• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

İng,zeka oyunlarini sectik 3.hala dusunuyoruz kuran mi olsa matematik mi diye
Kuran icimden gecen oglum matematigede sicak bakiyo.dersleri icinde iyi olur diye dusundu bu hafta sonu dusuncez bakalim
Secimleriniz hayirli olsun cancagzim

güzel tercihler olmuş. Zaten her yıl değişecekmiş. Hayırlısı bakalım.

Oyhh ne guzel
Biz geztapoyla bulustuk kopamadik ama
Yani zaman carcabuk gecti
Ben seviyorum burdaki hatunları
@civvenin vicdanini
@royemin bebisinin telasesini( cok bildirimim olunca anliyorum ki bakmadan royem gelmis)
@karanfilcenin tutumunu
@sevimlinin bi ugrayip herseyi bi anda suraciga dokmesini
@papatyaminda bana benzerliklerini
@sta nin guzel suratini
@sue nin arada bi gelisini
@poe nin derdinin derdime benzerligini
@nazahimin sabrini
@ozka nin bile binde bir gelislerini
@Lisa Simpson aramizda olusunu

Bence yukaridakilerin her biri cok guzel insanlar

Baktim bende ilk zamanlar bu topikte bisi eksik
Herkes fazla duzgun, fazla duyarli,fazla vicdanli,fazla tutumlu,fazla iyi eee bi deli lazim dedim

Her köyün bir delisi olmuyomuydu ya !

Haci haciyi mekkede deli deliyi dakkada bulurmus da olabilir yani ehii ehii:)
İşte ben de o yüzden gizliden değilde sizlerin arasına girip burda olmayı istedim zaten:)

Dün bdv de bi konu vardı. Kadın çocuğuyla intihar etmeyi düşündü bi ara. Fare zehiri içsek hiç uyanmasak falan yazmış sonra hiç yazmamış. Herkes panik oldu, site yöneticileri devreye girdi, polise haber verdi bi üye vs. Dün bütün gün aklım onda kaldı. Neyse ki iyiymiş.

Günaydın kuzular naptınız siz?
Maşallah oku oku bitiremedim.
Akşam burda yaşayan erkek kardeşim de geldi arabası yedik sonrasını hatırlamıyorum.
Misafirlerim kendileri çayını içmiş yatmışlar.
Kardeşim nişanlısı ile konuşmaya geçmiş
Eşim de uyuyup kaldığım kanepeden beni kaldırmaya gelmiş gece 12 de
Biraz uyandırmaya çalışmış pek sallamamışım
Sonra yanağından bi tane öpmüş ben bağırmaya başlamışım "milletin içinde ne öpüyon misafirler var" zaten kendim de bağrışmama uyandım.
Eşim diyo ki annen yan odaya yatmaya gitti kardeşin mutfakta sen çığlık çığlığa bağırıyosun. Sağol sen kendin belli ediyorsun.
Neyse velhasıl geri yattım yatağımıza sabah namaza kalktım hızlıca birşeyler atıştırırken eşim yanıma geldi.
Dedim bugün beni okula sen götürrr nöbetçiyim geç kalmayım.
Tatillll! Dedi.
Akşam niye demedim diye kızdım bi de. Akşam söylenecek halin mi vardı dedi.
Kaç gündür pertlemişim bi dinleneyim artık.
Beyzabet doğru yazdım dimi hoşgeldin sefalar getirdin canım.
Civven ve trlelli çocuklarınızın sözleri bi harika ya şimdiki çocuklar ne akıllı.

Ya bi susun bu ne ya....
Gidin kayve için kahvaltı yapın.
Bi pazara gittim. Amma yazmışsınız

Şu anda arabadan yazıyorum.
14 tl balık dahil 64 tl harcadım.

Avm ye gidiyorum şimdi.
Lelli ayyyy tatil ne iui olurdu. Ama geçen cumayı yapmıştı. Zaten
Bugün gideyim de erken çıkarım belki
Civven o konuyu ben de gördüm. Hatta sabah baktım. Iyiymiş bayan

Akşam burda yaşayan erkek kardeşim de geldi arabası yedik sonrasını hatırlamıyorum.
Sonra yanağından bi tane öpmüş ben bağırmaya başlamışım "milletin içinde ne öpüyon misafirler var" zaten kendim de bağrışmama uyandım.
Eşim diyo ki annen yan odaya yatmaya gitti kardeşin mutfakta sen çığlık çığlığa bağırıyosun. Sağol sen kendin belli ediyorsun.
Neyse velhasıl geri yattım yatağımıza sabah namaza kalktım hızlıca birşeyler atıştırırken eşim yanıma geldi.
Tatillll! Dedi.
Civven ve trlelli çocuklarınızın sözleri bi harika ya şimdiki çocuklar ne akıllı.
Kuzu dun bana oglus diyoki

Anne restorant a gittin istedigin yemegin siparisinimi verirsin fiyatlarina mi bakarsin dedi ?

