktim bugunde sayıklıyo azicik hamur mayaladim yaptim su minik helva tepsilerine gore ( ben pek sevmiyorum esim zaten yemez) hepsini yedi cocuk
Meger ciddi canı baya istemis
Ayy ben pek svmedigimden önemsememistim
Hepsini yiyince sasırdım

Babannem hep cocuk bisi istiyosa, canı cekiyosa yapın biyeri şiser derdi.
Şismez heralde yaptım valla

Birde ben bugun sarımsak yedim ;( ayy napim canım cok cekti
Aksam esim beni kapıya koyar heralde nerelere gitsem ki
Oglum.bile biliyo esimin sarimsagi hic sevmedigini babam anlicak ehi ehi kizcak sana ehi ehi:) diyip duruyo

Canımda cekmeseymis naapim
mad_at_you4.gif

Sut ictim
Maydanoz yedim
Karanfil cignedim
Naneli sakız yok

Esim eve elince ben

fft17_mf194695.Jpeg

34.gif

Sta hayırdır ne oldu? İşlh önemli bir sey değildir.

yok canım,aslına bakarsan hiç birşey yok.. önceleri böyle olduğunda nazar değdi herhalde diyip geçiyordum,ama şimdi şimdi farkediyorum ki psikolojik problemlerim var..
inanmazsın hiçbir problem yok şuanda,az önce face.den eski bir arkadaşımın profilini gördüm.eşiyle birlikte hoş güzel fotoğrafları var evinde..Allah biliyor kıskanmadım ama ben evimde şuan bi düzen oturtamadım yaa o yüzden kızıyorum kendime.ben neden böyle olamıyorum diyorum.sonra acayip bi girdabın içine bir giriyorum bir daha çıkamıyorum..çok garip birşey :KK43::KK43:

yok canım,aslına bakarsan hiç birşey yok.. önceleri böyle olduğunda nazar değdi herhalde diyip geçiyordum,ama şimdi şimdi farkediyorum ki psikolojik problemlerim var..
inanmazsın hiçbir problem yok şuanda,az önce face.den eski bir arkadaşımın profilini gördüm.eşiyle birlikte hoş güzel fotoğrafları var evinde..Allah biliyor kıskanmadım ama ben evimde şuan bi düzen oturtamadım yaa o yüzden kızıyorum kendime.ben neden böyle olamıyorum diyorum.sonra acayip bi girdabın içine bir giriyorum bir daha çıkamıyorum..çok garip birşey :KK43::KK43:

Face takılıp kalma orada herkes kendini allayıp pullayıp öyle satıyor:) Evinde ne gibi düzen oturtma istiyorsun peki.

kızlar şuan kendimi hiç iyi hissetmiyorum..
arada geliyor bana böyle,oturup hüngür hüngür ağlayasım var..:cry:
dualarınızı bekliyorum o_O
Nooldu yavrum ya
Daha az önce iyiydin
Sst yapma bakim öyle seyler
Arada gelir gecer bi yuzunu yika bi cama cık bi nefes al

Ya sabir cek
Uzat bacaklarını bi kapa gözlerini
Birden yalniz kaldin ondan mi oldun

eski yazışmalarınızı okuyorum..545 .ci sayfadayım.işten fırsat buldukça okuyorum.. çok hoşuma gidiyor:)az çokda sizler hakkında bilgim oluyor tanımaya çalışyorum..
Sen bizdden 1-0 öndesin amaaa..
Sagol kuzu topigi yurt disinda ben temsil edicem

Ac kapıyı veysel efendi
Uganda cumhur baskaniyla gorusmeye gidiyorum :) :)

Benim buzdolabı su akıtyodu önce az az sonra baya su gelmeye basladik
O donemde buraya tasiniyorum yani parasizligin dibine vurugumuz donem esim.issiz falan
Bezler havlular idare ettim
En son koku yapmaya basladi
Baktim oluru yok tamirci cagrdim bu yapilsada iflah olmaz dedi dgstirdim bende
Benimki gibi bi sorun yoktur umarım.
aayyy trlelli aynen senin yaşadığın dönemleri yaşıyorum çok üşeniyorum özellikle de dolap dolu ya.
bi an evvel çaağıryım ben. belki de zamanında yapılmayınca olmuştur.

