- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
- Konu Sahibi karanfilce
-
- #7.961
Sagol kuzu topigi yurt disinda ben temsil edicemHızınıza yetişemiyorum kızlarrr...
Biz de annemle sohbete gittik geldik.
Geldik, komsu gelmiş kapıya aşağı su gitmiş bi baktık bizim banyo tuvaletin de duvarları ıslak.
Şimdi evde tesisatçı var inşallah hemen hallederler.
Benim buzdolabının dibine de su birikiyor. Bi gün de onu halletmeniz lazım o kadar doluyum ki.. Aslında bi korkum da dolabı boşalt demeleri. Sizce derler mi? O buzluğu boşaltırsam nere koycam.
Papatyam gençler ergenler hep böyle.
Gecen küçük kardeşim buradaydı ya laf dinletemedim gece dışarı çıkmıştık sonra titredi durdu. Aman giyerlerse alev alırlar.
Trlellim ben de çok beğeniyorum senin yazılarını..
Hatta beğenmeke kalmıyor topiğimizin edebiyat ve kültür bakanı yapıyorum..
Yaptım oldu
off diyorum karanfilce,karnım acıktı sanırımKızlar bugün sabah kahvaltısında bayatlamış ekmek kızarttim fırında.
Bi tabakta bir yumurta biraz süt biraz peynir biraz zeytinyağını karıştırıp ezdim. Bayatlamış ekmekleri dilmledim karışıma batırıp tepsiye dizdim. Ne çok ne az ıslancak.
Fırında bi süre piştikten sonra üstlerine birer ikişer sucuk dizdim sucuklar da pişince aldım. Sabah kahvaltılarında pratik ve ekonomik bir çeşit oluyor.
kızlar şuan kendimi hiç iyi hissetmiyorum..
arada geliyor bana böyle,oturup hüngür hüngür ağlayasım var..
dualarınızı bekliyorum
Sta hayırdır ne oldu? İşlh önemli bir sey değildir.
yok canım,aslına bakarsan hiç birşey yok.. önceleri böyle olduğunda nazar değdi herhalde diyip geçiyordum,ama şimdi şimdi farkediyorum ki psikolojik problemlerim var..
inanmazsın hiçbir problem yok şuanda,az önce face.den eski bir arkadaşımın profilini gördüm.eşiyle birlikte hoş güzel fotoğrafları var evinde..Allah biliyor kıskanmadım ama ben evimde şuan bi düzen oturtamadım yaa o yüzden kızıyorum kendime.ben neden böyle olamıyorum diyorum.sonra acayip bi girdabın içine bir giriyorum bir daha çıkamıyorum..çok garip birşey
Nooldu yavrum yakızlar şuan kendimi hiç iyi hissetmiyorum..
arada geliyor bana böyle,oturup hüngür hüngür ağlayasım var..
dualarınızı bekliyorum
Sen bizdden 1-0 öndesin amaaa..eski yazışmalarınızı okuyorum..545 .ci sayfadayım.işten fırsat buldukça okuyorum.. çok hoşuma gidiyor:)az çokda sizler hakkında bilgim oluyor tanımaya çalışyorum..
aayyy trlelli aynen senin yaşadığın dönemleri yaşıyorum çok üşeniyorum özellikle de dolap dolu ya.Sagol kuzu topigi yurt disinda ben temsil edicem
Ac kapıyı veysel efendi
Uganda cumhur baskaniyla gorusmeye gidiyorum :) :)
Benim buzdolabı su akıtyodu önce az az sonra baya su gelmeye basladik
O donemde buraya tasiniyorum yani parasizligin dibine vurugumuz donem esim.issiz falan
Bezler havlular idare ettim
En son koku yapmaya basladi
Baktim oluru yok tamirci cagrdim bu yapilsada iflah olmaz dedi dgstirdim bende
Benimki gibi bi sorun yoktur umarım.
Aksam beni kovarsa realin orda bulusalim sana gelcem
Kız Allah iyiligini versinyok canım,aslına bakarsan hiç birşey yok.. önceleri böyle olduğunda nazar değdi herhalde diyip geçiyordum,ama şimdi şimdi farkediyorum ki psikolojik problemlerim var..
inanmazsın hiçbir problem yok şuanda,az önce face.den eski bir arkadaşımın profilini gördüm.eşiyle birlikte hoş güzel fotoğrafları var evinde..Allah biliyor kıskanmadım ama ben evimde şuan bi düzen oturtamadım yaa o yüzden kızıyorum kendime.ben neden böyle olamıyorum diyorum.sonra acayip bi girdabın içine bir giriyorum bir daha çıkamıyorum..çok garip birşey
kız benim ki de aynı..Aksam beni kovarsa realin orda bulusalim sana gelcem
Uzerimde gri uzerine pembe ayilari olan bi pijama var ayagimada sari cizme giyerim
Al beni ordan
Eve gelcek kapidan gircek bi yanasirr
Oofff 2kilo daha yeseydin yoksa alim gelim der
Abartiyo inanmayin valla 2dis yedim
Sucuk bile yedirtmiyo
Protesto ediyorum
Sarimsak yemek is-ti-yo-rum
Sucuga siddete hayyyiiirrr
Sarimsak seven koca in ! Sevmeyen out !
Sarimsak candir gerisi heyecandır
kız benim ki de aynı..
sarımsak yemeyi geç,bazen sarımsaklı soslar oluyor ya onun tadına bakmış bile olsam anlıyor hemen başlıyor söylenmeye..
sarımsaği diş halinde yemeyeli uzuuuun zaman oldu..nasıl canım çekiyor bir bilsen.
bu arada senin smile ini severim kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?