Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

herkese merhaba. çok yazmışsınız akşam keyifle okuyacağım inşallah. şimdi eve geldim ama acil çıkmam lazım.
beyzabet'i gördüm. hoşgeldin. benim gibi sessizliğini bozdun demek. iyi yaptın. çok güzel burada sohbet.
trllelli'nin yazılarına ben de bayılıyorum.
hatta geçende bir üniversiteye gitme mevzusu olmuştu. trlelli bence sen edebiyat falan okumalısın. sana öğretmen olmak çok yakışır. öğrencilerinie çok faydalı bir öğretmen olursun. zaten çok bilinçli bir annesin çocuğunun dersleriyle çok ilgilisin ve de çok pratik zekalı hatunsun. istersen hemen kazanırsın çok da rahat okursun. bence bir düşün. ne zamandır aklımda bu acele ana sıkıştı kusura bakma güzel ifade edememiş olabilirim.

eski yazışmalarınızı okuyorum..545 .ci sayfadayım.işten fırsat buldukça okuyorum.. çok hoşuma gidiyor:)az çokda sizler hakkında bilgim oluyor tanımaya çalışyorum..
Bak ya üsenmiyo hemde :) cok ucmusuz zaman zaman gelgitler falan dimi

Cok iyi yaptin yazdin
Bi de calısan bi bayansın okadar yas aralıgından sonra zor oldumu?
Ben kendime sınır verdim
Yasım 30
35e kadar yaptım yaptım yapmadım yapmıcam daha
Düsünüyorum hala cok bahanem var saymakla bitmez.
Esimden yanada karasızım bi cocuk cocuk diyo ama pek üzerinde de durmuyo
Hani sanki cok da istemiyo gibi algılıyorum ama yogun calısıyo
Rahata alıstım benim de isime gelmiyo acikcası
Olurmu onuda hic bilmiyorum denemedik bile
Belkide olmıcak hic bilmiyorum

Oglumda kardesim olsun kardesim olsun diyen bi cocuk degil halinden memnun gibi

Cocuk bakmak,yetistirmek cok zor dimi

Edebiyati okadar cok seviyorum ki okudugum kitaplari vermeye bile kiyamiyorum
Sakliyorum ne isime yaricaksa okudum hepsini
Sınava hazirlanmak bana zor geliyo
Bir cok blgiyi unuttum
Hani sınavsız gecis yap oku deseler okurum ama
Hevesim var
O sınavlarda olmuyo malesef yapamıyorum.

Siir,uyduruk sözler karalıyodum önceden
Lise dönemimde ajandalarım vardi elden ele gezerdi
Hikaye falan yazip yazip birakmisligim var
Oglumun turkce dersine yardim ettigimde ogrtmen ogluma 2-3defa okutuyomus
Ve en guzel onu seciyomus
Oglum anlatiyo gelince

Dilbilgisi, kompozisyon, edebiyat, anlatim bozukluklari,paragraf,imla en sevdiklerimdi

Tozlu raflarda hayaller..

Ögretmen olsam yapabilirdim evet cocuklarla eglenceli ders islemek hosuma giderdi

Cok tesekkur ederim ama ruhum oksandi sizlerden boyle seyler duymak cok hosuma gitti

Nazah,geztapo,sen digerleri 3.gozden bunlari duymak bile guzel

ohh bakıyorum da ben yokken iyi kaynatıyorsunuz
ismini unuttum ama yeni gelen arkadaş,hoşgeldin,iyi ki geldin

bizim dün doğalgaz gelmiş,150 tl..derecesiyle hiç oynamadık,sabit yandı,çook soğuklarda hafif serinledi ev ama bizi idare etti.zaten sabah çıkıp,gece döndük hep bu ay.