Allah iyiliğini versin tr_lelli tr_lelli :KK70::KK70:
benim eşimde öyledir o yüzden çok iyi anlıyorum seni
Aksam beni kovarsa realin orda bulusalim sana gelcem
Uzerimde gri uzerine pembe ayilari olan bi pijama var ayagimada sari cizme giyerim
Al beni ordan

Eve gelcek kapidan gircek bi yanasirr
Oofff 2kilo daha yeseydin yoksa alim gelim der
Abartiyo inanmayin valla 2dis yedim

Sucuk bile yedirtmiyo
Protesto ediyorum

Sarimsak yemek is-ti-yo-rum
Sucuga siddete hayyyiiirrr
Sarimsak seven koca in ! Sevmeyen out !
Sarimsak candir gerisi heyecandır

20.gif

Kız Allah iyiligini versin
O bende de oluyo
Guzel evler gorunce zirliyorum
Napalim canim ya oyle evim olsa bisiyim kirilcak diye odum.kopar, hemm o sasali esyalari kim temizlicek anacim, aboww o siyah mutfaklar helle diye zugurt tesellisiyle kendimi avutuyorum

Tam bu noktada isyan etmicekmisiz iste
O an donum noktasi olabilirmis

Sen benim arkadas vs evini gorsen
Sirf yatak odasi ve yemek odasina 18bin tl veren mi istersin
Bir tv unitesine 2.5bin veren mi istersin
5senede 2koltuk takimi degisenden mi

Gorme ,bakma bosver
Agladim bende bu sebepden ama baktim hic degnek megnek degmiyo sabah kalkiyom ayni ev

Degnekli megnekli sihirli bisi vardi soyleyin ona kustum ben

Kızlar teşekkür ediyorum sağolun
aslına bakarsanız eşya olarak hiçbir sıkıntım yok çok şükür..ben evimde temizlik-yemek olaylarını tam anlamıyla oturtamadım.
ilk evlendim 1 sene herşey çok güzeldi,sonra şehir değiştirdik buraya geldik 1 sene kendi eşyalarımdan uzak yaşadım..öğrenci evi gibiydi kaldığım ev..eşyalarımı çok büyük bir hevesle getirdim, getireli 6 ay oldu ama 6 aydır evin şıkır şıkır olduğu birgünü bile hatırlamıyorum.elimden geldiğince temiz tutmaya çalışıyorum ama heryerin aynı anda temiz olduğu tek bir gün bile yok.mutfak temizse,salon dağınık.salon dağınıksa yatak odası tozlu vs vs. en basitinden kendi ablama bakıyorum 2çocukla evi pırıl pırıl ama ben olamıyorum işte..şuan eve çat kapı biri gelse rezil olurum
yemek olarak da öyle..evde 3-4 öğün hiç pişirmedim son zamanlarda.ya da ne bileyim pasta-börek yapmadım..siz burda anlatınca heves ediyorum bi hışım eve gidiyorum,sonra yine psikolojim bozuluyor,hiçbirşey yapmıyorum..
amann öyle kısır bir döngü işte,umarım en kısa zamanda toparlarım

Aksam beni kovarsa realin orda bulusalim sana gelcem
Uzerimde gri uzerine pembe ayilari olan bi pijama var ayagimada sari cizme giyerim
Al beni ordan

Eve gelcek kapidan gircek bi yanasirr
Oofff 2kilo daha yeseydin yoksa alim gelim der
Abartiyo inanmayin valla 2dis yedim

Sucuk bile yedirtmiyo
Protesto ediyorum

Sarimsak yemek is-ti-yo-rum
Sucuga siddete hayyyiiirrr
Sarimsak seven koca in ! Sevmeyen out !
Sarimsak candir gerisi heyecandır

20.gif
kız benim ki de aynı..
sarımsak yemeyi geç,bazen sarımsaklı soslar oluyor ya onun tadına bakmış bile olsam anlıyor hemen başlıyor söylenmeye..
sarımsaği diş halinde yemeyeli uzuuuun zaman oldu..nasıl canım çekiyor bir bilsen.
bu arada senin smile ini severim kız :KK70:

kız benim ki de aynı..
sarımsak yemeyi geç,bazen sarımsaklı soslar oluyor ya onun tadına bakmış bile olsam anlıyor hemen başlıyor söylenmeye..
sarımsaği diş halinde yemeyeli uzuuuun zaman oldu..nasıl canım çekiyor bir bilsen.
bu arada senin smile ini severim kız :KK70:
19.gif

Benimkide oyle bugun Canım cok cekti ya öyle böyle degil

Oda dan falanda diskalifiye eder beni sanırım, kırmızı kart bana direk.

Gitmiyoda kokusu anacumm anacumm

tencerekapakmisali tencerekapakmisali bu Face ile ilgili ben bi topik açmıştım zamanında.
Hatta psikoloğuma sordum. Face yi çok kullananlar, herşeyi oraa paylaşanlar "mış" gibi Yaşar'lar eedi. Mutluymuş gibi mesela.
Sen ne iş yapıyorsun. Nasıl bir iş hayatın var. Yazarsan belki sana faydamız dokunur.

Back