Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

Papatya beni sok ettin
Ben de sabah sabah avm ye gittin ya akşam yemeğine sebze, bitmeye yakın çay deterjan gibi ihtiyaçların var zannettim
Sabah sabah dediğin şeyleri almaya beni hiç bi güç gönderemez

GeTapom çok geçmiş olsun.
Ben de aldırdım 20 likleri bi 6 yıl evvel.
Benimkiler gömülüydü

Bizim ilçelerde 50-60 cm kar varmış yollar kapalı bizim bugün 5 cm bile yoktu.dün soğuktu ama bugün de güneşle olan da eridi.
Tatil olmasa da olurmuş.
Bu sefer merkeze pek yağmadı ama geçenki -15 lerde seyreden havadan daha üşütücüydü.

Papatya beni sok ettin
Ben de sabah sabah avm ye gittin ya akşam yemeğine sebze, bitmeye yakın çay deterjan gibi ihtiyaçların var zannettim
Sabah sabah dediğin şeyleri almaya beni hiç bi güç gönderemez

oğlanın donu kalmamıştı da ondan....

şaka bi tarafa pazarla avm çok yakın birbirine ve benim eve uzaklar. eee alacaklarım da belli gelmişken alayım dedim....

Güle güle eskit tatlım

75 liyim canım .
Bendeee 75 liyim:)aynı yaştayız canım..
accık kendimden bahsedeyim sizlere:)
evliyim 2 kızım var. biri 18 yaşında. biri 6 yaşına 3 ayı kaldı:)
ist. da yaşıyorum bende..
birikim yapmayı severim.. isaf sevmem.. ama bazı zaaflarım var..
çalışıyorum..ara ara sizleri okuyorum:))
Yarışmacı arkadaşlarıma başarılar dilerim:))hihihi:))

ne güzel, iki kız.
yaş aralığı kardeşimle benim gibi 12 yaş

ne güzel, iki kız.
yaş aralığı kardeşimle benim gibi 12 yaş
Ewet canım .. Çünki bende aynı lelli gibi tek çocuk taraftarıydım kii büyük kızım büyüyüp kardeş diye tutturana kadar:)Eşimle ben düşünmüyorduk aslında.. ama Büyük kızım çoookk istedi.. bizde düşünmeye başladık ..Bu kezde bir sürü engel çıktı. dış gebelik iki kimyasal gebelik yaşadım.. zaten bu siteyide gebe kalmak isterken tesadüf bulu p yüe olmuştum..:)kısmet işte.. şimdide diyorum ki iyiki olmus iyiki var:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…