geçen hafta yeğenlere bira harcama yaptık.ikimizinde yeğenimizin doğum günüydü ufak tefek birşeyler aldık
benim büyük yeğene karne hediyesi jenga tarzı oyuncak 20 tl
küçük yeğene kuru boya+boyama kitabı 10 tl,sweet 30 tl, bir de pasta 26 tl
eşimin yeğenine
kuru boya+boyama kitabı 10 tl,alt eşofman+badi+sweet 45 tl
kendime yeni kıyafet almak istiyorum,3 kilo aldım yine,kıyafetlerim olmuyor.olanlar 2-3 parça birşey aynı şeyleri giymekten sıkıldım.ama yeni kıyafet alırsam kilo verme işini ileri atarım,kıyafet almayayım ki hemen kilo vereyim diyorum.ama he diyince de veremiyorum işte napcam bilmiyorum
bir de eşimin dedesi pazartesi günü telefon açmıştı size gelicez diye bizde cumaya kadar evde yokuz ama cuma buyrun gelin dedik.bugün telefon açtık telefonları kapalı,gelmezler inşallah.çünkü yorgunlukla hiçbirşey yapamadım evde,ee yarın da yolculuk var yine.gelirlerse çok yorucu olacak benim için..

Cok güzel şeyler almışsın canımmm...
nevresimler havlulaarrr... çok güzel olur şimdi o yeni şeyleri kullanmak..

Evet canım çook haklısıın.. bende aynen senin gibi düşünüyordum.. tek çocuğa ancak yetebiliriz diyordum.. ama kardeş de başka birşeymiş:)Devir çok kötü çocuk yetiştirmek çok zor.. Allah'ım yardım etsin bizlere..Ewet çalışırken dahada zor oluyor.. Ben ilk kızımdan sonra 2,5 yıl çalışmadım. ikinci kızımdan sonra bir müddet çalıştım. sonra ayrıldım işten.3 yıl çalışmadım. Ama çalışmaya alışan insan için evde oturmak çok zor oluyor.. Şahsen bana öyle oldu.. 1 yıl oldu gene işe gireli..hakkaten de çok zorlandığım zamanlar oluyor.. Büyük kızım bu yıl lise son.. Üniv. hazırlanıyor bir yandan.. çok ağır.. küçük de inş önümüzdeki yıl okula başlayacak..İşte esas o zaman benim için dahada zor olacak.. Benimde çalışmamdaki amacım hayırlısı ile iyi bir ev almak..Canım benimde ikinci kıızm 34 yaşımda doğurdum.. Herşeye sil baştan .. ama zor gelmedi..o yaşadığım dış gebelik den sonra dört gözle bekledim.. Rabbime şükürler olsun nasip etti.. iyiki de olmuş diyorum..Onların o sevgisi olmasa herşey daha zor gelir.. ama işte sevince hiç zor gelmiyor..Bence bir kez daha düşün derim.. esas anne olduğumu ben ikinci kızımda anladım. ilkinde daha cahildim.22 yaşında anne oldum.. ilkiyle ikinci arasında dağlar kadar fark oluyor..olgun anne olmak daha farkıymış:)

Hayırlısı olsun canım.. Ahh ahh benimde en büyük yaramdır ..Bende lise mezunuyumaçıköğretim iktisattan terkticaret lisesi mezunuyum.. liseden sonra sağlık alanı bana daha cazip geldi.. neden ticaret lisesine gittin peki derseniz arkadaş kurbanıyım desem:) kafam sonradan dank etti.. ama iş iten geçti.. sonrada evlilik çocuk derken bu yaşlara geldim.. Ah ahh şimdiki aklım olsa okurdum.. çok da güzel okurdum.. kafam basıyor çok şükür.. ama işte lellinin dediği gibi çoğu bilgiyi unutuyor insan.. hele ki ben tic. lisesi mezunu olunca hepten..yani işte o yüzden çocuklarımın okuması için elimden geleni yapacağım inş..Büyük kızımın başının etini yiyiorum..benim yaşadığım pişmanlığı yaşaması için.. Rabbim inş gönlümüze göre verir..

teşk ederim canım.. Hoşbuldum:)Aldıklarını güle güle kullan..