Bi 5-10saniye kaldim esimde bana bakiyo
Kabul et guzel soruydu falan diyo

Leyhn nerden buluyon bu sorulari looyn oldum

Ama cevabimi verdim baban yanimdaysa fiyata bakmadan yerim

Kapak olsun beni sıkıstıran kocaya

Dün bdv de bi konu vardı. Kadın çocuğuyla intihar etmeyi düşündü bi ara. Fare zehiri içsek hiç uyanmasak falan yazmış sonra hiç yazmamış. Herkes panik oldu, site yöneticileri devreye girdi, polise haber verdi bi üye vs. Dün bütün gün aklım onda kaldı. Neyse ki iyiymiş.
Hay Allahim.neler var ya
Ölmeyi istemek ne demek
Ölceksense bunu yazmak ne demek
İnsanlar avarelikden kafayi yedi sanirsam

kızlaaaarrrr !!!!! Bikoşu gittim dişimi çektirip geldim .Evet yanlış duymadınız çekti kadın hem de öyle kolay oldu ki ...Vay 20 lik diş zor oluyo da ameliyatla alıyolar da bilmem ne de ..Bir sürü şey okumuş ve duymuştum .Ama düşündüğümden kolay oldu hamdolsun.Şu an uyuşuğum hissetmiyorum kan yutuyorum sürekli o da acayip bulantı yaptı ama o kadar olur herhalde.Bu kadar sağlık sorunu yaşadım ama hiç diş çektirmemiştim milli oldum oleeyyy:KK76:

Hay Allahim.neler var ya
Ölmeyi istemek ne demek
Ölceksense bunu yazmak ne demek
İnsanlar avarelikden kafayi yedi sanirsam
bide çocuğuyla birlikte ölecekmiş töbe töbe ...Çocuğun da psikolojisini bozcak.Şu topikte bir dedikodu eksikti onu da yaptık estağfurullah ...Değiştirelim...lellim sen o öykünü yollasana bana özelden .merak ettim .Bana sürekli güzel şeyler yazıyosun duygular karşılıklı ama mahcup oluyorum yaa:KK23:oğluşa ingilizce seçmişsiniz ya okulun seçmelisinde ki ingilizce çok yetersiz kuzu ya nasılsa kursa da gönderdin zaten derstede görcekler Birini dini bişeymi seçseydinki tabii çocuğun isteği önemli . Sen çocuğunu tanırsın canım karışıyorum gibi oluyo da hani bizler yumuşak yüzlüyüz .Özellikle erkek çocuğuna dini eğitim vermek zor oluyo .o bakımdan şeyettim.

Tatillll! Dedi.
kız yazık adama ne dellendin öpesi gelmiş öpüvermiş işte .ne olacak ? hamurları yuttun ondan sonra da ters düştün di mi seni gidi:KK48:

:KK70:
kız Allah iyiliğini versin sabah sabah ne koşturdun gittin avm ye ne aldın söyle kızmıcaz bak haydi söyl söyle:KK48::21:

evet açıklıyorum.... belki biterler diye koştıum sabah sabah...
işten çıkınca direk eve gitmek istedim. pek işimde yok okulda
15 tl ye oğlana 3 adet boxer
kendime 27 tl ye pudra...ay ihtiuacım yok ama alıverdim artık dermişimmmm:KK70:

20 tl ye kitap
bunların hepsini nakit ödedim.
bu ay 1150 tl atmıştım kenara ama hem 3000 tl kart ödeyip hem de nakit harcamaya geçince sanırım bu paradan tırtıklayacağız. ama öteki ay kart az olur inşallah (hoş şimdiden 2000 oldu da). elimize nakit fazla kalır.
amannn işte hesap kitap yapıp duruyorum manyak gibi...
64 tl de pazara vermiştim.

canım geçmiş olsun. neyse kurtuldun diş ağrısından...

kendime 27 tl ye pudra...ay ihtiuacım yok ama alıverdim artık dermişimmmm:KK70:

20 tl ye kitap
bu ay 1150 tl atmıştım kenara ama hem 3000 tl kart ödeyip hem de nakit harcamaya geçince sanırım bu paradan tırtıklayacağız. ama öteki ay kart az olur inşallah (hoş şimdiden 2000 oldu da). elimize nakit fazla kalır.

Güle güle kullan aldıklarını papatya.

Kartı bırakıp nakite geçince toparlanmak bi kaç ayı buluyo.
Normal bi durum.
Bizim kartta faturalar ve taksitler var.
Bunun dışında kart kullanımımız çok nadirdir.

kendime 27 tl ye pudra...ay ihtiuacım yok ama alıverdim artık dermişimmmm

20 tl ye kitap

Güle güle kullanın senle oğluşun canım.kurtuldum şükür sağol canım.En güzeli nakit harcamak .Kredi kartı ödemesi azaldıkça nakit eline daha çok kaldıkça çok hoşuna gitcek gör bak.

Güle güle kullan aldıklarını papatya.