Bende olursa kesin 2.de anlıcam herseyi birincide cok sıkıntı cektim k.v falan yuzunden hic bisi anlamadım
Cocuk demek masraf demen
Tam rahat etcekken diyorum bide
Sil bastan
Buyuk kızına basarilat diliyorum
Kucukde okulunda basarili olur umarim

Bu aralar aklimda hep bu soru var
Herkesde baski yapiyo
Teyzelerim falan
Yapsana yapsana diye
Yas ilerlemeden yapcaksam yapmaliyim
Dusune dusune menapoza gircem bu gidisle

Umarim tez zamanda kendi evinede kavusursun

Çok teşk ederim canım.. sağolasın..evt masraf yönünden de elbet eksisi oluyor.. ama Rabbim veriyor rızkını kolaylığını... bence de bir düşün canım.. sonra çok pişman olabilirsin..Ewet yapacaksan tam zamanı aslında.. ilk çocuklarda tam anlmıyor insan.. hemen büyümüş oluyorlar.Hatta beraber büyüyorsun:)

En azindan muhasebe bilgin vs vardir
Ben duz lise bide sözel cıkıslıyım
Tırt yani
Beni ise bile almiyolar
Diploman yok
Muhasebe bilmiyosun
Deneyimin yok diyip gecistiriyolar

Saglik meslek okullari cok gözde bu aralar
Kimi gorsem hemsirelik,anestezi vs okuyo

Lise arkadaslarimin bir cogu ogretmen, halka iliskiler, iletisim,polis falan okuyup bi yerlere gelende var
Benden bi cacık olmadi

Babam vebalimi ceker umarim
Özel uniye dahi gonderebilecekken oku istanbulu kazan kazanabiliyosan dedi.sildi attı.
Kolaymi ya kolay mi öyle
Cahil insana laf anlatamiysun iste

Lellicim biliyorum canım ya.. babandan çok çekmişsin.. okurken resmen dondum kaldım yaçok üzüldüm.. ne yaparsın işte herkes baba olamıyor ki bu hayattaAnamızı babamızı seçme hakkımız yokki maalesefsıkma canını.. Kader diyip geçiceksin bazende.. yoksa sürekli kafaya takarsak hayat geçmez

Ipten 15:30 da çıktım. Eve geldim direk. Evdeki bayan oğlumun öğleden sonra sadece kazakla okula gittiğini, üzerine birşey giydiremediğini söyledi. Allahım çocuğu parçalayacğğım ya sinirden. 3 tane montu var poları var. Ama bu sadece kazakla bu havada sallana sallana okula gitmiş. Inşallah hasta olmaz.

KIZLARIMCANLARIM okudukça brnim de okuyasım geldi valla geçmişi.

sta tuhh dogum gunumde degil ki camura yatsam bende isterim diye
Ama senin icin yilda 2defa dogabilirim

Güle güle kullansin muinnaklar cicierini
Kır dizini otur assa bakim yeter kızım ya sen gezdin ben yoruldum

ayıp ettin kuzu,sen doğmuşun diye hergün hediyelere boğarım seni ben

artık bende yorulduğumu hissediyorum,son bi gayret gidiyorum ama acısı fena çıkacak hissediyorum..bakalım yarın son Allah izin verirse..
şöylee havalar bi güzelleşsin buluşalım biz yine olur mu,sahile neyim gideriz belki

Olmaaaamıı özledimm lleyhn
Pasta yiicozz daha
Sahile inince @geztapoyu arayalım deniz sesi dinletiriz kuzuma
Sen dinlen bi ayarlarız tatlım

Ayy hasta olur ilac ver gelince vitamin falan

Valla benimde okuyasim geldi neler sacmalamisim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…