Kartı bırakıp nakite geçince toparlanmak bi kaç ayı buluyo.
Normal bi durum.
Bizim kartta faturalar ve taksitler var.
Bunun dışında kart kullanımımız çok nadirdir.
kartlarımızda 1000 tl ye yakın taksit var.
bu ay bunun üzerine market alışverişi, mazot gibi toplu harcamalrı da karttan yapmışız.
kartı bıraksak da yine de marketin toplu alışverişi ve mazotu karttan alırız herhalde. ne bileyim o kadar nakit olur mu yanımızda.
en azından taksitler bitse biraz rahatlayacağız.
işte alırken iyi de öderken insana gına geliyor.

@ geztapom haklisin
Yazarim sana uzun uzun

PAPATYAM PAPATYAM gule gule kullan

Kızlar benim herseyden öte canımı sıkan
Tanistigim insanlarin arkadas baabında ya hep dedikodu yapmasıydı
Gerek baskasının dedikodusu gerek.ben yokken benim dedikodum

Bi tanesiyle mesafe koydum ne konustuysak ordan burdan duydum

Bitanesiyle ben esimle sorunlar yasadigimda kimse bilmesin dedim(ozaman oglusun.anasinifinda sinif annesiydim herkes taniyodu beni) bi baktim ogretmen bile biliyo

Yine birine evimi actim dertlestim kullanmaya calisti beni( zirt pirt gelmeler,cocuguna hic dur yapma dememeler, hic davet etmiyo ama beni hep geliyo, param var mi yok mu sormadan gel suraya gidelim gel buraya gidelimler)

Kimseye bisiyi anlatamaz oldum
Annecim.uzuluyo diye anlatamiyorum
Akrabalarimla paylasmam ben derdimi dedikodu yaparlar anca
Eleye eleye akadasimda kalmadi

Neden boyle insanlar.
Biriyle dertlesmek nekadar zor oldu farkindamisiniz

Neyse cumamız mubarek olsun
Allah kötulerden korusun hepimizi

kızlaaaarrrr !!!!! Bikoşu gittim dişimi çektirip geldim .Evet yanlış duymadınız çekti kadın hem de öyle kolay oldu ki ...Vay 20 lik diş zor oluyo da ameliyatla alıyolar da bilmem ne de ..Bir sürü şey okumuş ve duymuştum .Ama düşündüğümden kolay oldu hamdolsun.Şu an uyuşuğum hissetmiyorum kan yutuyorum sürekli o da acayip bulantı yaptı ama o kadar olur herhalde.Bu kadar sağlık sorunu yaşadım ama hiç diş çektirmemiştim milli oldum oleeyyy:KK76:
bide çocuğuyla birlikte ölecekmiş töbe töbe ...Çocuğun da psikolojisini bozcak.Şu topikte bir dedikodu eksikti onu da yaptık estağfurullah ...Değiştirelim...lellim sen o öykünü yollasana bana özelden .merak ettim .Bana sürekli güzel şeyler yazıyosun duygular karşılıklı ama mahcup oluyorum yaa:KK23:oğluşa ingilizce seçmişsiniz ya okulun seçmelisinde ki ingilizce çok yetersiz kuzu ya nasılsa kursa da gönderdin zaten derstede görcekler Birini dini bişeymi seçseydinki tabii çocuğun isteği önemli . Sen çocuğunu tanırsın canım karışıyorum gibi oluyo da hani bizler yumuşak yüzlüyüz .Özellikle erkek çocuğuna dini eğitim vermek zor oluyo .o bakımdan şeyettim.
Canım gecmis olsun hadi atlattin
Bende oyle dusunuyorum erkek cocugu buyudukce laf dinlemiyolar simdi egittik egittik
Bakalım.nolcak

@ geztapom haklisin
Yazarim sana uzun uzun

PAPATYAM PAPATYAM gule gule kullan

Kızlar benim herseyden öte canımı sıkan
Tanistigim insanlarin arkadas baabında ya hep dedikodu yapmasıydı
Gerek baskasının dedikodusu gerek.ben yokken benim dedikodum

Bi tanesiyle mesafe koydum ne konustuysak ordan burdan duydum

Bitanesiyle ben esimle sorunlar yasadigimda kimse bilmesin dedim(ozaman oglusun.anasinifinda sinif
annesiydim herkes taniyodu beni) bi baktim ogretmen bile biliyo

Yine birine evimi actim dertlestim kullanmaya calisti beni( zirt pirt gelmeler,cocuguna hic dur yapma dememeler, hic davet etmiyo ama beni hep geliyo, param var mi yok mu sormadan gel suraya gidelim gel buraya gidelimler)

Kimseye bisiyi anlatamaz oldum
Annecim.uzuluyo diye anlatamiyorum
Akrabalarimla paylasmam ben derdimi dedikodu yaparlar anca

Eleye eleye akadasimda kalmadi

Neden boyle insanlar.
Biriyle dertlesmek nekadar zor oldu farkindamisiniz

Neyse cumamız mubarek olsun
Allah kötulerden korusun hepimizi

Gerçek dost bulmak çok zor bulunca sıkıca yapışmak lazım artık kimse dert istemiyo herkes laylaylom istiyor.

Back